- 20 Mart 2015
- 320
- 144
- 18
- 29
Kızlaaaaaar..
bnde iyiym cok sukur tatlm:)
AMANDA AMAN KİMLER GELMİŞ HOŞGELMİŞ
Kizlar Gunaydin
nasilsiniz;sevdicekleriniz nasil
Allah sevdiceklerimizi bize bagislasin..:)
saol canım ben iyim sen nasılsınKızlar napiosunuzzzzzz
kuzum iyiyim sen nsılsın balımmmsaol canım ben iyim sen nasılsın
kuzum iyiyim sen nsılsın balımmm
kuzum iyiyim sen nsılsın balımmm
Hoşbuldum balımmmmmmmAMANDA AMAN KİMLER GELMİŞ HOŞGELMİŞ
İyidir bebişiişşşş.. Çalışıyorummm daha doğrusu vaktin dolmasını bekliyorummm çıkıcam birazdaaannn.. Sen napaaaan?Kızlar napiosunuzzzzzz
Tatlımmmm iyiyim allaha şüküüüürrrr sen nasılsııııın? Sevdiceğimde iyiîiiii.. Özlemekteyiz birbirimiziiiiiiiii..Kizlar Gunaydin
nasilsiniz;sevdicekleriniz nasil
Allah sevdiceklerimizi bize bagislasin..:)
bende iyiyimm bebeğimm napimm hava çok sıkıcıı evdeyim pinekliyorummİyidir bebişiişşşş.. Çalışıyorummm daha doğrusu vaktin dolmasını bekliyorummm çıkıcam birazdaaannn.. Sen napaaaan?
önemli değil kuzucum iyiym bende şükür evd epinekliyorum bugün havada çok kapalı hep uykm var gibiiyiyim şükür kuşum yoruldum bugün azçık gelen giden oldu da biraz
sen nasılsın neler yapıyosu balım nette bi sıkıntı var az önceki mesajı yanlış cevaplamış bulundım
Hava sıkıcı ötesiii balımmm yaaabende iyiyimm bebeğimm napimm hava çok sıkıcıı evdeyim pinekliyorumm
aynen kuzum valla yaa bi ayılamadım sabahtan beriHava sıkıcı ötesiii balımmm yaaaiçim karardı inankiiiiiiiii
önemli değil kuzucum iyiym bende şükür evd epinekliyorum bugün havada çok kapalı hep uykm var gibi
Hava sıkıcı ötesiii balımmm yaaaiçim karardı inankiiiiiiiii
aynen kuzum valla yaa bi ayılamadım sabahtan beri
Tatlımmm arkadaşımın ikizlerine dadılık yapıyorumkizlar yoksunuz.ne yapiyorsunuz
kar bekleniyomuş yavrukuşum yaa bu kış bitmek bilmedi ufffffffaynen kuzumlarım ya bi kararıp bozarıyo çok rüzgarda var burda
balimmmKızlar napiosunuzzzzzz
Tatlımmm arkadaşımın ikizlerine dadılık yapıyorumsen naposuuun?
Gunaydin sevdiceklerin biricikleri:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?