♥●Sözlü , Nişanlı Hatunların Sohbet Yeri•٠·˙

Tünaydınlar arkadaşlar

Kiz dadilik icin guzel tecrube aliyirson iste
Ankaraya kara kis geldi

ayy kuzum ya ilahi seni kim sevmez
kar mı var orda burası da donuyo vallaha ya
Burda sabahtan yağdı balımmmm.. Nisan ayının ortasında kar yağdıııı şooık oldummm.. Buzzz gibi hava eve gelinceye kdr dondummmm dondumm:) yeter gariiiii bahar gelsiiiiiinnn

Burda sabahtan yağdı balımmmm.. Nisan ayının ortasında kar yağdıııı şooık oldummm.. Buzzz gibi hava eve gelinceye kdr dondummmm dondumm:) yeter gariiiii bahar gelsiiiiiinnn
nazar deydirdik havaya vallaha kuşum ya
burasıda donuyo vallaha ya rüzgar fırtına yakında yaz duasına çıkıcaz

nazar deydirdik havaya vallaha kuşum ya
burasıda donuyo vallaha ya rüzgar fırtına yakında yaz duasına çıkıcaz
Ahahaha yaz duası mıııı tuttum bunu bebeğimmm çıkalım vallahaaa.. Tişört giymeyi özledimm babet giymeyi özledim inanki yaaaaa:):):)

Merhaba. Siteyi sürekli takip ediyorum,üye olayım dedim. Megerse çok önceden üyeliğim varmış hemen giriş yapıp sizinle tanışmak istedim. Sanırım aranızda en küçük gelin benim :) 18 yaşındayım 14 aralıkta sozlendim. Bayramdan sonra da inşallah nişanın olacak ondan sonra asker bekleyecegim. Hayirlisiyla da seneye düğün :)

Hoşgeldin canım benim:) bayaa erken evleniceksin seeen:) rabbim tamamına erdirsin inşallah:)

Bende asker yolu bekliyorum şuan da:) ama yaşım 25:)

Hoşgeldin canım benim:) bayaa erken evleniceksin seeen:) rabbim tamamına erdirsin inşallah:)

Bende asker yolu bekliyorum şuan da:) ama yaşım 25:)
Evett:)) inşallah yadirgayan olmaz çünkü yadirgamalar ve elestrileer çok uzuyor bazen
Amiin inşaallah :)
Allah hayirlisiyla kavustursun insaAllah:)

günaydın canım hoşgeldin
Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah :)
yaşında o kadar küçük ve erken değil

canim benim hosgeldin.Allah tez zamanda yarene kavustursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…