Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İhihihihiayy sen dadılıktamı yapıyosun senin gibi dadım olsun da hiç ağlamam ben![]()
Sabah kar yağdı burayaaaaa.. Şuan hava buzzzzzz gibiiiii eve girinceyee kdr popom donduuuu:)Kiz dadilik icin guzel tecrube aliyirson iste
Ankaraya kara kis geldi![]()
İhihihihiteşkkür ederim bebeğimmm.. Sever bebişler beniiiiii.. Tabii bende onlarııııı
![]()
Burda sabahtan yağdı balımmmm.. Nisan ayının ortasında kar yağdıııı şooık oldummm.. Buzzz gibi havaayy kuzum ya ilahi seni kim sevmez
kar mı var orda burası da donuyo vallaha ya
nazar deydirdik havaya vallaha kuşum yaBurda sabahtan yağdı balımmmm.. Nisan ayının ortasında kar yağdıııı şooık oldummm.. Buzzz gibi havaeve gelinceye kdr dondummmm dondumm:) yeter gariiiii bahar gelsiiiiiinnn
![]()
Ahahaha yaz duası mıııınazar deydirdik havaya vallaha kuşum ya
burasıda donuyo vallaha ya rüzgar fırtına yakında yaz duasına çıkıcaz
Ahahaha yaz duası mııııtuttum bunu bebeğimmm çıkalım vallahaaa.. Tişört giymeyi özledimm babet giymeyi özledim inanki yaaaaa:):):)
Aynen balımmmm.. Yaz insanlarıyız biz yaa:) ege kızlarıyızzz.. Alışkın değiliz böyle soğuklaraaaa:)aynen kuzum ya yaz gelsin artık sevmiyom kışı ben
Aynen balımmmm.. Yaz insanlarıyız biz yaa:) ege kızlarıyızzz.. Alışkın değiliz böyle soğuklaraaaa:)
Kiz dadilik icin guzel tecrube aliyirson iste
Ankaraya kara kis geldi![]()
Hoşgeldin canım benim:) bayaa erken evleniceksin seeen:) rabbim tamamına erdirsin inşallah:)Merhaba. Siteyi sürekli takip ediyorum,üye olayım dedim. Megerse çok önceden üyeliğim varmış hemen giriş yapıp sizinle tanışmak istedim. Sanırım aranızda en küçük gelin benim :) 18 yaşındayım 14 aralıkta sozlendim. Bayramdan sonra da inşallah nişanın olacak ondan sonra asker bekleyecegim. Hayirlisiyla da seneye düğün :)
Evett:)) inşallah yadirgayan olmaz çünkü yadirgamalar ve elestrileer çok uzuyor bazenHoşgeldin canım benim:) bayaa erken evleniceksin seeen:) rabbim tamamına erdirsin inşallah:)
Bende asker yolu bekliyorum şuan da:) ama yaşım 25:)
Merhaba. Siteyi sürekli takip ediyorum,üye olayım dedim. Megerse çok önceden üyeliğim varmış hemen giriş yapıp sizinle tanışmak istedim. Sanırım aranızda en küçük gelin benim :) 18 yaşındayım 14 aralıkta sozlendim. Bayramdan sonra da inşallah nişanın olacak ondan sonra asker bekleyecegim. Hayirlisiyla da seneye düğün :)
Hosbulduk tesekkur ederimm :)Boyle düşünenler olunca çok mutlu oluyorum :)günaydın canım hoşgeldin
Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah :)
yaşında o kadar küçük ve erken değil
canim benim hosgeldin.Allah tez zamanda yarene kavustursunMerhaba. Siteyi sürekli takip ediyorum,üye olayım dedim. Megerse çok önceden üyeliğim varmış hemen giriş yapıp sizinle tanışmak istedim. Sanırım aranızda en küçük gelin benim :) 18 yaşındayım 14 aralıkta sozlendim. Bayramdan sonra da inşallah nişanın olacak ondan sonra asker bekleyecegim. Hayirlisiyla da seneye düğün :)