- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Maşallah kuzu yaa:) ben okdr sık aramıyom kız:) haftada 1 yada 2 haftada 1 fln arıyorum:)amin canım inşallah yakın biyer olur
konuşuyoruz vallaha bigün konuşmazsak ertesi gün mutlaka konuşuyoruz
ben haftada 1 kere arıyorum o da dakikam oldu için ama cici kuşum bi gün arayla mutlaka arıyo :)Maşallah kuzu yaa:) ben okdr sık aramıyom kız:) haftada 1 yada 2 haftada 1 fln arıyorum:)
Günaydın tatlımmmmm:) maşallah maşallahhhh sizeee:)ben haftada 1 kere arıyorum o da dakikam oldu için ama cici kuşum bi gün arayla mutlaka arıyo :)
günaydın canımmmm :) iyi musmutlu hafta olsun inşallah :) aman nazar deymesin evlenince de böyle devan etsin inşallahGünaydın tatlımmmmm:) maşallah maşallahhhh sizeee:)
Amin bitanemmmm.. Bnm sevdiceğim 2 kardeş:) ondan 2 yaş büyük bi abisi var:) ilerde eltim olucak 1 tane fakat henüz aday yok:)) seninki kaç kardeş kuşummm?
benimkide 2 kardeş 4 yaş büyük abisi yok daha elti adayımda yok
Allahım iyi huylu cana yakın benim gibi bi elti versin bana
kayınvalidelerimizle de aramız bozulmasın amnimmm :)ama kayınpederimde çok iyidir çokta iyi anlaşırız ama cici kuşum başka
saol kuzucum kıskanma görümcede iyidir ama evin bi oğlu olması sıkıntılıymışohhh ne güzel, eltiniz olacak...
kıskandım
benimde iki tane görümcem var.. 3 kardeşler... evin 1 oğlu benim ki...
iyisini de ben duyuyorum kötüsünü de ...
görümce yerine eltim olmasını daha çok isterdim..
şanslısınız
inşallah iyi geçinirsiniz kızlar elticiklerinizle
saol kuzucum kıskanma görümcede iyidir ama evin bi oğlu olması sıkıntılıymış
inşallah görümcelerinle iyisindir
:)çok iyi yapmışın kuzucum bende öyle mi olcam acaba ben ağlarm hele annem yanımda olursaben bu gün çok güzel bir şey yaptım...
hatunlar hiç durmayın gidin siz de yapın
bir işim için bu gün dışarıdaydım, gezerken gelinlikçiler çarşısının önünden geçiyordum... ve dayanamayıp içeri girdim...
ayyy Allahım o ne müthiş bir duyguymuş... internetten model beğenmeye benzemiyor hiç, canlı canlı modeller karşında... dokunuyorsun... çalışanlarla konuşuyorsun, kafanda şekil oluşturuyorsun ..
ayy inanılmaz bir şeymiş...ilk defa bu gün baktım... günlerdir sizinle bu muhabbetler içerisinde olunca çok fena hevese geldim herhalde.. "ben gelin oluceeeeem ya huuuu neden bakmıyorum" diyerek bir hışımla giriverdim ki anlatamam mağazların olduğu yere...
benimde pek çok kız gibi gelinlik yıllarca hayalimdi elbette illa ki dükkanlarda görünce bakardım ama insanın öyle gelişi güzel bakmakla ciddi ciddi bakması çok farklıymış..
nasıl heveslendiğimi anlatamam.. deneyebileceğimi söylediler ama yalnızdım, kimse yok sonra ki gelişlerimde denerim şimdi fikir edineyim dedim. denemeden çıktım..
denemeden böyle olduysam denediğimi düşünemiyorum, ben çok sulu gözümdür.. hemen ağlamaklı olurum... bi duygusallaştım ki bakarken sormayın...
üzerime giysem, modelleri denesem artık nasıl heyecanlarınırım nasıl ağlarım bilemiyorum
Allahım heveslerimizi yarıda koymasın, her genç kıza nasip etsin...
gerçekten çok etkileyici değişik bir duygu...
:)çok iyi yapmışın kuzucum bende öyle mi olcam acaba ben ağlarm hele annem yanımda olursa
keşke deneseydin beni de heveslendirdin ama şimdi yarın gidip gelinlik giyesim geldi
annanem annemin gelin olduğunu görememiş annem bana şimdiden seninle gelinlik almaya gelmem diyo banayalnızken denemek istemedim...
evet bende annemle göz göze gelmekten kaçınacağım kesinlikle...
değişik bir durum :)
bak bak, kim nereden bilecek düğün yakın zaman da dersin :) yakın bir arkadaşını al yanına git istediğin modeli dene
inşallah iyi insanlar olurlar balım yaaa.. benim annem görümcelerinden çok çekmişohhh ne güzel, eltiniz olacak...
kıskandım
benimde iki tane görümcem var.. 3 kardeşler... evin 1 oğlu benim ki...
iyisini de ben duyuyorum kötüsünü de ...
görümce yerine eltim olmasını daha çok isterdim..
şanslısınız
inşallah iyi geçinirsiniz kızlar elticiklerinizle
kuşum benim yaaaaaben bu gün çok güzel bir şey yaptım...
hatunlar hiç durmayın gidin siz de yapın
bir işim için bu gün dışarıdaydım, gezerken gelinlikçiler çarşısının önünden geçiyordum... ve dayanamayıp içeri girdim...
ayyy Allahım o ne müthiş bir duyguymuş... internetten model beğenmeye benzemiyor hiç, canlı canlı modeller karşında... dokunuyorsun... çalışanlarla konuşuyorsun, kafanda şekil oluşturuyorsun ..
ayy inanılmaz bir şeymiş...ilk defa bu gün baktım... günlerdir sizinle bu muhabbetler içerisinde olunca çok fena hevese geldim herhalde.. "ben gelin oluceeeeem ya huuuu neden bakmıyorum" diyerek bir hışımla giriverdim ki anlatamam mağazların olduğu yere...
benimde pek çok kız gibi gelinlik yıllarca hayalimdi elbette illa ki dükkanlarda görünce bakardım ama insanın öyle gelişi güzel bakmakla ciddi ciddi bakması çok farklıymış..
nasıl heveslendiğimi anlatamam.. deneyebileceğimi söylediler ama yalnızdım, kimse yok sonra ki gelişlerimde denerim şimdi fikir edineyim dedim. denemeden çıktım..
denemeden böyle olduysam denediğimi düşünemiyorum, ben çok sulu gözümdür.. hemen ağlamaklı olurum... bi duygusallaştım ki bakarken sormayın...
üzerime giysem, modelleri denesem artık nasıl heyecanlarınırım nasıl ağlarım bilemiyorum
Allahım heveslerimizi yarıda koymasın, her genç kıza nasip etsin...
gerçekten çok etkileyici değişik bir duygu...
pembe stiletto, pembe kurdela çok hoş fikir tatlımmm:) bende kırmızı yerine pembe düşünüyorummm:)Kızlar benim 2.5 ay sonra dügünüm var.Gelinligimi sectim dikiliyo inş ama kına için ne giyecegimi hala karar veremedim.Sizce kaftan mı giymeliyim ya da dizilerdeki gibi elbisemi yada ikisidemi yoksa ikiside olmazda kaftan daha mı iyi olur sadece.Birde arkadaşlar dügünde pembe kurdela belime pembe stiletto ayakkabı olarak ve pembe cicek almak istiyorum elime sizce hos olurmu
Sagolun hoş buldukTunaydin neseli gelinler
nasilsiniz
yeni gelenler hos geldiniz
Canımm cok sagol senin dügünün ne zaman inşpembe stiletto, pembe kurdela çok hoş fikir tatlımmm:) bende kırmızı yerine pembe düşünüyorummm:)
kaftan konusundada geçen yaz evlenen bi yakınım kına gecesinin ilk yarısında elbise giymişti snra elbiseyi çıkarıp kaftanını giymişti. kınası o şekilde yakılmıştı:):) bence içinde kalmasın ikisinide giy kuzucummm:)
Kızlar benim 2.5 ay sonra dügünüm var.Gelinligimi sectim dikiliyo inş ama kına için ne giyecegimi hala karar veremedim.Sizce kaftan mı giymeliyim ya da dizilerdeki gibi elbisemi yada ikisidemi yoksa ikiside olmazda kaftan daha mı iyi olur sadece.Birde arkadaşlar dügünde pembe kurdela belime pembe stiletto ayakkabı olarak ve pembe cicek almak istiyorum elime sizce hos olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?