• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥●Sözlü , Nişanlı Hatunların Sohbet Yeri•٠·˙

oohh yazlık da var...
daha ne olsun :)
tatillerde ne yapacağız derdiniz olmaz işte, kendi evinizde konaklama ücreti olmaksızın yaşar gidersiniz..

maşallah vallahi, sevindim adına ..
inşallah ağız tadını kaçıracak şeyler yaşamazsın ..
amin canım saol zamnın da çok yaşadım fazlasıyla inşallah bidaha olmaz:KK15:

bende aldım ki muhallebi de yaparız içinde denişik şeyler falan kuzum neyin ne zaman lazım olca belli olmaz :KK9:

aynen öyle ...
ben tabak süslemeyi çok severim, misafire gerek yok her gece eşime bile süslü tabaklar hazırlayabilirim..
kendime bile süslü meyve tabakları yapıyorum...
çok yemek yapmayı bildiğim yok aslında, sadece sunmayı seviyorum değişik şekillerde...

kurabiyelerin üzerine isim yazmalık harflerden de aldım...
kendi kendime oynayacağım işte evlenince :KK48:

ayy tahmin edebiliyorum o kesme tahtasında yaşanabilecek mutluluğu :)
bende aynen öyleyim... bende en son pilav ve helva kalıbı aldım :KK70: gören de her gün bu kız mevlitler okutacak, günleri olacak, misafirlere şekilli helvalar dağıtacak sanır..
rengi hoşuma gitti modeli hoşuma gitti,çok işime yarar kesin diye düşündüm :)

kendimi tanıtayım, nişanlıyım evet. kısmetse ağustos ayında düğünümüz olacak.. 22 yaşındayım. (23 de olabilirim :) ) Ankara da yaşıyorum öğrenciyim henüz .. haziran da mezun ağustos da gelin olceeeem :p

tanıtma sırası sizdee :)
Maşşallah balımmm siz bayaa hızlısınızzz:)) deniz ben bebeğimmm.. 25 yaşındayım:) 10 aylık nişanlıyımmm:) aşkitom şuan askerdeee:) düğünümüz rabbim nasip ederse 2016 mayıs olucak yüksek ihtimalleee:) denizlide çalışıyorummm ama aydınlıyımmmm:) şuan aileciğimin yanındayım hatta:) hftasonu için geldim yanlarınaaa:) ne okuyosun bitanemmm?

Kızlar iyi akşamlar;
Efulim topiğin hayırlı olsun
Bana da yer var mı:)

aynen öyle ...
ben tabak süslemeyi çok severim, misafire gerek yok her gece eşime bile süslü tabaklar hazırlayabilirim..
kendime bile süslü meyve tabakları yapıyorum...
çok yemek yapmayı bildiğim yok aslında, sadece sunmayı seviyorum değişik şekillerde...

kurabiyelerin üzerine isim yazmalık harflerden de aldım...
kendi kendime oynayacağım işte evlenince :KK48:
ayy sende bendensin ben bütün yemekleri yapıyorum da süsleme işini bazen abartıyorum :)

Maşşallah balımmm siz bayaa hızlısınızzz:)) deniz ben bebeğimmm.. 25 yaşındayım:) 10 aylık nişanlıyımmm:) aşkitom şuan askerdeee:) düğünümüz rabbim nasip ederse 2016 mayıs olucak yüksek ihtimalleee:) denizlide çalışıyorummm ama aydınlıyımmm:) şuan aileciğimin yanındayım hatta:) hftasonu için geldim yanlarınaaa:) ne okuyosun bitanemmm?

inan hızlı değiliz, 8 senedir beraberiz :) böyle düşününce geç bile kaldık :D
10 ay nişanlılık mııı ohh ohh maşallah .. nasıl sabrediyorsun :)
ben daha taze nişanlıyım, bir ay oldu... ve resmen ağustosu zor bekliyorum.... :oops:
eskiden hep uzun yıllar nişanlı kalmak isterdim, şimdi 6 ay sabredemiyorum ...

Allah kavuştursun, beklemek zordur bilirim En Büyük TÜRKİYE

ayy sende bendensin ben bütün yemekleri yapıyorum da süsleme işini bazen abartıyorum :)

ay ne güzel ya, keşke bende yemek yapabiliyorum diyebilsem... :(
nişanlım benden daha çok yemek yapıyor. daha çok şey biliyor...

evlilikte en korktuğum konu bu yemek işi...
yemek yapamazsam diye korkuyorum :( :)
düğünü erteleme sebebim olabilir resmen, o derece bir korku var üzerimde...

tatlıdır pastadır kektir kurabiyedir onları çok sever çok yaparım ama yemek olarak maalesef çok yetersizim..

ay ne güzel ya, keşke bende yemek yapabiliyorum diyebilsem... :KK43:
nişanlım benden daha çok yemek yapıyor. daha çok şey biliyor...

evlilikte en korktuğum konu bu yemek işi...
yemek yapamazsam diye korkuyorum :KK43: :)
düğünü erteleme sebebim olabilir resmen, o derece bir korku var üzerimde...

tatlıdır pastadır kektir kurabiyedir onları çok sever çok yaparım ama yemek olarak maalesef çok yetersizim..
aman üzüldüğün şeye bak canıkom ya sen kek kurabiye yap nişanlık yemek hayat müşterek sonuçta :KK8:benimde sevdiceğim çok güzel temizlik yapıyo :KK73:

Maşşallah balımmm siz bayaa hızlısınızzz:)) deniz ben bebeğimmm.. 25 yaşındayım:) 10 aylık nişanlıyımmm:) aşkitom şuan askerdeee:) düğünümüz rabbim nasip ederse 2016 mayıs olucak yüksek ihtimalleee:) denizlide çalışıyorummm ama aydınlıyımmmm:) şuan aileciğimin yanındayım hatta:) hftasonu için geldim yanlarınaaa:) ne okuyosun bitanemmm?
bende isteme nişan söz yok ama ben baya çeyiz yaptım askere gidip geisin sevdiceğim bozozlama düğüne dalcam :KK4:

aman üzüldüğün şeye bak canıkom ya sen kek kurabiye yap nişanlık yemek hayat müşterek sonuçta :KK8:benimde sevdiceğim çok güzel temizlik yapıyo :KK73:

müşterek de, benim ki çok sıkıldı artık yemek yapmaktan...
biran önce evlenelim de sen yap diye bekliyor...
sonrada gerçi yapamadığımı biliyor, gülme krizlerine giriyor...

Yemek bilmeden bebek yapacak nasıl kızla evleniyorum diye rencide bile ediyor beni :KK53::KK53::KK57::KK47:

müşterek de, benim ki çok sıkıldı artık yemek yapmaktan...
biran önce evlenelim de sen yap diye bekliyor...
sonrada gerçi yapamadığımı biliyor, gülme krizlerine giriyor...

Yemek bilmeden bebek yapacak nasıl kızla evleniyorum diye rencide bile ediyor beni :KK53::KK53::KK57::KK47:
ama yani şimdi olmamış o laf:KK57: yapıversin nolcak ki sende öğrenirsin kuzum ya internetten bakar bakar yaparsın bende söylerin yapımı kolay yemekleri sonra annesinin yemeklerini beğenmicek haberi yok
ben de öyle oldu çünkü :KK70:

Back