biz sevdiceğimle birbirimize fufikim huhurum tipim tipirellam gibi şeyler diyoruz daFufikimin miiii o ne demek kıııııız:) :) :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz sevdiceğimle birbirimize fufikim huhurum tipim tipirellam gibi şeyler diyoruz daFufikimin miiii o ne demek kıııııız:) :) :)
bende aldım ki muhallebi de yaparız içinde denişik şeyler falan kuzum neyin ne zaman lazım olca belli olmazbende en son pilav ve helva kalıbı aldım![]()
amin canım saol zamnın da çok yaşadım fazlasıyla inşallah bidaha olmazoohh yazlık da var...
daha ne olsun :)
tatillerde ne yapacağız derdiniz olmaz işte, kendi evinizde konaklama ücreti olmaksızın yaşar gidersiniz..
maşallah vallahi, sevindim adına ..
inşallah ağız tadını kaçıracak şeyler yaşamazsın ..
bende aldım ki muhallebi de yaparız içinde denişik şeyler falan kuzum neyin ne zaman lazım olca belli olmaz![]()
Maşşallah balımmm siz bayaa hızlısınızzz:)) deniz ben bebeğimmm.. 25 yaşındayım:) 10 aylık nişanlıyımmm:) aşkitom şuan askerdeee:) düğünümüz rabbim nasip ederse 2016 mayıs olucak yüksek ihtimalleee:) denizlide çalışıyorummm ama aydınlıyımmmm:) şuan aileciğimin yanındayım hatta:) hftasonu için geldim yanlarınaaa:) ne okuyosun bitanemmm?ayy tahmin edebiliyorum o kesme tahtasında yaşanabilecek mutluluğu :)
bende aynen öyleyim... bende en son pilav ve helva kalıbı aldımgören de her gün bu kız mevlitler okutacak, günleri olacak, misafirlere şekilli helvalar dağıtacak sanır..
rengi hoşuma gitti modeli hoşuma gitti,çok işime yarar kesin diye düşündüm :)
kendimi tanıtayım, nişanlıyım evet. kısmetse ağustos ayında düğünümüz olacak.. 22 yaşındayım. (23 de olabilirim :) ) Ankara da yaşıyorum öğrenciyim henüz .. haziran da mezun ağustos da gelin olceeeem
tanıtma sırası sizdee :)
Yirim ben seni tipirellammmmbiz sevdiceğimle birbirimize fufikim huhurum tipim tipirellam gibi şeyler diyoruz da![]()
Allah yaşatmasın bi daha balımmmmm.. Dertler, tasalar bizden uzak dursun inşallahhh:)amin canım saol zamnın da çok yaşadım fazlasıyla inşallah bidaha olmaz![]()
İyi akşamlar tatlımmmmm:):) hoşgeldinnnnn:)Kızlar iyi akşamlar;
Efulim topiğin hayırlı olsun
Bana da yer var mı:)
ayy sende bendensin ben bütün yemekleri yapıyorum da süsleme işini bazen abartıyorum :)aynen öyle ...
ben tabak süslemeyi çok severim, misafire gerek yok her gece eşime bile süslü tabaklar hazırlayabilirim..
kendime bile süslü meyve tabakları yapıyorum...
çok yemek yapmayı bildiğim yok aslında, sadece sunmayı seviyorum değişik şekillerde...
kurabiyelerin üzerine isim yazmalık harflerden de aldım...
kendi kendime oynayacağım işte evlenince![]()
Hoşbulduk canım teşekkür ederim misafirperverliğne:)İyi akşamlar tatlımmmmm:):) hoşgeldinnnnn:)
çok hoş oluyo ama sende dene aşkım canımdan çok daha güzelYirim ben seni tipirellammmm![]()
amin canımmm inşallahhh :)Allah yaşatmasın bi daha balımmmmm.. Dertler, tasalar bizden uzak dursun inşallahhh:)
Maşşallah balımmm siz bayaa hızlısınızzz:)) deniz ben bebeğimmm.. 25 yaşındayım:) 10 aylık nişanlıyımmm:) aşkitom şuan askerdeee:) düğünümüz rabbim nasip ederse 2016 mayıs olucak yüksek ihtimalleee:) denizlide çalışıyorummm ama aydınlıyımmm:) şuan aileciğimin yanındayım hatta:) hftasonu için geldim yanlarınaaa:) ne okuyosun bitanemmm?
ayy sende bendensin ben bütün yemekleri yapıyorum da süsleme işini bazen abartıyorum :)
aman üzüldüğün şeye bak canıkom ya sen kek kurabiye yap nişanlık yemek hayat müşterek sonuçtaay ne güzel ya, keşke bende yemek yapabiliyorum diyebilsem...
nişanlım benden daha çok yemek yapıyor. daha çok şey biliyor...
evlilikte en korktuğum konu bu yemek işi...
yemek yapamazsam diye korkuyorum:)
düğünü erteleme sebebim olabilir resmen, o derece bir korku var üzerimde...
tatlıdır pastadır kektir kurabiyedir onları çok sever çok yaparım ama yemek olarak maalesef çok yetersizim..
Kızlar iyi akşamlar;
Efulim topiğin hayırlı olsun
Bana da yer var mı:)
bende isteme nişan söz yok ama ben baya çeyiz yaptım askere gidip geisin sevdiceğim bozozlama düğüne dalcamMaşşallah balımmm siz bayaa hızlısınızzz:)) deniz ben bebeğimmm.. 25 yaşındayım:) 10 aylık nişanlıyımmm:) aşkitom şuan askerdeee:) düğünümüz rabbim nasip ederse 2016 mayıs olucak yüksek ihtimalleee:) denizlide çalışıyorummm ama aydınlıyımmmm:) şuan aileciğimin yanındayım hatta:) hftasonu için geldim yanlarınaaa:) ne okuyosun bitanemmm?
aman üzüldüğün şeye bak canıkom ya sen kek kurabiye yap nişanlık yemek hayat müşterek sonuçtabenimde sevdiceğim çok güzel temizlik yapıyo
![]()
ama yani şimdi olmamış o lafmüşterek de, benim ki çok sıkıldı artık yemek yapmaktan...
biran önce evlenelim de sen yap diye bekliyor...
sonrada gerçi yapamadığımı biliyor, gülme krizlerine giriyor...
Yemek bilmeden bebek yapacak nasıl kızla evleniyorum diye rencide bile ediyor beni![]()