• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥●Sözlü , Nişanlı Hatunların Sohbet Yeri•٠·˙

Sağol bitanemmmmmm:) amiiiinnnn:) maşallah kuzucum sen epey halletmişsin:):)

canım benimmmm hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallahhh.. Rabbim büyüktür bi şekilde yoluna girer herşey.. Sen yeterki kendinden emin ol..
Sağol canım hayırlısı olur inşallah

:) büyük şeyler bitti genelde ama yine eksikler var tek-çift kişilik nevresimdir pikedir falan onlarda çeyiz sermeye doğru tamamlarım artık :)
Benim nevresim takımlarım tamam bebeğimm bi yatak örtüsü alıcam ama onuda en son mobilyalara yatak odası dekorasyonuna göre alıcam:)) al al bitmîyo kuzu yaa:)

Benim nevresim takımlarım tamam bebeğimm bi yatak örtüsü alıcam ama onuda en son mobilyalara yatak odası dekorasyonuna göre alıcam:)) al al bitmîyo kuzu yaa:)
bende 3 tane var cici kuşumda alcakmış ben başka almıcam bi tek kişilk alcam onlarda pek külfetli değil hediye de geliyo zaten ondan sıkmıyorum kendimi :)

merhaba kızlar :)
çeyizler dökülmüş herhalde ortaya, yatak örtüleri nevresim takımları..
muhabbetiniz bol çeyiziniz güzel olsun :KK53:

bende 3 tane var cici kuşumda alcakmış ben başka almıcam bi tek kişilk alcam onlarda pek külfetli değil hediye de geliyo zaten ondan sıkmıyorum kendimi :)

oooo biri çeyiz muhabbeti mi dedi:cool:

çalışıyorum şuan canım napim bi yandanda çeyiz hazırlıkarıyla uğraşan nişanlanmayı bekleyebn bi hatunum :KK25:
Ne zaman düşünüyorsunuz kuzum tarihiiniz bellimi:cool: Bende sözlüyüm canım sezon sonu düğünüm olcak inş:cool: Bende çeyizle uğraşıyorum al al bitmiyor ama:KK19:

Ne zaman düşünüyorsunuz kuzum tarihiiniz bellimi:cool: Bende sözlüyüm canım sezon sonu düğünüm olcak inş:cool: Bende çeyizle uğraşıyorum al al bitmiyor ama:KK19:
hayırlı olsun inşallah kuzucum bizim daha belli değil isteme falan olmadı askerlikten dolayı bekliyoruz ama askerlik sonrası hemen düşünüyoruz hayırlısıyla
dediğin gibi ama al al bitmiyo Allah yardımcın olsun canım:KK5:

Ben 6tane takım aldm kuşum 1 tane yastık kılıflı saten çarşaf seti aldm 1 tanede kayınvalidecik almışş hediye:) yeter gariii:)
merhaba kızlar :)
çeyizler dökülmüş herhalde ortaya, yatak örtüleri nevresim takımları..
muhabbetiniz bol çeyiziniz güzel olsun :KK53:
amiiiiin balımmmm inşallahhh:) en sevdiğim muhabet çeyiz muhabetiiiii:)))
oooo biri çeyiz muhabbeti mi dedi:cool:
sevgimmmmm topiciğine geldim ben kuşummmm:KK74:

Ben 6tane takım aldm kuşum 1 tane yastık kılıflı saten çarşaf seti aldm 1 tanede kayınvalidecik almışş hediye:) yeter gariii:)

amiiiiin balımmmm inşallahhh:) en sevdiğim muhabet çeyiz muhabetiiiii:)))

sevgimmmmm topiciğine geldim ben kuşummmm:KK74:
OY BENİMM kuzummm ne güzel etmişşin kuzum ya nasılsınn

ben bi de mikili nevresim alcam 4 cici kuşumunki 5 :KK15:cici kuşumun anneside alcakmış 6 yeter yani yenisi çıktıkça alırız dimi ama bebişim :KK76:

OY BENİMM kuzummm ne güzel etmişşin kuzum ya nasılsınn
İyiyim allaha çok şükür balımmm.. Anneannemlerdeyiz teyzelerim fln oturuyoruz her birlikte:) sen nasılsın kuşummmm?
ben bi de mikili nevresim alcam 4 cici kuşumunki 5 :KK15:cici kuşumun anneside alcakmış 6 yeter yani yenisi çıktıkça alırız dimi ama bebişim :KK76:
aynen aynen bebeğimmm yeter yaa sürekli yeni şeyler çıkıyo zaten.. Alırız ilerdede:) çok abartmaya gerek yokkkk:) balımm sen nerelisin? Adın nedir? Kaç yaşındasın? Çalışıyomusun?okuyomusun? Hadi daha detaylı tanışalımmmm:KK19:

İyiyim allaha çok şükür balımmm.. Anneannemlerdeyiz teyzelerim fln oturuyoruz her birlikte:) sen nasılsın kuşummmm?

aynen aynen bebeğimmm yeter yaa sürekli yeni şeyler çıkıyo zaten.. Alırız ilerdede:) çok abartmaya gerek yokkkk:) balımm sen nerelisin? Adın nedir? Kaç yaşındasın? Çalışıyomusun?okuyomusun? Hadi daha detaylı tanışalımmmm:KK19:
bende iyiymm bebeğim çeyiz topiğimi düzenledim baya uzun sürdü valla:KK53: onla uğraşıyordum ohh ne güzel kuzum bol keyifler:nazar:

Back