• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözlendiğim gün

didem35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2010
703
0
96
İstanbul
Kızlar bende sizlerle sözlendiğim günün fotolarını paylaşmak istedim :) sözüm doğum günümde oldu o yüzden pasta da kestik çok güzel geçti :) doğum günümde en güzel hediyemi aldım. Allah herkese bu duyguyu yaşatmayı nasip etsin öpüyorum hepinizi :3:
$CIMG3616.JPG $CIMG3845.JPG $CIMG3840.JPG $CIMG3738.JPG $CIMG3698.JPG $CIMG3676.JPG $CIMG3675.JPG $CIMG3665.JPG $CIMG3660.jpg $CIMG3632.JPG $CIMG3863.JPG

Kızlar bende sizlerle sözlendiğim günün fotolarını paylaşmak istedim :) sözüm doğum günümde oldu o yüzden pasta da kestik çok güzel geçti :) doğum günümde en güzel hediyemi aldım. Allah herkese bu duyguyu yaşatmayı nasip etsin öpüyorum hepinizi :3:
Eki Görüntüle 295063 Eki Görüntüle 295072 Eki Görüntüle 295071 Eki Görüntüle 295070 Eki Görüntüle 295069 Eki Görüntüle 295068 Eki Görüntüle 295067 Eki Görüntüle 295066 Eki Görüntüle 295065 Eki Görüntüle 295064 Eki Görüntüle 295073

hayırlı uğurlu olsun canım..işallah bir ömür boyu mutlu olursunz..keske o güzel yüzünü gizlemeseydim:):43::43::52:

hayırlı uğurlu olsun canım..işallah bir ömür boyu mutlu olursunz..keske o güzel yüzünü gizlemeseydim:):43::43::52:

Çok teşekkür ederim canım :) hepimiz çok mutlu oluruz inş :)) dünyanın bin bir türlü hali var diye böyle bir şey yaptım canım :D malum açtığımız konuyu silemiyormuşuz :1:

çok teşekkür ederim canım :) hepimiz çok mutlu oluruz inş :) dünyanın bin bir türlü hali var diye böyle yaptım canım. Malum açtığımız konuları silemiyormuşuz :1:

mutluluklar canım sizi görünce eşimle beni hatırladım nişanımızda bizde mavi giymiştik ve pasta kesmiştik tüm ömrünüz mutlulukla geçsin

mutluluklar canım sizi görünce eşimle beni hatırladım nişanımızda bizde mavi giymiştik ve pasta kesmiştik tüm ömrünüz mutlulukla geçsin

Çok teşekkür ederim canım inşallah bende yıllar sonra sizin gibi güzel hatırlarım :) amin canım sizinde ömrünüz mutlulukla geçsin :)))

elbiseni çok beğendim :) çok mutlu görünüyorsunuz umarım Allah mutluluğunuzu daim eder düğün fotolarını da bekliyoruz :))

elbiseni çok beğendim :) çok mutlu görünüyorsunuz umarım Allah mutluluğunuzu daim eder düğün fotolarını da bekliyoruz :))

Çok teşekkür ederim allah hepimizin mutluluğunu daim etsin :))) düğün fotolarımdan önce inşallah nişan fotolarımıda sizlerle paylaşacağım :) bu arada kızlar süt beyaz olan tenime (solaryum,güneşlenmek hepsini denedim kızarıorum bronzlaşamıyorum otobronzlarda alerji yapıyor) sizce ne renk nişanlık diktirmeliyim??? pudra ya da koyu pembe nasıl olur sizce kabarık olmasını özellikle istiyorum fikirlerinizi bekliyorum :21:

Back