Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bende sizlerle sözlendiğim günün fotolarını paylaşmak istedim :) sözüm doğum günümde oldu o yüzden pasta da kestik çok güzel geçti :) doğum günümde en güzel hediyemi aldım. Allah herkese bu duyguyu yaşatmayı nasip etsin öpüyorum hepinizi
Eki Görüntüle 295063 Eki Görüntüle 295072 Eki Görüntüle 295071 Eki Görüntüle 295070 Eki Görüntüle 295069 Eki Görüntüle 295068 Eki Görüntüle 295067 Eki Görüntüle 295066 Eki Görüntüle 295065 Eki Görüntüle 295064 Eki Görüntüle 295073
hayırlı uğurlu olsun canım..işallah bir ömür boyu mutlu olursunz..keske o güzel yüzünü gizlemeseydim:)
hayırlı uğurlu olsun canım..işallah bir ömür boyu mutlu olursunz..keske o güzel yüzünü gizlemeseydim:)
allah mutluluğunuzu daim etsin tamamına erdirsin....
mutluluklar canım sizi görünce eşimle beni hatırladım nişanımızda bizde mavi giymiştik ve pasta kesmiştik tüm ömrünüz mutlulukla geçsin
Maşallaaahhh
Çok çok güzel, Allah tamamına erdirsin canım.
Elbisenin rengini çok beğendim. Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin. :))
Allah tamamına erdirsin elbisenin rengi çok hoş:)
elbiseni rengine bayildim
elbiseni çok beğendim :) çok mutlu görünüyorsunuz umarım Allah mutluluğunuzu daim eder düğün fotolarını da bekliyoruz :))