Söz veripte tutmayan annem

Çok ayıp annenizin sizle neden görüşmediği belli konu torun sevgisi değil

Doğumdan sonra hiç yanımda olmadı kalmadı demişsiniz. Bunu yapan annede sizce bebek bakma kapasitesi var mıdır. Zorla baktırmıssınız işte. Amaan ne yaparsanız yapın. Başkasının sözü ile çocuk yapmıssınız. Ben mi laf anlatıcam size

Yahu

Üc dört saat bakabilir evet. Tüm gün bakamaz. Bunu istemek bencillik. Sizden egitimliyim ayrıca
Eğitiminiz belli oluyor.Kendinize saklı herhalde.Benim psikolojik bir sorunum yok çok şükür ama oladabilirdi.bunu görülücek yada duyulucak bir şekilde sorunu olan bir insana söylemeniz normal hayatta olabilicek yapabiliceğiniz bir şey mi?

Sonra bu kadına çocuğu bıraktınoz bakması için. Bir profesyonel yardım alın bence

Evet yardım al hayatım iyi görünmüyorsun Derdim

Benim annem bana benim uykum gelince uyumam lazım der hep, doğum yaptığım gün evde uyudu eşim kaldı . Ama şu an çoğumu bıraksam bakar mısn desem bakarım der. AMA BAKAMAZ. bir aya yok hastaneye gidicem yok pazara gidicem der hatta bana para verir al çocuğunu diye . Bak arasam şimdi sabah sana bırakıyorum iş buldum desem sevinir ama günün sonunda bakamaz . Ben bunu görebiliyorum siz görememişsiniz

Evet bende göremediğim problemi yazmışım zaten demi?Derdimi paylaşmışım.Sorun olmasa yazmazmışın yani?Ne diyim size aferin siz farketmişsiniz ben edememişim mi demeliyim?Burda insanlar yapıcı yorum yapmayı bilmiyor sanırım.Sizde bir derdinizi yazın bende sizi eleştiriyim hatayı full sizde buluyim?Çözümü böyle mi?

Sen de haklısın aen tartışınca ben de öyle dedim yerinde olsam bebemi alır anneme giderim elbet yine işimiz düşüyor . İşten de ayrıl tazminatını iste belki verirler bazıları insaflı davranıyor

Tüm yazdıklarıma bakabilirsiniz kimseyle tartışmadım sadece bir yorum aşırı saçma geldi insanlar düşüncelerini bu kadar patavatsız söylememeli eminim çevresinede böyledir olmamalı.Sorunu olan birine eleştiri yapmaktan ziyade sizin şuanki yaptığınız gibi çözüm üretici yorum yapabilirdi.Bu platformda herkezin yazma sebebi fikir almak aklımızın durduğu yerde başka bakış açısını duymak ama hanfendi gelmiş benim psiklojime laf söylemiş ona kalmış gibi psikolog sanki.

Çok agresifsiniz tanımadığınız biri bunlardan kişiselleştirmeyin

Çok agresifsiniz tanımadığınız biri bunlardan kişiselleştirmeyin
Kişiselleştirmedim ona yaptığı yorum gibi cevap verdim.O bundan anlar siz takılmayın boşverin.Onca kişiden gelip birisi onun kadar saçma birşey yazmayıp o böyle birşey yazıyorsa çokta normal bir kişilik değildir zaten

Ben o konuda bir şey demiyorum zaten, bir yorumumda da söyledim insan hayvan sahiplendirirken bile o kadar acele etmez.

"Bakmak zorunda degil" cumlesi bana söylenmesi gerektiği icin soyleniyo gibi geliyor. Annesi hasta olsa gel bana bak dese bakmak zorunda degil diyecek miyiz hayir. Su ekonomik sartlarda nasil isi biraksin tek maasla ev mi gecinir. Ayrica tavri da inanilmaz kapiya esya koymak falan. El kizina bakiyor sanki. En azindan çözüm bulunana kadar bakarim daha fazla bakmam diyebilirdi. Kafasi goturmuyo olabilir karşılıklı olarak aile icinde yardima ihtiyaci olana ne kadar zorlansak da edebildigimiz kadar yardim etmeliyiz.

Umarim bi çözüm bulursun ve işi bırakmak zorunda kalmazsin

Çok teşekkür ederim konuyu gerçekten anladığınız için.Yaşlandığında anneme babama yıllarca bakıcam belkide bunun lafını ben hiç yapmicam ama şuan yapılan durum kalbimi çok kırdı.İşten ayrıldım cuma günü malesef tüm haklarımda yanmış oldu.Zamanım olmadığı için çözüm üretemedim

Çoğu yorumdan anladığım kadarıyla kadın kadının yurdu değil kurdu olmuş. Kadın okusun ayaklarının üstünde dursun diyoruz ama çalışmak isteyen kadının önüne bin tane engel konulmuş. Anne olan bir kadına yarım gün çalışma imkanı verilmiyor. Tüm gün çalışacak kadın küçük bebeğine kreş bulamıyor bulsa da minicik bebeği kreşe göndermek hangi vicdana sığar. Bakıcı tutmaya kalksa bakıcı maaşı kadının maaşından daha yüksek bebeği başkasına teslim ettiğine değmiyor. Bizim ülkemizde kimse kusura bakmasın anne ve kayınvalide bebeğe bakmak zorunda. Tek maaşla geçinilmiyor. Kadın çalışmıyorum eşimden şiddet görüyorum ama boşanamıyorum dese cık cıklamalar başlıyor ama kimse bu kadın ekonomik özgürlüğünü nasıl kazanacak sorusunu sormuyor anca yargılama anca sorgulama

Çok üzüldüm Allah hayırlı güzel bir kapı açsın inşallah. Kırılmanızı istemediğim için bir şey demeyeceğim annenize ama anneniz olmasa birkaç cümle yazardım. Anne olmak kötülüğü almıyor maalesef

Ay o kadar güzel demişsiniz ki gerçekten.Bazı kadınlar kadın olduğu halde halimizden anlamıyor.İşi bırak annene niye bıraktın diyip geçiyorlar sanki bende çok meraklıyım.Hiç bir anne bırakmak istemez ama onun geleceği için mecbur çalışmamız gerekiyor.Doğuran hiç bir kadın çalışmasın hatta hiçbir kadın çalışma sektöründe olmasın mı.Tek maaş geçinmek çok zor artık Allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…