- 27 Mayıs 2023
- 869
- 2.437
- 33
Bende bakmak zorunda değil diyenleri anlayamıyorum. Evet kimse bakmak zorunda değil ama hani annemiz ya bu kişi evladına destek olması gerekiyor ya. Bizi aile yapan da bu değil mi zor zamanlar da ihtiyaç duyduğunuz da destek olmalarını beklemek ve destek olmak.Gerçekten böyle düşündüğüm için kendimi suçlu hissediyorsum ama yüreğime su serptiniz.Bunların 3te birini söylesem annem yaygaralar koparır ben hiçbirşey demedim sessizce aldım eşyalarını çıktım bu saatten sonra allah muhtaç etmesin ama kendine aniden birşey olsa kim bakıcak nasıl yüzü olcak
Kırıcı olan bu yaptığı davranış sizin anneniz deki yerinizi gösteriyor. Ablanın kızına bakmış ama size gelince sıkıntı yaratması hoş olmamış. Ben tüm çevreme elimizden geldiğince maddi manevi destek veren biriyim aile bu demek benim için. Aynı şekilde karşıdan da beklerim. Haa yapmayan olur hemen çizgimi cekerim bilirler beni.
Diğer türlüsü bana iki yüzlülük geliyor. Müge anlı da işlenen Nezaket olayı gibi, annesi kadına gel ama tek gel çocukları getirme demiş, ne kadar üzücü bir durum o kız çocuğu için. Bu durum da anne haklı mi demeliyiz. İhtiyacım olduğunda ailemi yanımda göremeyeceksem zaten aileyi ben kabul etmem. Hepimizin çocuğu var tırnağının ucuna zarar gelse içimiz parçalanıyor. İleride bize ihtiyaç duyduğu zaman banane mi diyeceğiz. Sanmıyorum. Bakmak zorunda değil diyen insanlarında bu şekilde yapacağını sanmıyorum.