• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Söz nişan hazırlıkları :) kizlar nerdesinizzzz :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Kizlar nisan evde olacakti ama cok kalabalik olacagimiz icin vazgecildi dayimin lokantasinda olacak.isteme arkasina bi yuzuk takalim diyorduk sevgilimle nerelere geldik :)

cANIM benim hayırlı olsun böyle olması daha iyi sanki dimi :)

Kızlar söz şekerlerim için kısa ve romantik bir yazıya ihtiyacım var. Fikirlerinizi bekliyorum

canım ben sözde içinde türk kahvesi olan küçk kavanozlardan yaptırmıştım üstüne de isimler-söz verdik diye yazdırdım.
daha değişik bişeyler istersen mesela "sözümüz söz" yazdırabilirsin.

Ben nişanı yaptım sıramı savdım hanımlar : )

oy oyyyy hadi darısı başımızaaaa :KK14:

cANIM benim hayırlı olsun böyle olması daha iyi sanki dimi :)

canım ben sözde içinde türk kahvesi olan küçk kavanozlardan yaptırmıştım üstüne de isimler-söz verdik diye yazdırdım.
daha değişik bişeyler istersen mesela "sözümüz söz" yazdırabilirsin.

oy oyyyy hadi darısı başımızaaaa :KK14:
teşekkür ederim canım :) aklımda bulunsun.

kuzuumm şimdi gördüm mesajını çok yoğundu bugün işyeri.

yarın izne çıkıyorum haftaya bohça alışverişi yapıcaz hiç bişe alınmadı daha nişanlığım dışında biraz da dinlenmek istiyorum nezleyim çok fena :KK61:
Çok geçmiş olsun canımmmm :KK15: ALLAH şifanı versin inşaALLAH :D:D

kuzuumm şimdi gördüm mesajını çok yoğundu bugün işyeri.

yarın izne çıkıyorum haftaya bohça alışverişi yapıcaz hiç bişe alınmadı daha nişanlığım dışında biraz da dinlenmek istiyorum nezleyim çok fena :KK61:

Çok geçmiş olsun canım ..
Vallah salgın var tam mevsim değişimi dikkat etmek gerek..
Benim bitanemde hasta olmuş askerde hemde 3 gün kala olcak iş değil :KK14::KK14:

Seni şimdş tahmşn edebiliyorum. Ağzın kulaklarında geziyorsun değil mi? son 3....

Hemde nasıll betüüüül anlatamam :)
Benden yaprak sarması istedi çok sever özel günlerde falan hep yaparım:)
p.tesi günü sarcam salı günü havaalanına giderken sarma götürcem düşün :rolleyes::rolleyes:

Hemde nasıll betüüüül anlatamam :)
Benden yaprak sarması istedi çok sever özel günlerde falan hep yaparım:)
p.tesi günü sarcam salı günü havaalanına giderken sarma götürcem düşün :rolleyes::rolleyes:
ALLAH'ım kavuştursun canımmm dua et bol bol. Gelince destek ol boşluğa düşüp bocalamasın. Ben öyle yapmıştım. çünkü sürekli disiplinle yaiayıp sivil hayata çıktıklarında zor adapte olabiliyorlar. Gerçi sen daha iyi bilirsinde yanlış anlama akıl veriyor gbi olmayım

ALLAH'ım kavuştursun canımmm dua et bol bol. Gelince destek ol boşluğa düşüp bocalamasın. Ben öyle yapmıştım. çünkü sürekli disiplinle yaiayıp sivil hayata çıktıklarında zor adapte olabiliyorlar. Gerçi sen daha iyi bilirsinde yanlış anlama akıl veriyor gbi olmayım

Yok canım yanlış anlamam merak etme kendini büyük görenlerden değilim çok şükür :)
Haklısın bocalama normal zaten 2 hafta falan çalışmıcak gezeriz biraz sinema deniz kenarı ona unuttrmaya çalışcam sonra işi hazır zaten onu bekliyolar yavaş yavaş hayatımıza kaldığımız yerden devam ederiz :KK36:
Çok şükür bugünlere ulaştık :KK36:

Yok canım yanlış anlamam merak etme kendini büyük görenlerden değilim çok şükür :)
Haklısın bocalama normal zaten 2 hafta falan çalışmıcak gezeriz biraz sinema deniz kenarı ona unuttrmaya çalışcam sonra işi hazır zaten onu bekliyolar yavaş yavaş hayatımıza kaldığımız yerden devam ederiz :KK36:
Çok şükür bugünlere ulaştık :KK36:
Ooooo ne güzel canım. ALLAH'ım sağlık sıhhat versin de gerisi hayırlısıyla olur nasipse. Bizim isteme söz işi de Kasım'a kaldı sanırım canım. Geç olsunda ağzımın tadı olsun diyorum. üzerinde pek durmuyorum.

Ooooo ne güzel canım. ALLAH'ım sağlık sıhhat versin de gerisi hayırlısıyla olur nasipse. Bizim isteme söz işi de Kasım'a kaldı sanırım canım. Geç olsunda ağzımın tadı olsun diyorum. üzerinde pek durmuyorum.

Aynen canım bizim de henüz konuşma yok haliyle kasımdan umudum kalmadı benim pek baksana sıkboğaz edemem sonuçta geldin hadi diye aralık olcak sanırm o_O

Back