- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi CadiKelebek
Ablamin cok yakin arkadasinin dugunu varmis bizde tarihi netlestirmedigimiz icin ertelemek zorunda kaldik
geç olsun ama güç olmasın demişlerr
olsun da varsın 1 hafta geç olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ablamin cok yakin arkadasinin dugunu varmis bizde tarihi netlestirmedigimiz icin ertelemek zorunda kaldik
Oyle tabi canim ama farkinda olmadan baya hazirlamisim kendimi 25 ekimegeç olsun ama güç olmasın demişlerr
olsun da varsın 1 hafta geç olsun
Oyle tabi canim ama farkinda olmadan baya hazirlamisim kendimi 25 ekime
Gecmiyor vallahi 26 eylulu cekiyorum iple ama baya bi agir gelmedi bi turlu :)
Heyoo kizlarrr 20 eylul de kismetse nisanim var. Bende kervana katildim :)
ohhhh
hayırlı olsunnn
Heyoo kizlarrr 20 eylul de kismetse nisanim var. Bende kervana katildim :)
Hayrlı olsun canımHeyoo kizlarrr 20 eylul de kismetse nisanim var. Bende kervana katildim :)
Tebriklerrrrrrrrrr ALLAH daim etsin mutluğunuzuHeyoo kizlarrr 20 eylul de kismetse nisanim var. Bende kervana katildim :)
Kizlar buralar neden bu kadar sessiz nerelerdesiniz bakalim? Bugun guzel bi haber vereyim 2 hafta once isyerimle ilgili sıkıntılarm oldugunu soylemistim bugun bir yerden aradilar görüştüm ve tamamdir :) hem evime de o kadar yakinki.git gel 2 saati geciyordu haftasonu çalışıyordum haftaici bir gun iznim vardi simdi sadece hafta ici calisacagim.her serde vardir bir hayir :) suan cok mutluyum sizlerle paylasmak istedim bir de yarin calistigim yerden sıkıntı olmadan ayrilirsam super olacak :)
hayırlı olsun cnmmKizlar buralar neden bu kadar sessiz nerelerdesiniz bakalim? Bugun guzel bi haber vereyim 2 hafta once isyerimle ilgili sıkıntılarm oldugunu soylemistim bugun bir yerden aradilar görüştüm ve tamamdir :) hem evime de o kadar yakinki.git gel 2 saati geciyordu haftasonu çalışıyordum haftaici bir gun iznim vardi simdi sadece hafta ici calisacagim.her serde vardir bir hayir :) suan cok mutluyum sizlerle paylasmak istedim bir de yarin calistigim yerden sıkıntı olmadan ayrilirsam super olacak :)
Kizlar buralar neden bu kadar sessiz nerelerdesiniz bakalim? Bugun guzel bi haber vereyim 2 hafta once isyerimle ilgili sıkıntılarm oldugunu soylemistim bugun bir yerden aradilar görüştüm ve tamamdir :) hem evime de o kadar yakinki.git gel 2 saati geciyordu haftasonu çalışıyordum haftaici bir gun iznim vardi simdi sadece hafta ici calisacagim.her serde vardir bir hayir :) suan cok mutluyum sizlerle paylasmak istedim bir de yarin calistigim yerden sıkıntı olmadan ayrilirsam super olacak :)