• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Söz nişan hazırlıkları :) kizlar nerdesinizzzz :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
:nazar::KK60: EVLİLİK PANOMUZ :KK60::nazar:

benim orda yazan tarihler net tarih değil kızlar, sadece bizim sevdiceğimle isteğimiz..

5 ekim tanışma, 7 ekim isteme, 11 ekim söz/nişan şeklinde olsun istiyoruz..

ama benim ailem hiç lafını bile ettirmiyor istemedikleri için, o yüzden bu tarihlerin hiçbiri olmayabilir de
:mad:

Kusura bakma canım ya gremişim hakknı helal et. Benim de tanışma ve isteme 19 ekim nasipse...

Ne demek canim :*

Canım yapamassam yazarım çok sağol. Hakkını helal et.

Panoyu süper yapan hepimiziz kızlar ben sadece bi kaç yazı yazdım okadar :KK52:
İnşallah bu özel günlerimizin HEPSİNİ içimize sinerek yaşarız :KK68:
Amin insallah
Anneler kendilerinkini istedkleri gibi alsn sen içine hangisi siniyosa onu al kuzum :D
ah ben bi bilsem ne sinecek :)

benim orda yazan tarihler net tarih değil kızlar, sadece bizim sevdiceğimle isteğimiz..

ama benim ailem hiç lafını bile ettirmiyor istemedikleri için, o yüzden bu tarihlerin hiçbiri olmayabilir de
Ttlm olsn bizmde net olmayan tarihler var istersn günleri silelim ayların altında dursun kesinleşince net tarihi yazalım sen bilirsn yine de :KK51:

Olur canim insallah benim de tanisma haric digerleri tahmini net degil

Back