• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Söz nişan hazırlıkları :) kizlar nerdesinizzzz :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Canim ailesini 5 yildir taniyorum ciglik bile atabilirim o an yanlarinda :) bugun bi kac baktim tektas birazdan netten fotolarini bulayim paylasayim sizin de fikrinizi alayim

Canim uzun elbise tamam ama uzun kollu giysem cok goze batar acigim cunku kisa kollu giymiyorum onun da ortasini nerden bulacagim hic bilmiyorum o yuzden isim zor diyorum :)

:nazar:masallah hepimize :KK68:

Vuuuv bende 5 yldr tanyrum ama izne gelişlerinde falan o kadar mzledğim halde sarılamdm boynuna kuytu bi yer bulana kadar kedi ve ciğeri oynadık :-) :-)
Haklısın ttlm açıkken uzun elbise hoş durmuyo cidden ama istiyosan yani içinden geliyosa kapan sen bence oh mis:D

Sabirsizlikla bekliyorum :)
Tatlm 4. yü beğndim bunlardan birazdan netten sana önerceklerim var kaydedidip atcam birazdan .. Kızlarn dedklerine katlyrum kuyumculara git bak elnde dene alyansla yanayana kullanmyı düşünysan uyumlu bişeyler bak alyans modelleri pek değişmiyor zaten tektaşını belrlemek için fikir olur kafanda :KK39: :KK39:
Begenip foto gonderip marka soylemeyebilirim biraz oyle arar artik olmazsi tarif ederek riske girmek istemiyorum :KK3:
kıy kıy :KK45:

kafa yorsun azıcık, uğraşsın yaaaa :cool:

Vuuuv bende 5 yldr tanyrum ama izne gelişlerinde falan o kadar mzledğim halde sarılamdm boynuna kuytu bi yer bulana kadar kedi ve ciğeri oynadık :-) :-)
Haklısın ttlm açıkken uzun elbise hoş durmuyo cidden ama istiyosan yani içinden geliyosa kapan sen bence oh mis:D
O konu baya karisik canim ben de istiyorum onun da zamani gelecek

Ben bu tarz daha sade taşsız seviyorum canım
hfd.png imagesR1PF9XSM.jpg imagesS4EJMBEE.jpg untitled.png
şunu da geçen gün arkdaşmn nişanı oldu o almış hoşuma gitti ama beyazı yoktu sanrm onda imagesOR08AKO1.jpg

Erken tabiki canim alyans begeneyim derken tasli mi sade mi nasil bir sey ona karar vereyim anlamında :)
Orasi kesinlikle oyle canim pazar gunu genis capli gezecegim kuyumculari
Çok iyi yaparsın bencede. Kızlar herkese burdayken tablo işini ilk sayfaya nasıl alacağız onu da konuşalım

:nazar::KK60: EVLİLİK PANOMUZ :KK60::nazar:
:oops:TANIŞMA:oops:

<<<=Nisan=>>>

tuqbacadi ---->6 Nisan

<<<= Ağustos=>>>

Gokche8605 ---> 31 Ağustos

<<<=Eylül=>>>

kakule71 ----> 26 Eylül

:KK28:İSTEME & SÖZ :KK28:
<<<=Eylül=>>>

<<<=Ekim =>>>​

missGamzeli ---> 4 Ekim

Gokche8605 ---> 6 Ekim

umel_74 ---> 9 Ekim

kakule71
----> 17 Ekim

betulyakup ---->

<<<=Kasım=>>>

tuqbacadi ---->

<<<=Aralık=>>>

:KK68:NİŞAN:KK68:
<<<=Ekim=>>>

miss_girl ---> 6 Ekim

missGamzeli ---> 11 Ekim

umel_74 ---> 11 Ekim

suskunsevda
---> 19 Ekim

kakule71
----> 25 Ekim

çaglaufuk --->

<<<=Kasım=>>>

Gokche8605
--->

<<<=Aralık=>>>

<<<0Ocak=>>>

<<<=Şubat=>>>

...
...
:110: KINA GECESİ :110:
...
...
...

:KK9:DÜĞÜN :KK9:

...
...
...

:KK68:

Ilk sayfada tablomuz var zaten :)
Kusura bakma canım ya gremişim hakknı helal et. Benim de tanışma ve isteme 19 ekim nasipse...

tatlm daisypath sitesine gir ordan kendize göre istediğini seç urlsini oraya imza bölümüne yapıştr oluyo ttlm :KK39: zorlanrsan özelden tarif ederim aşama aşama

Canım yapamassam yazarım çok sağol. Hakkını helal et.

Back