lalli Miray'ın annesi :) Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Aralık 2008 1.549 456 21 Ekim 2010 Konu Sahibi lalli #21 maibeyaz .!.: yok ben severim model bakmayı... ama sen beğenmiyosun ki...kaydirigubbakcemile3 açıkcası havlunun köşesine yapılanları ben beğenmiyorum fazla... Genişletmek için tıkla... ohaoldumsmile yolladıklarından beğendim ama ohaoldumsmile kararsız kaldım sadece ya bende hep köşeli gördüğüm için gözüm ona alıştı hep :1rolleyes: maibeyaz .!.: ama bu model süper olmuş... daha yakınını aradım ama bulamadım malesef... Genişletmek için tıkla... olsun görünüyor burdan ama karışık geldi sankiohaoldumsmile 1 kere olacağı için karar veremiyorum ama yolladığın modeller çok hoş gerçekten senin yolladığın 2 modeli beğenmiştim en çok onlara bakayım bence seni fazla yormayayım :kedi:
maibeyaz .!.: yok ben severim model bakmayı... ama sen beğenmiyosun ki...kaydirigubbakcemile3 açıkcası havlunun köşesine yapılanları ben beğenmiyorum fazla... Genişletmek için tıkla... ohaoldumsmile yolladıklarından beğendim ama ohaoldumsmile kararsız kaldım sadece ya bende hep köşeli gördüğüm için gözüm ona alıştı hep :1rolleyes: maibeyaz .!.: ama bu model süper olmuş... daha yakınını aradım ama bulamadım malesef... Genişletmek için tıkla... olsun görünüyor burdan ama karışık geldi sankiohaoldumsmile 1 kere olacağı için karar veremiyorum ama yolladığın modeller çok hoş gerçekten senin yolladığın 2 modeli beğenmiştim en çok onlara bakayım bence seni fazla yormayayım :kedi:
Anka Nirvana Pro Üye 25 Ekim 2008 52.616 114.784 27 Ekim 2010 Konu Sahibi lalli #22 naptın canım başladın mı...
lalli Miray'ın annesi :) Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Aralık 2008 1.549 456 4 Kasım 2010 Konu Sahibi lalli #23 kusura bakma yeni gördüm yazdığını yok başlamadım annemlerle konuştum iğne oyasıyla yaptırmaya karar verdik yardımların için çok teşekkür ederim maibeyaz
kusura bakma yeni gördüm yazdığını yok başlamadım annemlerle konuştum iğne oyasıyla yaptırmaya karar verdik yardımların için çok teşekkür ederim maibeyaz