• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi söz günü detayları...işte buyrun KIZLARRR :)

kbr89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
308
5
68
İstanbul
merhaba kızlarrrr...

sabırsızlıkla bekliyoduz..bende daha fazla 100 msj olmasını bekliyemedim..yazıyorum..artık resimleri de sonra paylaşırım :)
ben okulumdan dolayı,sözlümün çalışmasından dolayı,annemin gelinlik siparişlerinden dolayı hep herşey kaldı..
ve ben sözüm persembe olmasına ragmen hazırlıklara salı başladım..çok korktum yetişmicek istediğim gibi olmıcak diye..ama herşey boşa çıktı...
salı günü öğlen sevgilimle eminönüne alışverişe çıktık..çok detaylı bir alışveriş listesi yaptım..aldığım herşeyi o an sildim..haliyle hiçbirşeyi unutmadım ve daha hızlı olduk..ki buna rağmen iç giyim kısmına geldiğimizde(bohça için)eminönündeki mağazalar kapandı :D
hemen alışveriş merkezine gittik ykm ve boyner den iç giyim ihtiyacını bitirdik sadece geceliğim kaldı onuda ertesi gün artık dedim çünkü ona bakındığım sırada alışveriş merkezinde anons yapıldı...10 dakika içinde mağazamız kapanacaktır diye :D
sonra ertesi sabah okula gitmedim evi toparladım ettim..canım arkadaşım didemle koşuşturma içine girdik..pasta siparişini verdik buarada ufak bi detay sözlendiğim gün BENİM DOĞUM GÜNÜMDÜ çifte mutluluk anlıcağınız :)
ordan gecelik ve çorap aldık..
kargoya verdiğim küçük şişelerimizi aldık(söz hediyeleri için kafamda yaptıgım harika fikir için bunlara ihtiyacım vardı )
sevgilimsiz alyanslarımızı aldık :) (ona biraz dar geldi değiştircez )
akşam eve geldiğimizde yoğun bi telaş vardı..teyzemler bizdeydi..sarmalar sarılıyor,temizlik yapılıyor...
benle annem ise süslemelerle uğraştık...
çok farklı bir söz tepsisi yaptık...kokoş bi makas hazırladık..dökceğimiz kolonya şişesine kadar süsledik...
veee söz hediyelerim gece 2 ye kadar onları hazırladım (bu arada herkes bayıldı kapış kapış gitti :) )
ertesi sabah 6 bucukta kalktım okula gittim 2 sınava girdim cıktım sagolsun babam beni aldı ve kuaföre bıraktı..kuaförüm aile dostumuzdu..herseyimle ilgilendi..yetişmicem diye çok korktum hatta ömerle nolur erken cıkmayın diye yalvardım :D
herseyim bittikten sonra canım arkadasım didoşum geldi ve beni eve yetiştirdi..
ev bi telaş bi telaş:)
üstümü giyindim kıyafetime herkes bayıldı..güzel tepkiler aldıkca daha da mutlu oldum..
cevremdeki herkes okadar heyecanlıydı ki ben sakindim kendime şaşırdım :D
veee o ann geldiler :)
ve bizim ev en az 60 kişiydi...
herşey harikaydı...
ömer heyecandan oturduğu yerde bayılcak gibiydi bense çok sakindim..
sıcak samimi harika bir ortamdı...
kahveler dagıtıldı...ve ömerciğime tuzlu kahve verdim ama maalesef yengem kıyamadıgı için az koydurtmuş ben iyi sandım..kolaylıkla içti :D
nerde heyecanlandın dersen istenirken elim ayağım titredi düşünelim deselerdi herhalde olduğum yerde bayılır kalırdım :D
VE VERDİLER..
ve ben babamın annemin elini öptüm annemi öptüğümde ikimizinde gözleri doldu..tuhaf oldum...
sonrası rahattı..
ömerle arkadaşlarımız falan birlikte bi yerde durduk..
o sus pus çocuk açıldı bana sunu getir bunu getir hoooppp dedim noluoo içerdeki halini unuttun mu dedim :D
sonraa hediyelerimi dağıttım yemekler yendi..
sonra dogum günüm ve sözümüzün şerefine pasta kestik..
resimler çekildik...
ve söz bitti :)
herseyi ince detaylarına kadar düşünüp çok özendik en önemlisi herşeyi kendimiz yaptık hiçbirşeyi hazır almadık..
hee buarada bohçamda çok güzeldi :))
İŞTE KIZLARR İNANIN KORKTUĞUM GİBİ OLMADI HERŞEY HARİKA ÖTESİYDİ..ÇOK MUTLUYUM ÇÜNKÜ SÖZLÜYÜÜÜÜÜMMM HEMDE HARİKA BİR ADAMLA :)
UZUN OLDU UMARIM SIKILMADAN OKURSUNUZ :)

$Kopyası CIMG4681.jpg
işte söz tepsim ve makasım :)

Son düzenleme:
aayh sen ne süslü şeyler yapmışın öyleee
ne büyük bi heycanla anlatmışın, her şey dilediğin gibi geçmiş anladıgım kadarıyla, çok sevindim canım:16:
Allah tamamına erdirsin demek düşer bizr artık :46:

aayh sen ne süslü şeyler yapmışın öyleee
ne büyük bi heycanla anlatmışın, her şey dilediğin gibi geçmiş anladıgım kadarıyla, çok sevindim canım:16:
Allah tamamına erdirsin demek düşer bizr artık :46:

biraz öyle oldu ama seviyoruz süsü valla :)
kesinlikle canım herşey çok güzel geçti ilk defa bi işim bu denli düzgün gitti :)
çok teşekkürler inşallah diğer önemli adımları da paylaşmayı nasip eder allahım :)

çok şeker olmuş herşeyyy Allah tamamına erdirsin inşallahhhhh:)

ayyy Allah hep mutlu kılsın canım:nazar:
ya bu söz tepsisini fln nasıl yaptınız kız öööleeee:44:
valla helal olsun:46:
bide şey sorucam da acaba o hediyelik olan şeyler ne?
tam anlamadım da ben:1:
içinde ne var mesela?

bide elbiseni tam olarak göremez miyiz?:1:
çok mu soru sordum ne:17::17:

ayyy Allah hep mutlu kılsın canım:nazar:
ya bu söz tepsisini fln nasıl yaptınız kız öööleeee:44:
valla helal olsun:46:
bide şey sorucam da acaba o hediyelik olan şeyler ne?
tam anlamadım da ben:1:
içinde ne var mesela?

bide elbiseni tam olarak göremez miyiz?:1:
çok mu soru sordum ne:17::17:

$Kopyası CIMG4914-1.jpg
valla baya uğraştık canım öyle ki ticarete atılmayı düşünüyoruz :)

hediyelik yaptıklarımda mantar tıpalı şişeler içine 3 renk kolonyalar doldurdum süsledim süslü bi sepetin içinde gelenlere dağıttım öyle yani :)
elbisemde bu canım arkası da şöyle $Kopyası CIMG4708-1.jpg

Eki Görüntüle 331365
valla baya uğraştık canım öyle ki ticarete atılmayı düşünüyoruz :)

hediyelik yaptıklarımda mantar tıpalı şişeler içine 3 renk kolonyalar doldurdum süsledim süslü bi sepetin içinde gelenlere dağıttım öyle yani :)
elbisemde bu canım arkası da şöyle Eki Görüntüle 331366

waaoooowwwwww,elbisenin arkası harikaaaaa:12:

cidden ticaretini yapmaya başlasanız yeridir canım:1:
çünkü çok güzel olmuş,sanki hazır gibi duruyor:nazar::46:

waaoooowwwwww,elbisenin arkası harikaaaaa:12:

cidden ticaretini yapmaya başlasanız yeridir canım:1:
çünkü çok güzel olmuş,sanki hazır gibi duruyor:nazar::46:

teşekkürler canım elbise hazır olmasına rağmen arka tasarım tamamen anneme ait gelinlikçi olmasının faydaları :)
aynen canım benim içinde ek gelir hem :) tabi bunun için ilk bi çevre lazım ama inan çok eğlenceli insanın hazır değil de kendi emek vererek yapması çok ayrı bence becerisi olan herkes böyle yapmalı :)

teşekkürler canım elbise hazır olmasına rağmen arka tasarım tamamen anneme ait gelinlikçi olmasının faydaları :)
aynen canım benim içinde ek gelir hem :) tabi bunun için ilk bi çevre lazım ama inan çok eğlenceli insanın hazır değil de kendi emek vererek yapması çok ayrı bence becerisi olan herkes böyle yapmalı :)

ooo gelinlikçi anneyle sırtı yere gelmez:1:
bende kendim yapmak istiyorum ama inşallah zaman bulabilirim okuldan,derslerden,kpds den:52:
ayyy ben düşünmekten ders bile çalışamıyorum şimdidennn:1::1:

ooo gelinlikçi anneyle sırtı yere gelmez:1:
bende kendim yapmak istiyorum ama inşallah zaman bulabilirim okuldan,derslerden,kpds den:52:
ayyy ben düşünmekten ders bile çalışamıyorum şimdidennn:1::1:

kesinlikle sağolsun o benden daha süslü ve detaycı ufak detayları asla es geçmedik :)buarada aklında bulunsun kahve pişirildiğinde tabak kenarlarına lokum koymak güzel bi detay bence yap ben yaptım herkesin hoşuna gitti :)
aynen benim haftanın 3 günü sınavlarım oluo hemde ingilizce :S perşembe sözlendim ve ben herşeye salı başladım allaha şükür yetişti şimdi nişana o mahvetcek eminm :)
bencede eger yapabilirsen kendin yap anısı daha güzel oluo..yardım edeninde varsa ohh ne ala :)

Ne güzel olmuş çok uğraşmışsınız:)
Allah tamamına erdirsin darısı başımıza:)

kesinlikle sağolsun o benden daha süslü ve detaycı ufak detayları asla es geçmedik :)buarada aklında bulunsun kahve pişirildiğinde tabak kenarlarına lokum koymak güzel bi detay bence yap ben yaptım herkesin hoşuna gitti :)
aynen benim haftanın 3 günü sınavlarım oluo hemde ingilizce :S perşembe sözlendim ve ben herşeye salı başladım allaha şükür yetişti şimdi nişana o mahvetcek eminm :)
bencede eger yapabilirsen kendin yap anısı daha güzel oluo..yardım edeninde varsa ohh ne ala :)

iyi yetiştirmişsin canım ya
ayy benim daha 4 ay var ama sanki başlasam yetişmez gibi geliyor:9::9:
lokum tavsiyeni unutmucam inşAllah canım:16:
kendim yapmak istiyorum bakalım,annem yardımcı olur böyle şeylere,yetenekli kadındır maşAllah:nazar:

ayyy kübraa sana bişi daha sorucam:1:
bulmuşken tüm sorularımı sormuş gibi oluyorum ama:9:
babana nasıl,ne zaman söyledin?:18::18::18::18:

canım allah tamamna erdirsin. her şeyin o kadar güzel olmuş kii, bayıldım, allah gönlüne göre versin. hayatın süslü püslü geçsin hep şekerim :)))
ben de bu cumartesi yaşayacağım bu heyecanı. biraz değil tamamen deneyimsizim :) senden bir sürü fikir edindim ama merak ettiğim şeyler var, tepsiyi nasıl süsledin gülüm ya :) benim de tepsiyi ve makası süslemem lazım. onun dışında hediyelik olarak minik şeyler var kafamda onlar için alışverişe çıkmam lazım ama şu tepsi ve kolonya süsleme olayını beceremem heralde diye düşünüyorum. bir de bir şey sorayım sana, onlar mı kolonya getiriyor yoksa bizde bulunuyor mu halihazırda? çok saçma bir soru olabilir ama aklına gelen başka detay varsa onları da yaz çünkü ben zır cahilim bu konuda öyle diyeyim sana :)

canım allah tamamna erdirsin. her şeyin o kadar güzel olmuş kii, bayıldım, allah gönlüne göre versin. hayatın süslü püslü geçsin hep şekerim :)))
ben de bu cumartesi yaşayacağım bu heyecanı. biraz değil tamamen deneyimsizim :) senden bir sürü fikir edindim ama merak ettiğim şeyler var, tepsiyi nasıl süsledin gülüm ya :) benim de tepsiyi ve makası süslemem lazım. onun dışında hediyelik olarak minik şeyler var kafamda onlar için alışverişe çıkmam lazım ama şu tepsi ve kolonya süsleme olayını beceremem heralde diye düşünüyorum. bir de bir şey sorayım sana, onlar mı kolonya getiriyor yoksa bizde bulunuyor mu halihazırda? çok saçma bir soru olabilir ama aklına gelen başka detay varsa onları da yaz çünkü ben zır cahilim bu konuda öyle diyeyim sana :)

canım kübranın konusuna dalmış gibi oluyorum ama:1:
sen ne düşünüyosun hediyelik olarak acaba?:17:

çok teşekkürler canım..
bende deneyimsizdim ama okuduğum bölüm annemin gelinlikçi olması bide yapımda detaycı biri olmam işimi kolaylaştırdı sanırım :)
birincisi dökülmesi için yaptıgım kolonyayı sen evde bulunduruyosun yemekten sonra gezdirirsin..ben onca süslediğim şeyin yanında plastik bi şişede vermek istemedim..
söz tepsisinin içinde bulunan sey dekoratif kum etrafındaki süsler silikonla yapıştırdım..güvercinlerin kafalarına yüzükleri taktım ayrıca bi güvercine duvak digerine papyon yaptım ( ben ve o ) :D
eger kolonya yapamam diyosan yaptırabilirsin yada illa kendin yapcaksan sana bi fikir küçük kutular alıp içine su 1 tl lik bileklikler var ya onlardan koyabilrsin..
başka sorun varsa seve seve cevaplarım...:)

Back