• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Söz Elbisem Ayakkabılarım ve Tepsim Haziran 2012 için Hazırım !

Eki Görüntüle 375166 Eki Görüntüle 375167 Eki Görüntüle 375169 Eki Görüntüle 375170 Eki Görüntüle 375171 Eki Görüntüle 375172 Eki Görüntüle 375173

Kızlar Çok fazla elbise baktım sitelerden falan ama bir kerede deneyip begendigim bir elbise , ayakkabı ve tepsimde uygun oldugunu düşündüğüm renklerde , Hepimiz için hayırlısı olsun yorumlarınızı bekliyoruuum :)

vaaaov cok guzeller ve hepsi cok uyumlu, eminim sanada cok yakisacaktir :) artik sozde boyle giyersen nisan kina ve dugun kiyafetlerinide cok merak ediyorum valla. belki ilerleyen gunlerde onlarida bizimle paylasirsin.
simdiden mutluluklar...

:nazar:

vaaaov cok guzeller ve hepsi cok uyumlu, eminim sanada cok yakisacaktir :) artik sozde boyle giyersen nisan kina ve dugun kiyafetlerinide cok merak ediyorum valla. belki ilerleyen gunlerde onlarida bizimle paylasirsin.
simdiden mutluluklar...

:nazar:

Çok teşekkür ederimm onlarında zamanı gldiginde paylaşırım bgnmenize sevindimm :)

Eki Görüntüle 375166 Eki Görüntüle 375167 Eki Görüntüle 375169 Eki Görüntüle 375170 Eki Görüntüle 375171 Eki Görüntüle 375172 Eki Görüntüle 375173

Kızlar Çok fazla elbise baktım sitelerden falan ama bir kerede deneyip begendigim bir elbise , ayakkabı ve tepsimde uygun oldugunu düşündüğüm renklerde , Hepimiz için hayırlısı olsun yorumlarınızı bekliyoruuum :)

mutluluk getirmesini dilerim bu güzel cicilerin :) topuklu giyemediğim için gözüm kalıyor resmen malum boyum 1.72-74 g,yince çok fena oluyorum :( ühü

hepsi çok güzel renk seçimine de bayıldım maşallah:nazar:

Çook teşekkür ederim kızlaar çoklu alıntı yapmayı bilmiyorum o yüzden tolu cvbımı kabul edin lütfen :)
Tepsi çok şirin oldugu için hoşuma gitdi zaten :p
Söz fotolarımıda koyucam inşallah :)
Renk seciminde çok düşünmedim istedigim ve sevdigim bir renkti o yüzden çok ta zorlanmadım model de aynı şekilde çünkü çok kişiye sorup kafamı karıştırmam begenir ve alırım

Elbisen ve ayakkabın güzeller. Ama ayakkabının tokası resimden gördüğüm gibiyse eğer incili değilde taşlı olsa daha güzel olurdu bana göre. Elbisende taşlar var çünkü. Birde elbisenin ince askısını söz günü takmazsan daha güzel olur diye düşünüyorum. Saçlarınıda boş omzuna doğru aldırırsın. Tepsinde güzel. Mutluluklar dilerim..

Son düzenleme:
Elbisen ve ayakkabın güzeller. Ama ayakkabının tokası resimden gördüğüm gibiyse eğer incili değilde taşlı olsa daha güzel olurdu bana göre. Elbisende taşlar var çünkü. Birde elbisenin ince askısını söz günü takmazsan daha güzel olur diye düşünüyorum. Saçlarınıda boş omzuna doğru aldırırsın. Tepsinde güzel. Mutluluklar dilerim..

İnce askı detayını düşünmemiştim ama denicem fikrin için teşekkür ederimm :) Saçlarımı toplu düşündüm bakalım artık nasıl olucak :) Teşekkür ederim

tatlım öncelikle mutluluklar dilerim:16:

ben makası soracaktım da:1: kendin mi yaptın aldın mı acaba?:26:
makası soranda tek benimdir Allah bilir:9::9:

cnm hepsi çok güzel harika seçimler yapmışsın çok mutlı olursun inş:16:

Özelden gönderdiğin mesaja cevap yazdım ama gitmedi. Henüz forumda 100 kez yazışmadığım için cevap veremiyormusum. mail adresim tupperwareindirimmerkezi@gmail.com bana yazarsan hemen sana dönerim.

(Arkadaşlar burdan yazıştığım için kusura bakmayın, sabahtan beri solitarywoman a ulaşmaya çalışıyorum)

Back