• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Söz Elbisem Ayakkabılarım ve Tepsim Haziran 2012 için Hazırım !

Teşekkür ederim kızlar fikirleriniz bnm için çok önemli gerçekten bgnmenize çoooook sevindim :) İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN AMİN ALLAH CÜMLEMİZİ MUTLU ETSİN :)

Bende geçen sene Haziranda nişanlanmıştım. Eylül ayındada evlendim. O günlerim geldi aklıma. Bende buradan gördükten sonra, tepsimi hazırlamıştım. Bunlar tatlı, güzel heyecanlar. Elbisene bayıldım. Hepsi çok güzel. Mutluluklar dilerim tatlım.

Bende geçen sene Haziranda nişanlanmıştım. Eylül ayındada evlendim. O günlerim geldi aklıma. Bende buradan gördükten sonra, tepsimi hazırlamıştım. Bunlar tatlı, güzel heyecanlar. Elbisene bayıldım. Hepsi çok güzel. Mutluluklar dilerim tatlım.

Çok teşekkür ederim güzel yorumun için :)

elbisen ayakkabın tepsin hepsi birbirinden güzeller en önemliside içine sinerek almış olman.. mutluluklar diliyorum darısı biz bekarların başına diyelim:9:

elbisen ayakkabın tepsin hepsi birbirinden güzeller en önemliside içine sinerek almış olman.. mutluluklar diliyorum darısı biz bekarların başına diyelim:9:

Teşekkür ederim arkadaşım :) Amin inşallah size daha güzelleri nasip olsun , içime sinerek aldım çünkü erkek arkadaşımn sayesinde biraz o hep istedigini al begendigin olsun modunda olduğu için hiç sıkılmadım bunalmadım o yüzden istedigimi aldı :)

söz için çok abartılı bir kıyafet seçimi bence sözde daha sade giyinilir sözde böyle giyerseniz nişanda falan ne giyeceksiniz

söz için çok abartılı bir kıyafet seçimi bence sözde daha sade giyinilir sözde böyle giyerseniz nişanda falan ne giyeceksiniz

Söz benim için önemli bir gün günlük giydiklerimi giymek istemedim abiye olup tuvalet almadım sonuçta :) Günlük bir elbise veya etek ceket basit kaçar bnm fikrimce :)
Sözde kısa abiye nişandada nişnlık giyicem :)

Arkadaşım seni üzmek istemem ama madem yorum almak için konu açtın ben de fikrimi söylemek isterim.Bana göre bu kıyafet ve ayakkabılar söz için fazlasıyla abartılı.Söz merasimi biraz daha resmi bir olay aileler ilk defa biraraya geliyor isteme oluyor gelenlerden bazıları ilk defa gelini görüyor böyle abiye elbise ve şıkır şıkır ayakkabılarla çıkmak bana ters geldi.Ben de yeni sözlendim günlük kıyafetle de asla çıkılmaz sana katılıyorum ama bunun bir ortası olmalı.Daha sade ama şık bir kıyafet&ayakkabı olabilirdi.Bunlar nişan için daha uygun diye düşünüyorum..Tabiki zevkler tartışılmaz sen çok beğenmiş olabilirsin ama ben duyduklarım ve gördüklerimden hareketle bunları yazıyorum umarım kırılmazsın.Mutluluklar dilerim

Sinem ; çok teşekkür ederimm :)

Meyracım tabiki kırılmam zevk ve tercih meselesi :)

guzel seçim tatlımm bende beğendimm..ayakkabının o renk olması güzel olmuş bende çok severim ama sade olanı olsaymış daha iyi olabilirmişş tatlımm..ama yinede çok guzeller hayırlı olsun şimdiden :)

Back