- 2 Eylül 2017
- 10
- 4
- 1
- 39
- Konu Sahibi melisaas901
-
canım çok haklısınBen olsam asla görüşmezdim bir daha neden buluştunuz? Sırf söz attım diye brakıp giden kişiyi bir daha adam yerine koymazdım. Üstelik ne o öyle annemle tanışıracağım demeler cidden bunu romantik bulan var mı? Bana işgüzarlık gibi geliyor.
Pek tekin gelmedi bana , bi öyle diyor bi böyle diyor.. Bir kaç defa buluşun görüşün zaten anlaşılır amacı. Söz atma yüzünden ayrılması bahane gibime geldi bence biraz takıldı gezdi etti baktı siz evlenilecek bir kızsınız döneyim dedi bana böyle göründü olay.
Ben olsam asla görüşmezdim bir daha neden buluştunuz? Sırf söz attım diye brakıp giden kişiyi bir daha adam yerine koymazdım. Üstelik ne o öyle annemle tanışıracağım demeler cidden bunu romantik bulan var mı? Bana işgüzarlık gibi geliyor.
Neden hala daha uğraşıyorsunuz ki?
Hödüğün teki, belli ki adam değil.
Böyle saçma sapan tiplere prim vermeyin.
Emin olamam tabi ama bana yakan gibi geldi
Bırak bırak ardına bile bakma. Söz atmış insana daha neler saklıyorsun benden diyen kişi normal değildir. Yetişkin kadınsın, meslektaşımsın. Yapma bunu kendine. Ne ara yeniden ilişkiye başladınız da ayrılalım diyorsun ayrıca? 1,5 sene onu beklemişsin gibi. Sil gitsin.canım çok haklısın
kalbimde bir ağrı psikolojik, pişman olamaz mı?
Ha 1,5 yıl önce sende atmışsın dediğim zaman; sen bel altı vuruyorsun deyip kızmıştı da.
ertesi gün aradım başım ağrıyor demişti.
sonraki günde, aklıma geliyor başka bana anlatmadığın neler var acaba demişti.
İçimde kalmasın diye görüştüm fakat kalbim ısınmadı, ve bu sözlerini kafamdan silemiyorum.
Dün konuşmayım dedim pişman oldum.
Ne olur bir akıl verin bazen duygular ağır basıo, bir sevgi sözü duymak uğruna birilerinin peşinden koşuyoruz
dün ayrılalım dedim, elimden geleni yaptım içim rahat yazdı mesajla, aramadı bile
ya bu kadar annesiyle tanıştırma evlilik lafları edip de aramaması samimi mi?
Benden çekinmiş cevabı bu
Samimi değil.
Bırak bırak ardına bile bakma. Söz atmış insana daha neler saklıyorsun benden diyen kişi normal değildir. Yetişkin kadınsın, meslektaşımsın. Yapma bunu kendine. Ne ara yeniden ilişkiye başladınız da ayrılalım diyorsun ayrıca? 1,5 sene onu beklemişsin gibi. Sil gitsin.
bence o zamanlar bişeyler karıştırıyodu. söz attığınızı öğrenmesi fln bahanesi olmuş.
sonra işleri planladığı gibi gitmeyince ve boşlukta olduğu için size geri döndü. ha bide güzelleştim diyosunuz :). ondandır.
boşverin bence.
Dün ben iç güzelliğe bakarım
fiziken değişmen önemli değil, biblo aramıyorum eve dedi
ama aynen söz bahane diyosunuz bence de öyle ama beğenmediyse neden bahane aradı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?