Söz attımı söylediğimde ayrılan çocuk 1 sene sonra döndü, amaç kullanmak mı?

Sözlenince insan neyini kaybediyorda tepki göstermiş anlamadım.
Adam boşta tek bildiğim bu.

SÖz attın diye arkadını dönüp gitmiş ve sen tekrar görüşmüşsün..
Pişmansa bile bir yalvarmasında görüştüğün için çocuk daha çaba filan göstermez.
Bence bu terk edildi basit bir sebepten,aklına sen gelmişsin aramış gibime geldi. Ben olsam görüşmem hem yalancı hem tutarsız. Hem ilk görüşmede evlenmekten bahsediyor. Samimiyetsiz

Adam bariz yanar döner işte. Bence ardınıza bakmadan uzaklaşın. Biri sizi seviyorsa her şeyinizi de kabullenir ki ayıp bi şey de yapmamışsınız. Nasıl böyle bi adamı tekrar kabul ettiniz anlamıyorum. Arkadaşlardan biri hödük demiş kesinlikle katılıyorum. Yarın ayrıldığınız için değil evlendiğiniz için pişman olursunuz ancak böyle biriyle.

Bence kilo vermeniz vesaire etkiledi onu, seven adam her halinizle sever sizi, yol verin gitsin...

Bence gecen sene size bir sey hissetmemis.

Bence bu sene de size bir sey hissetmemis.

Ama bu sene en azindan bu kiz muhendis maasi filan var diye dusunup bir daha goruseyim demis olabilir.

Cevremde var boyleleri. 2-3 kizi ayni anda idare edp sonra hangisinin artisi fauzlaysa digerlerini terk edip en yuksek puani verdigiyle evlenen.

Bence degmez. Bir sey yermisin diye bile sormayi akil edememis. Gulu cicegi gectim. Kizi bir yere cagiriyosan nezaketen bile sorulur

İçinizin ısınmadığı, sizi saçma sebeple bırakıp giden, ilgisiz bir herifle görüşmeyin, zamanınıza değmez.

Kendi çıkarları için döndüğü, size olan sevgisinden olmadığı ortada.

tekrar görüşmek bile yanlış bence. hayatınızdan çıkarın

Söz attın diye ayrılmak nedir ya.nekadar gerikafalı.nolmuş yani sanki kendileri sütten çıkmış ak kaşık.bence ikinci şansı haketmiyor oda haketmek için yeterince çaba göstermiyor zaten

Ben çocuğa guvenmedim bence sende guvenme zaten sende guvenmiyorsun belli.yalan dolan işi .madem çok pişman ona göre davranırdı hem insan birşeyler hissettiği birini bir kere gözden cikardi mi zaten duyguları fostur

Bu 1,5 yılda karşısına evlenebilecegi doğru düzgün birisi çıkmamış, görüştükleri boş çıkıp seni tekrar bir değerlendirmek istemiş.

Kendi kız arkadaşlarımdan biliyorum. Az biraz yaşı olan ve evlenmek isteyen arkadaşlarım da dönüp durup eskiden görüşüp begenmedikleri tipleri arıyorlar.

Aynen bacım fiziğime geldi biliyorum

Siz de emin değilsiniz ki yazmışsın buraya. İlişkilerde aklından geçen en ufak bi şüphe varsa orda sorun var demektir ve yürümez. Görüşmeyin derim ama çok istiyorsanız Açık açık konuşun neden şimdi geri dönmüş. Tatmin edici cevaplar alır mısınız bilmem. Ona göre davranırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…