- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
- Konu Sahibi melisaas901
Sözlenince insan neyini kaybediyorda tepki göstermiş anlamadım.
Adam boşta tek bildiğim bu.
Adam boşta tek bildiğim bu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tel den Yazdığım için Hatalı olmuşYakan derken anlamadım? kaypak mı anlamında
Ben çocuğa guvenmedim bence sende guvenme zaten sende guvenmiyorsun belli.yalan dolan işi .madem çok pişman ona göre davranırdı hem insan birşeyler hissettiği birini bir kere gözden cikardi mi zaten duyguları fosturHanımlar Merhaba,
Öncelikle bayramınız kutlu olsun.
1,5 yıl önce bir çocukla görüştüm yaşlarımız aynı 31 ve mühendisiz. 3.görüşmede söz attığımı söyledim ve birden bana patladı ki kendisi nişan yapmış atmış bir insandır. Sonra da ayrıldı.
15 gün konuşmuştuk, gün içince 2-3 msj atar aramazdı da.
Neyse, 2 haftadır yalvarıyor görüşelim diye, neler neler yazdı. Ne bedel ödememi istersen razıyım yazdı.
Bu yıl içinde değişen tek şey FİZİĞİM, SIFIR BEDEN oldum:) çok güzelleştim herkesin dediği bu. kendimi spora vermiştim.
2 gün önce görüştük saat 16:30. Beykoza gittik, bir kahve ısmarladı saat 20İ:30 eve döndük, bir yemek yer misin bile demedi, bir gül bir şey almamış. Bunlara önem veriyorum pişman mı anlamak için?
Seni alıcam, annemle tanıştırsam tabi 4-5 ay sonra ne düşünürsün filan diye sordu? neden 4-5 ay kafanda heralde süre var diyince, yok sen tepki verirsin diye diyor. Ama bir insanın bilinçaltı düşüncesi neyse onu yansıtır.
Sizce bu çocuk samimi geliyor mu?
Nasıl anlayabilirim.
Kaç gün oldu yine aynı günde 3-4 mesaj atıyor ve 1 kere arayabiliyor.
Ya seven adam ki bu kadar pişmansa bence hep düşünür arar, özler.
Ya çelişkili sözleri var. Telini 1,5 yıldır silmedim silemedim dedi, sonra buluşunca silmiştim simkart içinde kalmış ordan yükledim vs dedi. Bu masum bir yalan gibi mi?
Ben bu ikili ilişkilerde akışına bırakamıyorum. Ki söz attın deyip giden biri nasıl olurda tabularını aştı? Niyeti kullanmak mı? Eğer kullanmak olsa 1,5 yıl önce neden ayrıldı? Düşün düşün bayramım mahvoldu. Kimseye hayır diyemiyorum. Ah ya olursa, Allah gönderdiyse karşıma düşünceleri beni yiyor bitiriyor.
Size güveniyorum.
Ben de hiç görüşmezdim.Kendince saçma bi rest çekip gitmiş aradaki boşlukta Ne yaptığı belli değil.Sinirlendim ya .
İnsan tamam zayıflıyor,ben yiyip yiyip kilo alamayanlardandım.Hamilelikte aldım napıcaz şimdi.3 ay oldu dün.Duruyor kilolarım.Sıfır bedenine geldiyse gene gider.