• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz attımı söylediğimde ayrılan çocuk 1 sene sonra döndü, amaç kullanmak mı?

Sözlenince insan neyini kaybediyorda tepki göstermiş anlamadım.
Adam boşta tek bildiğim bu.

SÖz attın diye arkadını dönüp gitmiş ve sen tekrar görüşmüşsün..
Pişmansa bile bir yalvarmasında görüştüğün için çocuk daha çaba filan göstermez.
Bence bu terk edildi basit bir sebepten,aklına sen gelmişsin aramış gibime geldi. Ben olsam görüşmem hem yalancı hem tutarsız. Hem ilk görüşmede evlenmekten bahsediyor. Samimiyetsiz

Adam bariz yanar döner işte. Bence ardınıza bakmadan uzaklaşın. Biri sizi seviyorsa her şeyinizi de kabullenir ki ayıp bi şey de yapmamışsınız. Nasıl böyle bi adamı tekrar kabul ettiniz anlamıyorum. Arkadaşlardan biri hödük demiş kesinlikle katılıyorum. Yarın ayrıldığınız için değil evlendiğiniz için pişman olursunuz ancak böyle biriyle.

Bence kilo vermeniz vesaire etkiledi onu, seven adam her halinizle sever sizi, yol verin gitsin...

Bence gecen sene size bir sey hissetmemis.

Bence bu sene de size bir sey hissetmemis.

Ama bu sene en azindan bu kiz muhendis maasi filan var diye dusunup bir daha goruseyim demis olabilir.

Cevremde var boyleleri. 2-3 kizi ayni anda idare edp sonra hangisinin artisi fauzlaysa digerlerini terk edip en yuksek puani verdigiyle evlenen.

Bence degmez. Bir sey yermisin diye bile sormayi akil edememis. Gulu cicegi gectim. Kizi bir yere cagiriyosan nezaketen bile sorulur

İçinizin ısınmadığı, sizi saçma sebeple bırakıp giden, ilgisiz bir herifle görüşmeyin, zamanınıza değmez.

Kendi çıkarları için döndüğü, size olan sevgisinden olmadığı ortada.

tekrar görüşmek bile yanlış bence. hayatınızdan çıkarın

Söz attın diye ayrılmak nedir ya.nekadar gerikafalı.nolmuş yani sanki kendileri sütten çıkmış ak kaşık.bence ikinci şansı haketmiyor oda haketmek için yeterince çaba göstermiyor zaten

Hanımlar Merhaba,

Öncelikle bayramınız kutlu olsun.
1,5 yıl önce bir çocukla görüştüm yaşlarımız aynı 31 ve mühendisiz. 3.görüşmede söz attığımı söyledim ve birden bana patladı ki kendisi nişan yapmış atmış bir insandır. Sonra da ayrıldı.
15 gün konuşmuştuk, gün içince 2-3 msj atar aramazdı da.
Neyse, 2 haftadır yalvarıyor görüşelim diye, neler neler yazdı. Ne bedel ödememi istersen razıyım yazdı.
Bu yıl içinde değişen tek şey FİZİĞİM, SIFIR BEDEN oldum:) çok güzelleştim herkesin dediği bu. kendimi spora vermiştim.

2 gün önce görüştük saat 16:30. Beykoza gittik, bir kahve ısmarladı saat 20İ:30 eve döndük, bir yemek yer misin bile demedi, bir gül bir şey almamış. Bunlara önem veriyorum pişman mı anlamak için?
Seni alıcam, annemle tanıştırsam tabi 4-5 ay sonra ne düşünürsün filan diye sordu? neden 4-5 ay kafanda heralde süre var diyince, yok sen tepki verirsin diye diyor. Ama bir insanın bilinçaltı düşüncesi neyse onu yansıtır.

Sizce bu çocuk samimi geliyor mu?
Nasıl anlayabilirim.
Kaç gün oldu yine aynı günde 3-4 mesaj atıyor ve 1 kere arayabiliyor.

Ya seven adam ki bu kadar pişmansa bence hep düşünür arar, özler.
Ya çelişkili sözleri var. Telini 1,5 yıldır silmedim silemedim dedi, sonra buluşunca silmiştim simkart içinde kalmış ordan yükledim vs dedi. Bu masum bir yalan gibi mi?

Ben bu ikili ilişkilerde akışına bırakamıyorum. Ki söz attın deyip giden biri nasıl olurda tabularını aştı? Niyeti kullanmak mı? Eğer kullanmak olsa 1,5 yıl önce neden ayrıldı? Düşün düşün bayramım mahvoldu. Kimseye hayır diyemiyorum. Ah ya olursa, Allah gönderdiyse karşıma düşünceleri beni yiyor bitiriyor.

Size güveniyorum.
Ben çocuğa guvenmedim bence sende guvenme zaten sende guvenmiyorsun belli.yalan dolan işi .madem çok pişman ona göre davranırdı hem insan birşeyler hissettiği birini bir kere gözden cikardi mi zaten duyguları fostur

Bu 1,5 yılda karşısına evlenebilecegi doğru düzgün birisi çıkmamış, görüştükleri boş çıkıp seni tekrar bir değerlendirmek istemiş.

Kendi kız arkadaşlarımdan biliyorum. Az biraz yaşı olan ve evlenmek isteyen arkadaşlarım da dönüp durup eskiden görüşüp begenmedikleri tipleri arıyorlar.

Ben de hiç görüşmezdim.Kendince saçma bi rest çekip gitmiş aradaki boşlukta Ne yaptığı belli değil.Sinirlendim ya .

İnsan tamam zayıflıyor,ben yiyip yiyip kilo alamayanlardandım.Hamilelikte aldım napıcaz şimdi.3 ay oldu dün.Duruyor kilolarım.Sıfır bedenine geldiyse gene gider.

Aynen bacım fiziğime geldi biliyorum

Siz de emin değilsiniz ki yazmışsın buraya. İlişkilerde aklından geçen en ufak bi şüphe varsa orda sorun var demektir ve yürümez. Görüşmeyin derim ama çok istiyorsanız Açık açık konuşun neden şimdi geri dönmüş. Tatmin edici cevaplar alır mısınız bilmem. Ona göre davranırsınız.

Back