soyleyemediklerini sonunda anlatti..

Annesi yeni hastalanmamış ki 7 senedir hastaymış zaten, şimdi kriz geçirdi diye neden erkek arkadaşın önünü göremiyor anlamadım açıkçası, seni kendinden uzaklaştırıyor ve seni ayrılığa hazırlıyor malesef, kısa bir süre sonra olmuyor seni üzemem deyip gidecek gibi,

Sorun epilepsi degil zaten kadinda oyle birsey yok..psikojenik ataklar geciriyo..sadece epilepsi nobetlerine benziyor kasilmalar nefessiz kalmalar falan.eeg normal cunku..13 yasinda anne babasini kaybedip amca evinde fazla bogaz diye zorla evlendirilmis eşi hamileyken askerde vefat etmis kadin da cok seyler yasamis bu duruma gelene kadar..suan arastiriyorum destek olmaya calisiyorum uzerine gitmiyorum.bakalim umarim iyilesir..kardesimde 11 yasinda diabet dendiginde bizde afallamistik..rabbim saglik versin.

Annesi ilk defa kriz geciriyomus ama..ve bu kri
Ilk defa kriz geciriyor bu kadar agir ve suan kullanabilecegi ilaclarin son dozunda dedi.sali gunu eski doktoruna goturceklermis..sadece tedavi surecinin ne olacagini bilmiyor ya eski haline donecek yada krizler seklinde devam edecek.bu yuzden bu durusu..

Epilepsi krizi gibi bir kriz geciriyor ,zaten durum yeni degilmis ,ilaclari aniden kestiyse yoksunluk krizi bile olabilir su anki durum ,soyle dusunun devamli kriz gecirmiyor ,zaten ilaclar bunu onler ,
Konusmalarinizi illa ki aktarmistir ,annesine ,
Ilaclarini birakmasa bu hale gelmez elbet durum,
Bu hastalik gecmiyor,kontrol ilaclar omur boyu suruyor ,yaslandikca durum nokur bilemeyuz tabii,
Tepkisi size degil duruma olabilir ,psikolojik olarak zorlanmak onlarin bunyesine iyi gelmiyor ,

Olabilir cunku bu evlilik olaylarini annesinin yaninda acmamaya calisiyodu cunku erkek arkadasim hemen istiyordu kadinda ben nasil hazirlanicam fazla vakit olmuyor diyormus..onlarin birkac adetleri varmis anneninin yapmasi gereken ondan kaynakli..o yuzden babasiyla konusmustu babasida en son annenle konustuk yapariz oglum demisti hallederiz demisti .bu konusma uzerinden 10 gun falan gecti bu krizler oldu.belkide haklisiniz.

Babası varmış, annesi yalnız değil ki. Bence bahane ediyor gibi. Bırakın kendi haline isterse, o zaten sizin peşinizi bırakmaz. İstemiyorsada zaten araya mesafe koyar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…