• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

soyleyemediklerini sonunda anlatti..

Annesi yeni hastalanmamış ki 7 senedir hastaymış zaten, şimdi kriz geçirdi diye neden erkek arkadaşın önünü göremiyor anlamadım açıkçası, seni kendinden uzaklaştırıyor ve seni ayrılığa hazırlıyor malesef, kısa bir süre sonra olmuyor seni üzemem deyip gidecek gibi,

Bence sevdiginiz adama biraz zaman vermelisiniz annesinin hasta olmasiyla şoka girmiş ve suan onun bakıma bakilmaya muhtaç olduğuna inanıyor
Ben kendim saglikci olduğum halde,kızımın 8 yaşında şeker hastası olduğunu duyduğumda günde 4 kez igne vurulaçağını duydugumda şoka girdim
Gidip sefime çok sevdiğim işime son veemek istediğimi,benim artık evde kalıp kızıma bakmam gerektiğini söyledim,kimseyle konuşup görüşmek bile gelmiyordu içimden.Sefimde bana ilk sokla böyle konuştuğumu bu dönemin geçici olduğunu anlattı.
İnanıyorum ki sevgilinizde şu anda böyle bir ruh hali içinde.Su dönemde ona karşı biraz sabırlı olun ve zaman verin
Hersey gönlünüzce olsun,anneside ilaç tedavisine cevap verir inşallah şimdi tip çok ilerledi epilepsinin artık ilaçla tedavisi mümkün
Sorun epilepsi degil zaten kadinda oyle birsey yok..psikojenik ataklar geciriyo..sadece epilepsi nobetlerine benziyor kasilmalar nefessiz kalmalar falan.eeg normal cunku..13 yasinda anne babasini kaybedip amca evinde fazla bogaz diye zorla evlendirilmis eşi hamileyken askerde vefat etmis kadin da cok seyler yasamis bu duruma gelene kadar..suan arastiriyorum destek olmaya calisiyorum uzerine gitmiyorum.bakalim umarim iyilesir..kardesimde 11 yasinda diabet dendiginde bizde afallamistik..rabbim saglik versin.

Annesi ilk defa kriz geciriyomus ama..ve bu kri
Annesi yeni hastalanmamış ki 7 senedir hastaymış zaten, şimdi kriz geçirdi diye neden erkek arkadaşın önünü göremiyor anlamadım açıkçası, seni kendinden uzaklaştırıyor ve seni ayrılığa hazırlıyor malesef, kısa bir süre sonra olmuyor seni üzemem deyip gidecek gibi,
Ilk defa kriz geciriyor bu kadar agir ve suan kullanabilecegi ilaclarin son dozunda dedi.sali gunu eski doktoruna goturceklermis..sadece tedavi surecinin ne olacagini bilmiyor ya eski haline donecek yada krizler seklinde devam edecek.bu yuzden bu durusu..

Bisey daha aklima takiliyor kusura bakmayin cok uzattim ama.erkek arkadasim krizi söyle anlatiyor..elleri ayaklari kasiliyor nefes almasi zorlasiyoe kaldirip yana yatiriyorum nefesini acmak icin dedi..ben yanindayken birkac kez denk gelmistim ellerinin ayaklarinin istemsiz hareketlerine..cuma aksami telefonda nişan bohcasi icin konustuk hatta pazar gunu icin planlar yaptik ve 3-4 saat sonra hastaneye kaldirdilar yalniz konusmalarimizdan kadinin haberi yok..o gunden sonra yapildi bu son konusmada yani ondan oncesi bana evlilikle alakali soguklugu olmamisti..ne oldugunu bende anlayamadim diyor ilaclarini birakmis tam duzene girmisken zaten doktorun verebilcegi son dozlardi ve simdi tekrar samsuna goturcekler ozele yeni ilacla ne duruma gelecegini bilemedigi icin ilerisinde ne olcagini bilemedigi icin bu konusmayi yaptigini soyledi..zaten anlamadigim icin bu saglik durumlarini kafam almiyor
Epilepsi krizi gibi bir kriz geciriyor ,zaten durum yeni degilmis ,ilaclari aniden kestiyse yoksunluk krizi bile olabilir su anki durum ,soyle dusunun devamli kriz gecirmiyor ,zaten ilaclar bunu onler ,
Konusmalarinizi illa ki aktarmistir ,annesine ,
Ilaclarini birakmasa bu hale gelmez elbet durum,
Bu hastalik gecmiyor,kontrol ilaclar omur boyu suruyor ,yaslandikca durum nokur bilemeyuz tabii,
Tepkisi size degil duruma olabilir ,psikolojik olarak zorlanmak onlarin bunyesine iyi gelmiyor ,

Epilepsi krizi gibi bir kriz geciriyor ,zaten durum yeni degilmis ,ilaclari aniden kestiyse yoksunluk krizi bile olabilir su anki durum ,soyle dusunun devamli kriz gecirmiyor ,zaten ilaclar bunu onler ,
Konusmalarinizi illa ki aktarmistir ,annesine ,
Ilaclarini birakmasa bu hale gelmez elbet durum,
Bu hastalik gecmiyor,kontrol ilaclar omur boyu suruyor ,yaslandikca durum nokur bilemeyuz tabii,
Tepkisi size degil duruma olabilir ,psikolojik olarak zorlanmak onlarin bunyesine iyi gelmiyor ,
Olabilir cunku bu evlilik olaylarini annesinin yaninda acmamaya calisiyodu cunku erkek arkadasim hemen istiyordu kadinda ben nasil hazirlanicam fazla vakit olmuyor diyormus..onlarin birkac adetleri varmis anneninin yapmasi gereken ondan kaynakli..o yuzden babasiyla konusmustu babasida en son annenle konustuk yapariz oglum demisti hallederiz demisti .bu konusma uzerinden 10 gun falan gecti bu krizler oldu.belkide haklisiniz.

Babası varmış, annesi yalnız değil ki. Bence bahane ediyor gibi. Bırakın kendi haline isterse, o zaten sizin peşinizi bırakmaz. İstemiyorsada zaten araya mesafe koyar.

Back