soyleyemediklerini sonunda anlatti..

Suanki onun dusunceside o ama hayatinin mahvoldugunu dusunup artik tukenmislik durumuna gelmis

Kolay değil bir anda böyle bir durumun içine düşmek, zamanla muhakkak alışacaktır ama zaman geçecek. İnsanın annesi ve hayatı arasında bir tercih yapmak durumunda kalması çok kötü. Yaşayacağı şeyler, hayalleri falan hep bi kenara bırakıp annesine adaması gerekiyor kendini çok zor bir durum. Kendi bu durumu kabullenememişken senden bunu nasıl beklesin zaten. Sana bunu söylemesi, tercihi sana bırakması bence olması gereken bir davranıştı. Umarım annesinin durumu düzelir. ben şu tablo da sevgiline çok çok üzüldüm, allah yardımcısı olsun

da ayni sizin gibi soyledi..suan ben zaten kendimim ne olacagini bilemiyorum.seninle yaptigimiz olanlar kurdugumuz hayaller hayatimin herseyi mahvoldu önumu goremiyorum artik diyor..umarim duzelir tesekkur ederim

da ayni sizin gibi soyledi..suan ben zaten kendimim ne olacagini bilemiyorum.seninle yaptigimiz olanlar kurdugumuz hayaller hayatimin herseyi mahvoldu önumu goremiyorum artik diyor..umarim duzelir tesekkur ederim
Ya belki ben çok iyi niyetliyim ama adama hak verdim, inşallah düzene sokar durumu , size karşı dürüst olduğunu düşünüyorum ben

Annemlerin bir arkadası abi vardı, ben küçüktüm annesine bakacak diye evlenmemişti, birde sevdiği kadın vardı, çok içime oturmuştu ozaman. Adamcağız bekar kaldı öyle. Oluyor böyle şeyler ama inşallah sizin durumunuz mutlu sonla sonuçlanır , Allah şifa versin

Ozelden mesaj nasil atiliyor bulamadim umarim yasak degildir burdan yazayim.. efexor xr 75 mg,lamictal sc 200mg ,aripa 5 mg ,sulinex xr 150 mg, delix varmis birde

Yani bence çok mantıklı davranıyor adam
Bu gibi durumlarda gerçekçi olmakta fayda var

Eğer katlanırım diyorsan bekle, kabul et. Ama şunu unutmaki hiçbir zaman iki kişilik bir ilişkiniz olmayacak.

Eğer katlanırım diyorsan bekle, kabul et. Ama şunu unutmaki hiçbir zaman iki kişilik bir ilişkiniz olmayacak.
Evett farkindayim bende..bugun duzene girse bundan sonraki yıl ne olacagi belli degil.sadece su surecte en azindan onu daha fazla bunalima sokmamak icin kesin dille reddetmedim.cunku hastalik ve herkesin basina gelebilir bugun annen hasta byby derim yarin rabbim benim basima verir..suan sadece surece bakiyoruz bu surectede kenara cekildik ne ayrilma ne beraber ortasi birsey.en azindan iki gun sonra olmayacagi kesinlesirse surec bizi alistirmis olur dedik biranda kesip atmaktansa

Ozelden mesaj nasil atiliyor bulamadim umarim yasak degildir burdan yazayim.. efexor xr 75 mg,lamictal sc 200mg ,aripa 5 mg ,sulinex xr 150 mg, delix varmis birde
Bizim hastamizda bu ilaclari kullandi ,psikiyatrik sorunu var bedensel tepki veriyor,oyle bakima muhtac bir durumda soz konusu degil ,bu rahatsizlikta ,
Ilaclar krizi onluyor ,sinirsel olarakta kafayi topluyor ,birde terapi alirsa toparlar zaten ,
Ornegin ,oje alinmadi ,x yerde yemege gidilmedi diye kriz gecirmisti hastamiz ,
Erkek arkadasiniz ,size durumu tam anlatmiyor ,muhtemelen annesi size takti ,
O da durdu dusundu ,evlilik kararindan emin degildi belki ,sizi bu bahane ile uzaklastiriyor kendinden ,
Hayatinizin her evresinde hani oldu da evlendiniz ,
Hayatinizdaki her seye kv karar verir emin olur ,
Annem kriz gecirmesin der erkek arkadasinizda ,zaten cok sizi mutlu eden biri degildi eski konularda da gordugumuz ,kacin kurtulun

Ben bu tür şeylerde duygusal düşünmüyorum. Yani elbetteki hastalık her insan için var. Sen mecbur değilsin ki kabul etmeye de etmezsen senin başına gelsin. Küçümsemiyorsun, alay etmiyorsun, kimseyi yarı yolda bıraktığında yok. Ah almayacaksın çünkü karşıdaki zaten sizi bir tercih noktasına getirmiş. Seçim size ait. Arkadaş olarak destek olun ama evlilik fikrinden bence vazgeçin. Sizde herşeyin farkındasınız aslında. Sadece vicdan kısmındasınız. Korkmayın Allah kimseye bile bile kendinizi üzecek olaylara girin demez.

Seni kırmadan ayrılmaya çalışıyor. Annesinin hastalığını da bahane eden ezik insan.

Sorun su kadin oglunun evlenmesini cok istiyor benide surekli istiyor soruyor..belkide biran karar verince kabullenememiste olabilir bilemiyorum.7 yildir bu hastalikla ugrasiyomus ilaclari gizlice biraktigi icinde tetiklemis.belkide siz haklisiniz suan zaten destek amacli yanindayim o da tam hayatinda degilim

Bisey daha aklima takiliyor kusura bakmayin cok uzattim ama.erkek arkadasim krizi söyle anlatiyor..elleri ayaklari kasiliyor nefes almasi zorlasiyoe kaldirip yana yatiriyorum nefesini acmak icin dedi..ben yanindayken birkac kez denk gelmistim ellerinin ayaklarinin istemsiz hareketlerine..cuma aksami telefonda nişan bohcasi icin konustuk hatta pazar gunu icin planlar yaptik ve 3-4 saat sonra hastaneye kaldirdilar yalniz konusmalarimizdan kadinin haberi yok..o gunden sonra yapildi bu son konusmada yani ondan oncesi bana evlilikle alakali soguklugu olmamisti..ne oldugunu bende anlayamadim diyor ilaclarini birakmis tam duzene girmisken zaten doktorun verebilcegi son dozlardi ve simdi tekrar samsuna goturcekler ozele yeni ilacla ne duruma gelecegini bilemedigi icin ilerisinde ne olcagini bilemedigi icin bu konusmayi yaptigini soyledi..zaten anlamadigim icin bu saglik durumlarini kafam almiyor

Allah annelere ,babalara saglik sihat versin. Kimseyi kimsenin eline dusurmesin. Benim arkadasim 6 sene bir cocukla cikti,hep evlenmek istediler kizin babasini ikna etmeye ugrastilar sonra bir gun cocugun abisi vefat edince cocuk degisti tamamen yok ben hemen evlenemem yok ben ailemi birakamam , ailemden uzak oturamam filan demeye basladi sonra da ben kimseyle evlenemem psikolojim bozuldu abimden dolayi dedi senin günahina giremem dedi ve arkadasimla ayrildilar.1 yil dolmadan da baskasiyla nisanlandi oglan. Arkadasim yikildi resmen. Bu hikayeden kendine pay cikarabilirsin canim seninkinin annesi hasta,onunkinin abisi vefat etmisti ve ailesinin koruyuculugunu ustlenmis bir tavir sergiliyordu

Bence sevdiginiz adama biraz zaman vermelisiniz annesinin hasta olmasiyla şoka girmiş ve suan onun bakıma bakilmaya muhtaç olduğuna inanıyor
Ben kendim saglikci olduğum halde,kızımın 8 yaşında şeker hastası olduğunu duyduğumda günde 4 kez igne vurulaçağını duydugumda şoka girdim
Gidip sefime çok sevdiğim işime son veemek istediğimi,benim artık evde kalıp kızıma bakmam gerektiğini söyledim,kimseyle konuşup görüşmek bile gelmiyordu içimden.Sefimde bana ilk sokla böyle konuştuğumu bu dönemin geçici olduğunu anlattı.
İnanıyorum ki sevgilinizde şu anda böyle bir ruh hali içinde.Su dönemde ona karşı biraz sabırlı olun ve zaman verin
Hersey gönlünüzce olsun,anneside ilaç tedavisine cevap verir inşallah şimdi tip çok ilerledi epilepsinin artık ilaçla tedavisi mümkün

Bilgi güçtür

Amaan bıktım bu arabesk işlerden. Arkadaşım seven adam engel tanımaz. Nokta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…