soyleyemediklerini sonunda anlatti..

Annesinin hastalığı sadece bahane!!

Zaten bana diyorki bak hayatimda gordugum en anlayisli insansin..biliyorumki annem felc olsa birsey olsa seve seve bakarsin ama annemin ne zaman nerede kriz gecirecegi belli olmuyor suan..gece bile nefesini dinliyorum..ne kadar kaldirabileceksin bu durumu onu soyle bana diyo..ben erkek gucuyle kasıldiginda zor gucum yetiyor sen yapabilecekmisin dedi..evlendikten sonra olsaydi nolacakti diyede sordum belirten arkadaslar olmus..biz duzenimizi kurmus olacaktik yanimiza alirdik cozum uretirdik ama suan bu sartlarda giderse memleketini ister orada yapamazsin dedi..belkide iyiye gidecek bilemiyorum

kafası karışık demek ki bu konuda kararı sizin vermeniz gerekiyor annesini atamaz malum sizde onun annesini benimseyip kendi annenizmiş gibi her türlü zorlukta yanında olacağınıza inanıyorsanız devam edin.

Su an bocaliyor annesine bir sey olacak sanıyor. Bi arkadas ta yazmış ya benim de aklima görücü usulü annesiyle yasamayi kabullenen bi kızla evlenir bu hikaye de böyle biter gibi geldi..

Ayrica epilepsi hastalarinin nöbetleri kontrol altina alınmadıgi sürece yalniz disari çıkmamali.

7 yildir hasta aslinda kadin.suan ilaclarin en son dozunda iyide gidiyordu ta. Ki gizlice ilaclari birakana kdar.simdi tekrar ilaclara alisma surecine giriyor..aslinda onun suanki durumu anneme ben bakarim degil ablalarinin kenara cekilmesi..herkes destek olma cabasinda ama sözde diyor..hadi bu boyle gitti ben hayatimi mahvettim seni nasil mahvedeyim dedi..ama ayrilmak istemiyor suan.en azindan tedavinin gidisatini goreyim dedi..

Zaten suan evdede yalniz kalamiyor disarida yalniz cikmiyor sorun ettigide bu nokta.evlenmissin bir eve hapsolmak diyo.

Bende aynisini soyledim.bu arada sevgilim saglikci birazda onu kullaniyorlar.suan hic biriyle konusmuyorum dedi.hatta malesefki gecen gun bagirdi evde hayatimi mahvettiniz biktim artik diye..suan senin icin karar verme sansi var diyo..evlensek mecburiyetler doguyor ama suan kabul etmeme durumun var dedi.bu arada bu yuku kaldirabilecekmisin bunlari dusunuyorum diyip sordu ben cevaplamadim

Zaten suan evdede yalniz kalamiyor disarida yalniz cikmiyor sorun ettigide bu nokta.evlenmissin bir eve hapsolmak diyo.

Zor bi durum sevgilini anliyorum ben ailemde epilepsi hastasi var çünkü.. nobetler suruyosa ayni evde yasayan insanlar bütün plani ona gore ayarlamak durumunda..

Bazi arkadaslar bahane saniyorda ben birkac kez sahit oldum.gercekten suanki sorunumuz bu..evett bu konudaki hassasiyeti iyi ama ben bu surecte ne yapacam bilmiyorum

Evhamlanmış ve ondan bu tür sözler sarf etmiş gibi geldi bana ama bahane de olabilir. Ama sanmıyorum şu hassas dönemde kimse hasta annesini bahane etmez bana kalırsa. Eğer ediyorsa vicdansızdır zaten.

Bekleyin, gözlemleyin, olmazsa ayrılın.

Zor bi durum sevgilini anliyorum ben ailemde epilepsi hastasi var çünkü.. nobetler suruyosa ayni evde yasayan insanlar bütün plani ona gore ayarlamak durumunda..
Suan gizlicr ilaclarini biraktigi icin evet devam ediyor hemde her gun yeni ilac alisma surecine girdiler ama zaten son dozdaydi artik ne kadar duzelecek ne kadar etki edecek gormem lazjm diyo

Hassas bi dönemde işte çocuk. Sinirleri yıpratacak bir durum ya, evlatsn ve annen krizlere giriyor tam iyilesti derken üstelik..

Ablaları için de bi çözüm bulmak lazım ama nasıl. Bekleyin bakalım eger değişmezse durum, bakmama konusu icin yeni bir konu açarsın. Elbet böyle bi durumla karşılaşan hanımlar vardır.

Suan gizlicr ilaclarini biraktigi icin evet devam ediyor hemde her gun yeni ilac alisma surecine girdiler ama zaten son dozdaydi artik ne kadar duzelecek ne kadar etki edecek gormem lazjm diyo
Bırakmadan once tamamen kesilmis miydi nöbetler? Ilaci birden birakinca nobetler cok daha siddetli geliyor. Annesini oyle gormek üzüyodur sevgilini de. Ablalari kenara çekiliyor derken? Kadinin yaninda kim kalıyor sevgilin calismiyor mu?

Ben acikca soyledim arayayip soyleyeceksib insanlarin keyfini bekleme dedim..abla durum bu biliyosunuz herkes tutsun bir uctan diye.sen ses cikarmadan bakarsan kimse eliniz uzatmaz dedim.daha ne diyeyim diyo aradim bunaldim annem cok hasta artik beynim durdu yoruldum ama ses yok dedi zorlami baktirayim dedi.suan hepsine tavirli

Benim birlikte çalıştığım erkek hakimim vardı, şuan 32 yaşında, annesi yeni vefat etti, bu yaşına kadar annesi hasta olduğu için evlenmedi, annesine sadece kendisi baktı, kardeşleri hiç karışmadılar. Adam işini gücünü bırakıp gidip annesiyle ilgilenmek durumunda kalırdı. Sevgiliniz de aynı hassasiyette birisi demek ki, anlayış göstermek lazım

Sevgilim 112 att.24 saatli calismalari ayda 7 gun.suan bekar ablasi var ogretmen buraya 2 saat uzaklikta onu cagirdi rapor aldi 1 hafta..simdide yillik izin alacam ankaraya goturcem eski doktoruna dedi..ufak tefek ayak kasilmalari oluyordu ama etkileyecek gibi degil benim yanimdada oldu.suan birakip yeniden baslandigi icin buyuk krizler oluyo

Suanki onun dusunceside o ama hayatinin mahvoldugunu dusunup artik tukenmislik durumuna gelmis

Salaga yatıyor ablaları belli. Açık açık söyleyecek. Ben erkek çocuğum annemin her zaman yanında olamıyorum. Sirayla bakalım diyecek. Bu düzen oturursa evlenince de rahat olur senin için

Kadin da vicdan azabi cekiyodur su an duzenleri alt ust oldu benim yüzümden diye. Ozelden doktor ismini alabilir miyim?

Salaga yatıyor ablaları belli. Açık açık söyleyecek. Ben erkek çocuğum annemin her zaman yanında olamıyorum. Sirayla bakalım diyecek. Bu düzen oturursa evlenince de rahat olur senin için
Aynen oyle o suanda kimseye agiz egemem modunda ama zamanla kendide deme durumuna gelcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…