Mrb kizlar.eski konularimdan bilenler bilir.erkek arkadasim vardi evlilik planlari yapan ve annesi hastalaninca tuaflasan..bu aksam yuzlestik..Annesinin beyninde dalgalanma oluyor kriz epilepsi gibiymis..nöroloji psikiyatriye psikiyatri nörolojiye yolluyor kac gundr..erkek arkadasim tuaflasmisti benden zaman istemisti 1 hafta olacak sesi cikmiyordu sonunda anlatti..daha once birini cok sevmisti ve yillarca toparlanamadigini anlatmisti.suanda sana olan bagliligim sevgim ondan katkat fazla ama annem bu sekilde giderse hayatima seni alamam dedi..cunku beraber yasamak zorunda kaliriz ve ben bunu sana yapamam diyor..ablalarimin gozunun icine bakiyorum yardim ederiz desinler diye kimsenin umrunda degil dedi..yeni ilac tedavisine basladi ve 1 aya anca etki gostermeye baslar bu surecte araya mesafe koydumki olaki ilaclarda ise yaramaz ve ben bakmak zorunda kalirsam en azindan sen bu surecte alistirmis olursun kendini yokluguma dedi..suan ayrilmak istesen diyecek lafim yok ayrilalim diyemiyorum agzimdan cikmaz dedi..cok kotuydu durumu kafayi yemek uzere ve ben ne yapicam bilemedim..sirf annesi hasta diye suan terkedip Rabbim ileride daha kotu birsey verir diyede korkuyorum acikcasi.en azindan bu surecte hem kafami toparlayip hemde surecin nasil gittigini nasil bir kriz oldugunu gozlemlemeyi dusunuyorum..annesinin durumu bu sekilde giderse zaten sen degil baskasiyla dahil evlenmem diyor..mecbur kendim yuklenecem kimseye bunu yukleyemem dedi..ne yapayim sizce ? Şunu da belirteyim kizlar ben 28 yasindayim 3 yil oldu 2 yillik iliskim biteli nişanlanip ayrildim..onca zaman sonra ilk defa aşık oldum..problemsiz tek iliskimdi.o yuzden yapici olmamdaki tutum..yoksa tabiki hayatima tekte devam edebilirim..sadece ne yapmam gerekiyor dusunemiyorum suan.
Son düzenleme: