kızlar içinizde müdürüne ağzına ne gelirse söylemek isteyen varmı Kötü Kazen ben söylüyorum istiyen söyleye bilir şerefsizin adinin taa kendisii ağzıma her türlü şey geliyor şuan o oda ya dalıp elime ne geçerse kafasına atasm geliyor öldürmek istiyorum onu çok sinirliyim hemde çookkkkkKötü Kazen
kızlar inanın inadına beni sinir etmek için elinden geleni yapıyor bende inadına onu bişeye saymadan msnede yazışıyorum adi heriff yaa ona laf yetiştirecek ajanları var inadına onun hakkında pis pis şeyler söylüyorum odasının kapısındaki müdür yazısı düştü kaçkez hemde bende belki kısa sürecek dedim inşallah burdan çıkarımda üni. olur yaa cuma gunu allahım dualarımı kabul eder
eski müdüre onu tanımadığımı bana emir vermemesini söylim oda söylemiş sağolsun çünkü öyle zıt gidiyorki bana boş boş oturuyorum ve şey diyor yarın bukadar rahat oturamicaksın
kız keşke söyleyebilsemmm büyük cesaret tebrik ediyorumm valla bravoo
ben yazcam ben rahatlicam valla zaten malum gün gelmemiş sinirim tepemde zaten rejim yapıyorum kilo veremiyorum ayrı dert şimdide bisküvi yiyorum sinirimden karnım acıktı eve gidince yemek yiceemmm it herif çalışmicam yarın laann pislik kendi işini kendi yapsınn moruukk
hmm derin bir mevzu bende dalmak istedim...
işten ayrılmak istediğimi müdürüme söylediğimde sevgili müdürüm buna çok bozulmuştu... ve elinden gelen haksızlığı yapmak istemişti bana.. bende buna müsade etmeyince bozulmuştu... kavga ettik ağız dalası hakkımı yedirmem demiştim ilk sözüm bu olmuştu.
ve buna karşılık sen adi karının tekisin karakterin bes para etmezmiş ne olduğunugördük vs dedim kapıyı cektim çıktım bi kelime edememişti arkamdan... ahh ahhh
iş yerinde huzursuzluk kötu bir durum biraz daha sakinlesmeni tavsiye edicem sana arkdasım...
smile seninki daha kötü ir durummuş ama heralde benimde onla kavga etmeme az kaldıı inan beşdakka suratını görmeye dayanamıyorumm eski müdürüm melek gibiydi istifa edip yerine kendi elleriyle bu şerefsizi getiridi pislik karısını aldatıyor sırf evli olduğu kadının parası için onla evli kalıyor adi hatta onu yarın boykot edicem kendini müdürüm sanan şerefsize onu tanımadığımı açık açık söylicem üzerime çok gelirsee nerenin iti olduğunu sorucam
işe gırıp çalışmak cok kötu işten nefret edıyorum, para kazanmamız neden gereklı neden parasız, işten nefret edıyorum işe baslıcam ama calısmak ıstemıyorum nefret edıyorum hep her ısten nefret edıcem hep edıyorum ııııyyyraaannççççç,