Söylenenlere aldırmamak neden bu kadar zor?

:) kıymetiniz bilinsin yuvanız huzurlu olsun inşallah. Bazı şeyleri hoş görüyorum ben de bazen de bunalıyorum. Cevabınız için çok teşekkür ederim

Onları olduğu gibi kabul ederken kendi hayatımdan ödün vermediğim noktada her şey normalleşecek ama konuşmasınlar diye saklana saklana bir şeyler yapmak gerçekten çok zor. Ben böyleyim diyerek işin içinden sıyrılmak en iyisi..

Haklısınız birinin özgürlüğü sizin hayatinizin başladığı yere kadar.

Güçlü olun ve zamanla baş etmeyi ogreniyorsunuz :)

Size kapan diyenlerin durumuna göre kisasa kısas yapabilirsiniz Onlar da anlarlar belki

Evet ben burada kendi kendime sinirimi bozarken kimsenin haberi olmuyor bile bu yüzden güçlü olmam lazım.

Henüz tanıma süreci bitmemiş ..
Tanıma sürecini güzel kullanırsan sıkıntın azalır diye umuyorum, valide hanıma kibarca bunlardan hoşlanmadığını dile getirmeyi dene,
Yatak odasında girme konusu bambaşka ;kapıyı tıklatıp bize zaman tanır mısın müsayt olamayabiliriz denmeli

Bilemiyorum ama benim şahsi fikrim iyi niyet yok.
Her şeye karışılıp, müdahale edilmesi bende ne yazık ki iyilik adı altında barınmıyor.
Üzgünüm.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim sevgili Tonari to Totoro

Tabi herkes başka başka yorumlar ben bana karşı sevgisini bildiğimden kötü bir niyet aramıyorum niyetinin iyi olduğunu biliyorum hatta ama sonu kötüye varıyor bu bir gerçek. Böyle böyle yüz göz de olunur bu da bir gerçek bir denge kurulması şart.Artık susmayacağım ama direkt kayınvalidemle açık açık söyleyerek konuşacağım. Yoksa yaptığının farkına varamıyor.

Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Evet henüz yolun başındayken nasıl başlarsa öyle gider değil mi?

Cok abartacak birsey yok
Odaniza kapiyi calmadan girmesi disinda
Kapiyi kitleyin
Sorarsa da karikocanin yattigi odaya izinsiz girilmez anne.deyiver

Biz gireriz.derse
Biz girmeyiz..de

Diger seylere takilma
Himm hee .de gec

Bende bilmiyorum politik biri sayılmam ama burada bu konuda bilgisi olan pek çok kişi var bence

Evet aradaki dengeyi çok güzel kuranlar var maşallah. Burada söylenen bazı şeyleri uyguladım bende tutmadı mesela

Olive eşin doğulu diye tahmin ediyorum senin girdiğin ortamları gördüm muhabbetleri işittim çokça. Seni anlamalarını bekleme derim. Alırken üzerini görmemiş gibi dimi evlendikten sonra değiştirmeye kalkıyorlar

Eşim iç anadolunun doğuya yakın bir şehrinde doğup büyüdü ama kültürleri doğuyla çok benzeşik. Ben kartlarımı hep açık oynadım aslında onlar öyleler diye ne tanışırken ne sözümde ne de nişanımda tarzımın dışına çıkmadım. Eşimle birşey konuşuyorduk balayı alışverişi hakkında annesi içeri mi girmişti ne olmuştu tam hatırlayamadım ama annemin yanında mayo bikini demeyelim filan bile demişti :)) Niye tahmin eder zaten. Denize neyle girilir başka dedim. Hayır o öyle tahmin etmez boşver demişti. Annesi açık olduğumun farkında olarak evlendim tabiki. Ama kayınvalidemin duruma göre tavrı değişiyor. Bazen bana sen sahil şehrinde büyüdün öyle yetiştin normal diyor,bazen üstü kapalı şekilde uzun elbise giymemi teklif ediyor. Ama ne olursa olsun eşimin dıdısının dıdısı bile bu konuda konuşma hakkını kendinde buluyor.
İnsanlara karşı o kadar eleştirel yaklaşıyorlar ki tek doğru kendi yaşam tarzları. Beni anlamalarını kesinlikle beklemiyorum. Ama benim özgürlüğümü kısıtlamamalarını bekliyorum. Bir ara nevrimi döndürdü köyde bir büyüğümüz. Bilek boy kumaş pantolonumla neden bacağımı katlayarak koltuğa oturmuşum. Erkekler varmış bacağımı açıyormuşum farkında değil miymişim. Buna gerçekten dayanamadım ve sert çıktım ne söylemeye çalışıyorsun diye. Eşim içeri girdi ne oluyor diye söyler söylemez ben öyle birşey demedim dedi. Beni yalancı etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…