- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
- Konu Sahibi olive_bluto
Eşimin dıdısının dıdısı yaşlı bir nine beni açık olduğum için (ki oraya giderken daha üsturuplu bir kumaş pantolon ve gömlek giymeme rağmen) "böyle gelin olmaz." Diye herkesin içinde üzdü. Ben de cevaben "Ben de böyle bir gelinim işte" dedim. Eşime söylediğimde "O yaşlı ne söylediğini bile bildiğini sanmıyorum,yaşlı kadına ne diyeceğim,cevabını verdin zaten." Dedi. Yakın akrabalarının olduğu bir mecliste "Kimse olive'e karışmasın,biz birbirimizi böyle tanıdık ve sevdik." Demişti. Ancak bazı durumlarda sen cevabını veriyorsun işte diyerek kenara çekildiği de oluyor.(Asla kimsenin kalbini kırsın istemiyorum ama o bir tavır koysa herkes daha düzgün davranır.)
Hatta öyle ki oraya gittiğimde bana up uzun bir elbise bile hediye ettiler. Nezaketle geri çevirdim. Bazen de üstündekiler seni yakar sana daha rahat şeyler verelim diyerek bol ve uzun şeyler giydirmek isteyebiliyorlar. Ben bertaraf ediyorum ama eşim de çok suya sabuna dokunmuyor açıkçası. Kalp kırmak istemiyorum ama işin içinden de çıkamıyorum. Çünkü bazen aynı şeyleri tekrar tekrar yapıyorlar böyle olunca
ben olsam mümkün mertebe gitmezdim. çok zaruri mi bu ziyaretler? cahil bi sülaleye düşmüşsünüz.