- 16 Ağustos 2013
- 384
- 179
kaynım senede bir gelir 1 hafta falan kalır mesela yemek hazırlıycam yada kahvaltıdan sonra yada gece
aa bi banyoya gircem kapı kilitli
kaynıma her seferinde diyorum dusa giriceksen söyle sana temiz havlu veriyiitm ama yok ben onu icerde beklerken ellerini yıkaya gitti yada wc ye gitti sanıyorum o banyoda esimin havlusunu kullanıyo ve tekrar asıyo bende o cıktıgı gibi bütün bornoz ve havluları makıneye atıyorum
banyoya girmesi sorun degil haber ver dimi ama sen sonucta misafirsin
evlendi bosandı bu arada...
öküz işte bildiğin mal bizde de var bikaç tane bunlardan ailesinin hepsi öküz bizimkilerinde kızımın d.günü var banyoyu gece 5 lere kadar temizledim ertesi gün pasta börek vs yapıcam için bizde misafiler bu arada d.günü için geldiler kaynımda tek gelmiş dedimki banyoyu yapın temizlicem bidahada yarın geceye kadar duş almayın temizlediğim banyo ertesi günü dışına işeyenemi bakarsın kıla tüyemi neyse bi kat tekrar temizledim bi baktım damlata damlata yine dışına işemiş k.valide yapıyo bide bunu ellerini bile yıkamaz sürekli burnunu karıştırır bende dedimki birinin k... yarım herhalde sürekli dışına işiyo diye nerde eşek hoşaftan ne anlar valla sinir hastası oldum bunlar yüzünden burnunu karıştırıp karıştırıp çocuğu elliyo nefret ettim yaaa....