soylemeye utaniyorum ama ben mi abartiyorum acaba

kaynım senede bir gelir 1 hafta falan kalır mesela yemek hazırlıycam yada kahvaltıdan sonra yada gece
aa bi banyoya gircem kapı kilitli
kaynıma her seferinde diyorum dusa giriceksen söyle sana temiz havlu veriyiitm ama yok ben onu icerde beklerken ellerini yıkaya gitti yada wc ye gitti sanıyorum o banyoda esimin havlusunu kullanıyo ve tekrar asıyo bende o cıktıgı gibi bütün bornoz ve havluları makıneye atıyorum

banyoya girmesi sorun degil haber ver dimi ama sen sonucta misafirsin
evlendi bosandı bu arada...

öküz işte bildiğin mal bizde de var bikaç tane bunlardan ailesinin hepsi öküz bizimkilerinde kızımın d.günü var banyoyu gece 5 lere kadar temizledim ertesi gün pasta börek vs yapıcam için bizde misafiler bu arada d.günü için geldiler kaynımda tek gelmiş dedimki banyoyu yapın temizlicem bidahada yarın geceye kadar duş almayın temizlediğim banyo ertesi günü dışına işeyenemi bakarsın kıla tüyemi neyse bi kat tekrar temizledim bi baktım damlata damlata yine dışına işemiş k.valide yapıyo bide bunu ellerini bile yıkamaz sürekli burnunu karıştırır bende dedimki birinin k... yarım herhalde sürekli dışına işiyo diye nerde eşek hoşaftan ne anlar valla sinir hastası oldum bunlar yüzünden burnunu karıştırıp karıştırıp çocuğu elliyo nefret ettim yaaa....:KK62:

ay canım şaka bi yana hiç istememekte normal değil.evlilik cinselliğe dayalı değil tabiki ama önemli sonuçta.sürekli kaçarsan eşinden,istemiyorum dersen oda çok rencide olur.bebeğin olduktan sonra mı istemez oldun
oda var tabi olduktan sonra ama asıl bana hep öküzlük yaptığı için sadece bişey yapmak isterse anlaşılıyo zaten iyi davranıyo falan nefret ettim yaa....:KK43:

öküz işte bildiğin mal bizde de var bikaç tane bunlardan ailesinin hepsi öküz bizimkilerinde kızımın d.günü var banyoyu gece 5 lere kadar temizledim ertesi gün pasta börek vs yapıcam için bizde misafiler bu arada d.günü için geldiler kaynımda tek gelmiş dedimki banyoyu yapın temizlicem bidahada yarın geceye kadar duş almayın temizlediğim banyo ertesi günü dışına işeyenemi bakarsın kıla tüyemi neyse bi kat tekrar temizledim bi baktım damlata damlata yine dışına işemiş k.valide yapıyo bide bunu ellerini bile yıkamaz sürekli burnunu karıştırır bende dedimki birinin k... yarım herhalde sürekli dışına işiyo diye nerde eşek hoşaftan ne anlar valla sinir hastası oldum bunlar yüzünden burnunu karıştırıp karıştırıp çocuğu elliyo nefret ettim yaaa....:KK62:
iri
ayyy gece gece güldü yaa birinin kıcı yarım galiba süper espiri valla :))

oda var tabi olduktan sonra ama asıl bana hep öküzlük yaptığı için sadece bişey yapmak isterse anlaşılıyo zaten iyi davranıyo falan nefret ettim yaa....:KK43:
Anladım canım..çok haklısın.gerçekten büyük sorun yaratıyor bu tür konular evlilikte.inşallah çözüm yolu bulursunuz

tamam ayıp değil ama ben kayınpeder olsam gelinimin evinde onun duyacağı şekilde bu kadar fire takılamazdım. :KK53:
tercih meselesi demek ki :
sizle aynı düşüncede değilim..
sevişirken kontrollü olmak bi süre sonra göreve dönüşür.

kafaya takılmayacak seyler .
herkesın yetıstırılme tarzı vs farklıdır ..
bu konuya daha cok takıldıkca , cınsellıkten kendınızı daha cok sogtursunuz

kimse kusura bakmasın da misafirliğe gidilen evde nasıl böyle bir şey yapılır aklım almadı:KK57:

normal olan senin davranışın onlar konuşuyor diye senin de mahremini ortaya dökmemen lazım

dalga geçmeleri komik asıl dalga geçilecek kişiler onlar eşimle şunu bunu yaptık diye

ulu orta anlatan eltinle görümcen

Baya yorum yazilmis :) malum kucuk bebisten dolayi cok giremiyorum siteye.. Yazilanlari tek tek alintilayacak kadar vaktim olmadi kusura bakmayin. Ama hepsini okudum ve kendimce sonuclar cikardim :) ilk olarak esimi cok fazla reddetmem dogru degil ve aslinda kendim de bunu bir gorev olarak gormemeliyim. Psikolojik olarak oncesinde kendimi hazirlamaliyim.
Misafirlige gittigimizde zaten banyoya girecegimiz sekilde (anlasilmamasi icin) denk getirebilirim.
Eltilerim ve gorumcelerime rahatsiz oldugumu artik kesin bir dille soylemeliyim.
En cok yorumun yapildigi kp ve kv ye gelirsek tabiki iliski sirasinda seslerini duymadim. Banyo yapma sesi duydum sadece. Sonra banyo=iliski denklemini dusundum de biraz. Gercekten neden boyle sacma dusundugumu sorguladim kendimce. Cunku illa banyo iliski demek degildir tabi. Ama bunu da bana esimin ailesi asiladi biraz. Cunku ilk evlendigimiz siralar biraz galeyana gelip esimin de zoruyla kv evinde birlikte olmustuk. Gece banyo sesini duyan herkes ertesi gun imali imali konusmalar, gulusmeler falan. Tiksinmistim resmen o hallerinden. Ama dediginiz gibi her banyo iliski anlamina gelmiyor diye belirtmeliyim onlara. Ama kv ile kp kesin oyleydi eminim. Neyse zaten ne yapabilirim diye sormustum. Bikac kisi disinda oneri sunan olmadi, genelde isin komikligi uzerinde durulmus. Bende artik ya rahatsiz olmycm yada bi cozum yolu dusuncm

Erkekler fazla reddedilmeye gelmez sıkılırlar bi sure sonra fantezi falan olusturun derim...
İnsanlarin cinsel hayatini anlatmasi hic hos degil...
Misafirlikte olmasi gittigin duruma gore dwgisir.Uzun kaliyosan esinin de fikrini alman lazim bence..Bide yakinlik derecesi de var tabii..
Kv ve kp ise midem bulandi :) Gercekten zor bi durum ama bisey de denmez ki :0

Ama bunu da bana esimin ailesi asiladi biraz. Cunku ilk evlendigimiz siralar biraz galeyana gelip esimin de zoruyla kv evinde birlikte olmustuk. Gece banyo sesini duyan herkes ertesi gun imali imali konusmalar, gulusmeler falan. Tiksinmistim resmen o hallerinden.
Bu sebeple baskasinin evinde iliskiye sicak bakmiyor olabilirsin. Birkere yasamissin sonunda hosuna gitmeyen imalar olmus ama sen insanlarin tepkilerine gore hayatini duzenleme. O onlarin arsizligi. Ben olsam bende kizardim. Senden farkli olarak tepki verirdim. Ne o hayirdir bir durum mu var neye guldunuz anlamadim filan der onlari bozardim.

Bu sebeple baskasinin evinde iliskiye sicak bakmiyor olabilirsin. Birkere yasamissin sonunda hosuna gitmeyen imalar olmus ama sen insanlarin tepkilerine gore hayatini duzenleme. O onlarin arsizligi. Ben olsam bende kizardim. Senden farkli olarak tepki verirdim. Ne o hayirdir bir durum mu var neye guldunuz anlamadim filan der onlari bozardim.
Keske ben de oyle yapsaydm, bu kadar dolmazdm belki

2 3 ve 4 e katiliyorum. Ben de senin gibi düşünüyorum. Ama 1 . de sen hatalisin. Sonra aldatiliyorum konuları aciliyir bak :)

Baya yorum yazilmis :) malum kucuk bebisten dolayi cok giremiyorum siteye.. Yazilanlari tek tek alintilayacak kadar vaktim olmadi kusura bakmayin. Ama hepsini okudum ve kendimce sonuclar cikardim :) ilk olarak esimi cok fazla reddetmem dogru degil ve aslinda kendim de bunu bir gorev olarak gormemeliyim. Psikolojik olarak oncesinde kendimi hazirlamaliyim.
Misafirlige gittigimizde zaten banyoya girecegimiz sekilde (anlasilmamasi icin) denk getirebilirim.
Eltilerim ve gorumcelerime rahatsiz oldugumu artik kesin bir dille soylemeliyim.
En cok yorumun yapildigi kp ve kv ye gelirsek tabiki iliski sirasinda seslerini duymadim. Banyo yapma sesi duydum sadece. Sonra banyo=iliski denklemini dusundum de biraz. Gercekten neden boyle sacma dusundugumu sorguladim kendimce. Cunku illa banyo iliski demek degildir tabi. Ama bunu da bana esimin ailesi asiladi biraz. Cunku ilk evlendigimiz siralar biraz galeyana gelip esimin de zoruyla kv evinde birlikte olmustuk. Gece banyo sesini duyan herkes ertesi gun imali imali konusmalar, gulusmeler falan. Tiksinmistim resmen o hallerinden. Ama dediginiz gibi her banyo iliski anlamina gelmiyor diye belirtmeliyim onlara. Ama kv ile kp kesin oyleydi eminim. Neyse zaten ne yapabilirim diye sormustum. Bikac kisi disinda oneri sunan olmadi, genelde isin komikligi uzerinde durulmus. Bende artik ya rahatsiz olmycm yada bi cozum yolu dusuncm

zaten işte ondan baskı altındasın o bir kere olan ve imlar falan varya o baskı kurmuş üstünde bende aynı senin gibiyim bende hiç rahat olamıyorum biri geldimi veya gittikmi yapamam yani ya bence herkes o kadar lakait olmuşki herkesin özeli ama herkes kendini başkasının özeline burnunu sokmakta üstüne yok bende anlamıyorum.

1. Cinsel iliski iki tarafinda istegiyle olur sadece esiniz istiyor diye iliskiye giremezsiniz, fiziksel olarakda zor olur yani. Iliskiniz icinde iyi olmaz. Bana kalirsa her gün yada gün asiri normal.

2. Esinizin ail.esinin evinde cekinmeniz anlasilabilir ama yaninizdaki esiniz kimse yadirgamayacaktir aslinda utanilacak bir sey yok, ayrica insanlarin duvarlara kulak dayayip dinlediginide sanmam. Birlikte olmak isteyen onlarin atiyorum markette oldugu 10 dkk da bile yapar. Istemekle ilgili birsey.

3.Yani anlatmak zorunda degilsiniz tabi, sizin özeliniz. Bence cok yakin bir kiz arkadasinizla konusmak, akrabalarla konusmaktan daha iyidir.

4.Esinizin ailesinin sizin evinizde iliskiye girmeleri de normal aslinda, keske biraz daha ses konusunda dikkatli olsalarmis, hic duymayadabilirdiniz.

Esinizle acik acik konusun bence ayni burada yazdiginiz gibi. Fakat biraz kendinizi bu konuda asmaniz gerekecek bence yoksa esinizle ileride daha fazla sorunla ugrasmak zorunda kalabilirsiniz. Onunla sevismediginiz icin sevginizi sorgulamasi bence normal. Istenmedigini düsünüyordur ki buda kalbini kiriliyordur. Ona da yazik yani..

Aslinda bu konulari yazmaya cok cekindim ama tanidik kimseye soramayacagima gore burdan gorus almaya karar verdim ben mi abartiyorum diye.. ayri ayri konu acmamak icin numaralandiriyorum.

1) Esimin cinsel birliktelikle ilgili surekli beni suclamasina artik sinir oluyorum. Suanda bebegim cok kucuk ve esim birlikte olmak istediginde genelde cok yorgun oldugum icin isteksiz oluyorum. Oncesinde de hamilelikten dolayi biraz sorun cikariyodum acikcasi. O da beni sevseydin boyle yapmazdin falan diyo. Ben de asil sen beni sevseydin anlayisli olup bu kadar israr etmezdin diyorum. Yani aslinda soracagim tabiki kisiden kisiye degisir ama kac gunde bir olmasi normal sizce? Bu kadar ustume gelmesi dogru mu? Yada hatali olan ben miyim?

2) Esim ailesinin evine gidip uzun sure kaldigimizda da birlikte olmak istiyo. Fakat sonrasinda banyo olayi olup anlasilacagi icin ben utaniyorum ve istemiyorum. Yine ayni sekilde evimizde misafir oldugunda da oyle. Sizce haksiz miyim?

3) Gorumcelerim ve eltilerim cinsellik konusunda o kadar rahatlar ki herseyi birbirlerine anlatiyolar ve bana da soruyolar. Acikcasi bana gore cok igrenc bisey bu ve ben bu durumda ne yapmaliyim? Genelde susuyorum ama bu sefer de dalga geciyolar falan cok sinirleniyorum.

4) Asil bunu yazmak istemiyorum pek ama ne yapmaliyim? kv ve kp bana misafirlige geldiklerinde birlikte oluyolar ve banyo yapma sesinden anliyorum gece. Cok sinirleniyorum. İnsan biraz cekinir. Yine ben mi abartiyorum?

Kusura bakmayin cok uzun oldu ama bircok kisinin gorusunu alirsam en azindan hakli yada haksiz oldugumu biraz daha netlestirebilirim.

tatlım çok açık yazmak istemiyorum ama eşinle birlikte olmadanda onu rahatlatabilirsin..illa içine girmesine gerek yok (daha fazla detaya girmicem :p)yani ben özel günlerimde öyle yapıyorum..bizimkinde de libido tavan olduğu için uzun süre cinsellik olmayınca adam anormalleşiyo..bi de seninkinin ailesi de cinselliğe genel olarak düşkün demekki, kocacıını üzme yazık :)

İlk evlendigim yil eltilerim cok laubali br sekilde bir iki kez cinsellikle ilgili (yeni evliyim ya) konusmak istediler...
Aaa ne munasebet dedim sert bir sekilde.
İlk basta tepki koymaliydiniz.
Kv kp hicbir onlem alamazsiniz ozel hayatlari kimseyi ilgilendirmez..

X