soylemeye utaniyorum ama ben mi abartiyorum acaba

Aslinda bu konulari yazmaya cok cekindim ama tanidik kimseye soramayacagima gore burdan gorus almaya karar verdim ben mi abartiyorum diye.. ayri ayri konu acmamak icin numaralandiriyorum.

1) Esimin cinsel birliktelikle ilgili surekli beni suclamasina artik sinir oluyorum. Suanda bebegim cok kucuk ve esim birlikte olmak istediginde genelde cok yorgun oldugum icin isteksiz oluyorum. Oncesinde de hamilelikten dolayi biraz sorun cikariyodum acikcasi. O da beni sevseydin boyle yapmazdin falan diyo. Ben de asil sen beni sevseydin anlayisli olup bu kadar israr etmezdin diyorum. Yani aslinda soracagim tabiki kisiden kisiye degisir ama kac gunde bir olmasi normal sizce? Bu kadar ustume gelmesi dogru mu? Yada hatali olan ben miyim?

2) Esim ailesinin evine gidip uzun sure kaldigimizda da birlikte olmak istiyo. Fakat sonrasinda banyo olayi olup anlasilacagi icin ben utaniyorum ve istemiyorum. Yine ayni sekilde evimizde misafir oldugunda da oyle. Sizce haksiz miyim?

3) Gorumcelerim ve eltilerim cinsellik konusunda o kadar rahatlar ki herseyi birbirlerine anlatiyolar ve bana da soruyolar. Acikcasi bana gore cok igrenc bisey bu ve ben bu durumda ne yapmaliyim? Genelde susuyorum ama bu sefer de dalga geciyolar falan cok sinirleniyorum.

4) Asil bunu yazmak istemiyorum pek ama ne yapmaliyim? kv ve kp bana misafirlige geldiklerinde birlikte oluyolar ve banyo yapma sesinden anliyorum gece. Cok sinirleniyorum. İnsan biraz cekinir. Yine ben mi abartiyorum?

Kusura bakmayin cok uzun oldu ama bircok kisinin gorusunu alirsam en azindan hakli yada haksiz oldugumu biraz daha netlestirebilirim.
Herkesin yetişme tarzı. Misafirlikte olması olmaması. Ya da konuşmak bu konular üzerine. Ben de konuşmam kimseyle bu konuları. Konuşmaya ne gerek var ki ne anltacaksın... Ben hoşlanmıyorum bunları konuşmaktan de geç. Kayınvaliden de maşallah, gezmeye geldin bi sabret.. Hadi genc olsanız bi derece.eşinize gelince biraz anlayışsız sanırım ama siz de sürekli yorgunsanız hoş olmaz tabi. Ama her akşamda sıkıştırma, surat yapıyorsa çok afedersiniz bu çok kırıcı olur.

bakış açısı bende eşimle memlekete gittiğimde ilişki olmaz bende çekinirim yatılı misafir geldiğinde de olmaz cinselliğin günü olmaz benim eşimde bende aşırı istekli insanlar değiliz ayda 2 kere yaptığımızda olur 6 kere ne bilim bi sayı vermek doğru değil bence
Oyy çok azmış sayı şaşırdım kaç yıllık evlisiniz.

4 senelik evliyim,ne görümcelerimin ne eltimin vb. cinsel hayatını bilirim,onlar da bizimkini bilmez hatta kimseye anlatamam. Sizinkiler mi çok geniş biz mi geri kafalıyız bilemedim:110:
oyyu bdn bi aile biliyorum kızlarını yatak odası maceraları annesinin ağzında anneninki kızların hatta katıldıkları altın günlerinin bile baş konusudur

Dunya hali iste..kimi bayan ister esi yanasmaz kimiside esinden yakinir..keske benim Esimde oyle olsa desem.kisaca ozetlemis olurum sanirim

Kiz allah canini cennetlik ede senin , vallaha tum gun 4 oda eve dip bucak oyle bir dalmisim alttaki garip karidan catismadan gizli kilimler silekelemem icin bi dunya efor sarfetmisim adama ikidebirR laf sokmus sonra ulan ya ustume gelirse patlarsa simdi kavga tuh sikintisina girmisim falan ustune senin konu kv kp gulmekten yarildim allah seni guldursun bacim, vallaha :) bak hele adam yasliysa cia falan kaciriyoda dusa giriyo olmasin tobe bismillah kiz

kaynım senede bir gelir 1 hafta falan kalır mesela yemek hazırlıycam yada kahvaltıdan sonra yada gece
aa bi banyoya gircem kapı kilitli
kaynıma her seferinde diyorum dusa giriceksen söyle sana temiz havlu veriyiitm ama yok ben onu icerde beklerken ellerini yıkaya gitti yada wc ye gitti sanıyorum o banyoda esimin havlusunu kullanıyo ve tekrar asıyo bende o cıktıgı gibi bütün bornoz ve havluları makıneye atıyorum

banyoya girmesi sorun degil haber ver dimi ama sen sonucta misafirsin
evlendi bosandı bu arada...

2) Esim ailesinin evine gidip uzun sure kaldigimizda da birlikte olmak istiyo. Fakat sonrasinda banyo olayi olup anlasilacagi icin ben utaniyorum ve istemiyorum. Yine ayni sekilde evimizde misafir oldugunda da oyle. Sizce haksiz miyim?

Benim anlamadığım uzun süre bir yerde kaldığınız zaman banyo yapmıyor musunuz?
1 hafta eşinin ailesinde kaldığınızda ayıp olacak diye banyoya girmiyor musunuz hiç?
Giriyorsanız o işi de aradan çıkartısınız ne olacak ki?

Aslinda bu konulari yazmaya cok cekindim ama tanidik kimseye soramayacagima gore burdan gorus almaya karar verdim ben mi abartiyorum diye.. ayri ayri konu acmamak icin numaralandiriyorum.

1) Esimin cinsel birliktelikle ilgili surekli beni suclamasina artik sinir oluyorum. Suanda bebegim cok kucuk ve esim birlikte olmak istediginde genelde cok yorgun oldugum icin isteksiz oluyorum. Oncesinde de hamilelikten dolayi biraz sorun cikariyodum acikcasi. O da beni sevseydin boyle yapmazdin falan diyo. Ben de asil sen beni sevseydin anlayisli olup bu kadar israr etmezdin diyorum. Yani aslinda soracagim tabiki kisiden kisiye degisir ama kac gunde bir olmasi normal sizce? Bu kadar ustume gelmesi dogru mu? Yada hatali olan ben miyim?

3) Gorumcelerim ve eltilerim cinsellik konusunda o kadar rahatlar ki herseyi birbirlerine anlatiyolar ve bana da soruyolar. Acikcasi bana gore cok igrenc bisey bu ve ben bu durumda ne yapmaliyim? Genelde susuyorum ama bu sefer de dalga geciyolar falan cok sinirleniyorum.

4) Asil bunu yazmak istemiyorum pek ama ne yapmaliyim? kv ve kp bana misafirlige geldiklerinde birlikte oluyolar ve banyo yapma sesinden anliyorum gece. Cok sinirleniyorum. İnsan biraz cekinir. Yine ben mi abartiyorum?

Kusura bakmayin cok uzun oldu ama bircok kisinin gorusunu alirsam en azindan hakli yada haksiz oldugumu biraz daha netlestirebilirim.
bu ne ayol, sex and the city :KK53: esinle ortak bi yol bulmalisiniz.. sana saygi duymali.. ayrica sakin ha sakin kimseye ozelini anlatma.. cok cirkin

kaynım senede bir gelir 1 hafta falan kalır mesela yemek hazırlıycam yada kahvaltıdan sonra yada gece
aa bi banyoya gircem kapı kilitli
kaynıma her seferinde diyorum dusa giriceksen söyle sana temiz havlu veriyiitm ama yok ben onu icerde beklerken ellerini yıkaya gitti yada wc ye gitti sanıyorum o banyoda esimin havlusunu kullanıyo ve tekrar asıyo bende o cıktıgı gibi bütün bornoz ve havluları makıneye atıyorum

banyoya girmesi sorun degil haber ver dimi ama sen sonucta misafirsin
evlendi bosandı bu arada...
bizim bi yaşlimiz gittigi yerin dis fircasini kullanirmis.. o gelince saklaniyo fircalar :KK70: kirmamak icin bsy de denmez.. mecburen tedbir aliniyo :KK53:

aynısı bendede var çocuk çok yoruyo istemiyorum aslında çocukta bahane vızır vızır kaçıyorum isticek diye oda okadar öküz olmasaydı biraz ince ve kadın ruhundan anlasaydı hem aynı kavga bizdede is te mi yo rum napcağımıda bilmiyorum açıkçası...:KK43:

ahaaa bu çok iyi fikir benim hiç aklıma gelmemişti.....:KK22:
ay canım şaka bi yana hiç istememekte normal değil.evlilik cinselliğe dayalı değil tabiki ama önemli sonuçta.sürekli kaçarsan eşinden,istemiyorum dersen oda çok rencide olur.bebeğin olduktan sonra mı istemez oldun

X