Soyadım Soyadın Olsun dedi. Kabul ettim :)

Mutluluklar ne zaman evlenirsin bilmiyorum ama benimde sevdiceğim var evlenemiyoruz engeller çıkıyor. Evlenirken ayakkabının altına öznur yazar mısın bende evleneyim sevdiceğimle bian önce

Bugün katıldım aranıza allah mutlu ve bahtiyar eylesin hep yüzünüz güler inşallah

Allah'ın izniyle sevdiğimle nikah masasına oturacağım. Evlenmek her genç kızın hayali. Çok tatlı telaşlar başlıyor. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. İyi dilek ve dualarınızı bekliyorum.

Cidden çok tatlı telaşlar canım , mutluluklar dilerim :) Herşey gönlünce olsun. Tadını çıkar bu heyecanların :)

Cidden çok tatlı telaşlar canım , mutluluklar dilerim :) Herşey gönlünce olsun. Tadını çıkar bu heyecanların :)
Keyfini çıkarıyorum çok şükür sadece gelinlik konusunda biraz tereddütlüyüm o kadar :)

Mutluluklar ne zaman evlenirsin bilmiyorum ama benimde sevdiceğim var evlenemiyoruz engeller çıkıyor. Evlenirken ayakkabının altına öznur yazar mısın bende evleneyim sevdiceğimle bian önce
tabiki yazarım özelden mesaj atarsanız facebooktan ekleşiriz ayakkamın altına şsmini yazarım foto atarım görürsünüz :) inş kısa zamanda kavuşursunuz düğünüme üç ay felan var bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…