Allah razı olsun çok tşkler sizlerinde yüzleri hep gülsün inşBugün katıldım aranıza allah mutlu ve bahtiyar eylesin hep yüzünüz güler inşallah
Çook çok tşkler darısı başınıza inş :)çok sevindim, bir ömür boyu mutluluklar dilerimmmm :)
Çoook tşk ederim. Facebook hesabım kapalı açamıyorum emir büyük yerdentabiki yazarım özelden mesaj atarsanız facebooktan ekleşiriz ayakkamın altına şsmini yazarım foto atarım görürsünüz :) inş kısa zamanda kavuşursunuz düğünüme üç ay felan var bu arada
Hımm anladım :) tamam bende burdan atarım resmiÇoook tşk ederim. Facebook hesabım kapalı açamıyorum emir büyük yerden
Hoşbulduk diyeyim artık :) çok sağol ilk iki üç yıl çocuk düşünmüyorum ama hayırlısı illaki anne olacağım o kaçınılmazMutluluklar..ilk aylarda heyecanın devam eder sonraları iş güç bebek telaşı başlar kolay gele:)) hoşgeldin aramıza:))
Çok tşkler Allah gönlüne göre versinyaaa ne güzel
maşallah Allah mesut etsin
Tşkler mutluluklar sizinle de olsun
70 gün hayırlısıylaAmin inşallah ne kadar kaldı düğüne?
70 gün hayırlısıyla
Çeyizim hazır çok şükür inş sende sevip sevilip sevdiğine kavuşursun asıl ismin ne yaz buraya ayakkabımın altına ismini yazıyım burdan çok rica geldiHayırlısı olsun inşallah çeyizler hazırdır tabii ne güzel çok heyecanlıı :) Allahım bana da bu güzel günleri nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?