• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soyadım Soyadın Olsun dedi. Kabul ettim :)

tabiki yazarım özelden mesaj atarsanız facebooktan ekleşiriz ayakkamın altına şsmini yazarım foto atarım görürsünüz :) inş kısa zamanda kavuşursunuz düğünüme üç ay felan var bu arada
Çoook tşk ederim. Facebook hesabım kapalı açamıyorum emir büyük yerden :KK14:

Çok tşk ederim Allah razı olun hepinizden darısı hepinizin başına sevdiceğinizle :)

Mutluluklar..ilk aylarda heyecanın devam eder sonraları iş güç bebek telaşı başlar kolay gele:)) hoşgeldin aramıza:))

Mutluluklar..ilk aylarda heyecanın devam eder sonraları iş güç bebek telaşı başlar kolay gele:)) hoşgeldin aramıza:))
Hoşbulduk diyeyim artık :) çok sağol ilk iki üç yıl çocuk düşünmüyorum ama hayırlısı illaki anne olacağım o kaçınılmaz :anneadayı:

Hayırlısı olsun inşallah çeyizler hazırdır tabii ne güzel çok heyecanlıı :) Allahım bana da bu güzel günleri nasip etsin inşallah Hoppa
Çeyizim hazır çok şükür inş sende sevip sevilip sevdiğine kavuşursun asıl ismin ne yaz buraya ayakkabımın altına ismini yazıyım burdan çok rica geldi :KK52:

Back