- 13 Eylül 2014
- 1.320
- 2.521
Uzun uzun yazmışsınız ama ben kısa bir cevap vereyim:bence bu soyadı meselelerinde ego sorunu yapan erkekler değil, kadınlar ...
benim bir karakterim var, benim bir duruşum var diye işi abartıp konuyu çarpıtıyorlar..
sanki soyadlarının değişmesini kendilerine hakaret olarak algılayıp gereksiz yarışlara diretmelere giriyorlar..
bana manasız geliyor bu tip kadınların ego sorunu ..
hayatı paylaşıyorsun aynı yatağa giriyorsun aynı yastıkta uyuyorsun da daha neyin çabası, neyin ispatı ?
hayatı paylaşmak zor gelmiyor da soyadını mı almak zor gelecek..
sıkıntı etmedim, etmiyorum..
bu konuda diretmeyi gerekli görmeyenlerdenim...
kızlar merhaba,
evlendikten sonra kızlık soyadının kullanılmasına erkekler neden aşırı tepki verir ? ben seni nikahıma alıyorum sen beni değil demek nedir ?
Yazsın canım o kadar da reddetmeyelim eşlerimizi değil mi ama. Aşık olduğumuz adam sonuçta
iki ismim var iki soy isimim yazılı2 isminiz varsa 2 de soyisim kullanmayın tren gibi oluyor hanımlar.
4 tane isim !
resmi işlemlerde sorun çıkarabiliyor
2 ismim 2 de soyismim var. Fiilen sadece babamdan gelen soyadımı kullanıyorum. Resmi işlerde ikisi birden gerekebiliyor ama hiçbir sorun yaşamadım şimdiye kadar.2 isminiz varsa 2 de soyisim kullanmayın tren gibi oluyor hanımlar.
4 tane isim !
resmi işlemlerde sorun çıkarabiliyor
Aynen katılıyorum.iki ismim var iki soy isimim yazılı
bu insanların kendi tercihi
bir sorun çıkmadı şimdiye kadar zaten burası Türkiye sorun çıkar ismin kısada olsa uzunda olsa