nasıl hala kullanıyorsunuz yenı nüfus cüzdanı çıkarmadınız mı acaba?Eşimle aramda konu bile olmadı bu. Hala kendi soyadımı kullanıyorum. Alışmışım bir kere vazgeçmek gelmedi içimden.
Nüfus cüzdanımda ikisi de yazıyor ama fiilen kızlık soyadımı kullanıyorum. Bankalarla olan işlerimde, faturalarda her yerde.nasıl hala kullanıyorsunuz yenı nüfus cüzdanı çıkarmadınız mı acaba?
ben tek kullanmak istedim olmaz dediler şimdi ikisinizde kullanıyorum ama eşimiz soy ismini kullanmak istemiyorum
Erkekler aşırı tepkili değil.Genelde O zihniyetle yetişmiş,ufku fazla gelişmemiş erkekler tepkili.Yoksa gerek iş hayatında gerek sosyal hayatta çoğu kadınlar kızlık soyadlarını kullanıyorlar zaten.kızlar merhaba,
evlendikten sonra kızlık soyadının kullanılmasına erkekler neden aşırı tepki verir ? ben seni nikahıma alıyorum sen beni değil demek nedir ?
her ikisi desaçmalamış eşiniz.
bu arada sadece kendi soyadınız mı, yoksa her 2 soyadı da mı söz konusu?
hı işte aynısı benim nişanlım. bu konuda böyle tepki verince zaten tuhaf oldum.ah bi bilsem niye bu kadar tepki verir. her konuda fazlasıyla anlayışlı olan bana düşüncelrime saygılı olan, bana hiç karışmayan eşim, soyadı konusunu kabul etmedi. istersen kullan dedi yarım yamalak. bende onunla inatlaşmamak için vazgeçtim
kızlar merhaba,
evlendikten sonra kızlık soyadının kullanılmasına erkekler neden aşırı tepki verir ? ben seni nikahıma alıyorum sen beni değil demek nedir ?