Arkadaşlar yaptıranlardan lütfen yardımmmmm
Evliyim ve eski sevgilimin ismine ait dövmem var. Onu sildirmek istiyorum fakat lazerin seansı 3 bin tl olmuş. O kadar bütçem yok başka nasıl silebilirim. Yaptıralı 15 sene oldu ve profesyonel değil. Sanırım normal mürekkepti
Vücudunda eski sevgilinin adı yazarken evlendin mi gerçekten?
Eşin gerçekten aşık demek ki sana. Ben evlenemezdim valla vücudunda başka kadının adı yazan bir adamla. Çok saçma belki ama her gördüğümde sinir olacağıma, evlenmezdim.
Nasıl silinir bilmiyorum ama dönüştürmek yerine silinmesi daha uygun gibi.
Tamamen çıksın hayatınızdan.
Ha bir de konu başlığı düzeltilebiliyorsa, bi bakıver:)
Vücudunda eski sevgilinin adı yazarken evlendin mi gerçekten?
Eşin gerçekten aşık demek ki sana. Ben evlenemezdim valla vücudunda başka kadının adı yazan bir adamla. Çok saçma belki ama her gördüğümde sinir olacağıma, evlenmezdim.
Nasıl silinir bilmiyorum ama dönüştürmek yerine silinmesi daha uygun gibi.
Tamamen çıksın hayatınızdan.
Ha bir de konu başlığı düzeltilebiliyorsa, bi bakıver:)
Klavye hatası uyarı için teşekkür ederim :)
Evet komple silinmesi daha iyi inanın ki ben eşimden daha fazla rahatsız oluyorum ayak bileğimde ve asla şort vs giymiyorum evin içinde bile görüp hatırlamasın rahatsız olmasın diye sadece baş harfi var. Üzerine dövme yaptırmakta çare değil. Lazer fiyatları uçmuş
Ayak bileğimde olduğu için çok sırıtır ve alttaki yine belli oluyor daha önce burada okumuştum silenleri ama konuyu bulamadım belki onlardan birine denk gelirim diye konuyu açtım teşekkür ederim cevabınız için :)
Ayak bileğimde olduğu için çok sırıtır ve alttaki yine belli oluyor daha önce burada okumuştum silenleri ama konuyu bulamadım belki onlardan birine denk gelirim diye konuyu açtım teşekkür ederim cevabınız için :)
Öyle söylesene yahu ben de ismi yazıyor sandım. Kedi partisi kalsın, harfi silerler bence çok da pahalı olmaz diye düşündüm ama emin de olamadım şimdi.
Allah seni yaa. :)))) ben doğrucu Davutoğlu gibi tüm hayatımı en başından anlattığım için yemez artık iş işten geçti sadece 1 harfe 3 bin istediler en ucuz isteyen de 1,750 tl di onunda lazeri pek iyi değildi
Öyle söylesene yahu ben de ismi yazıyor sandım. Kedi partisi kalsın, harfi silerler bence çok da pahalı olmaz diye düşündüm ama emin de olamadım şimdi.