- 30 Nisan 2013
- 640
- 934
-
- Konu Sahibi aslankralice
Aynı dert bende de var canım üstelik benim hiç arkadaşım yokKızlar çok durgun bir hayatım var çok arkadaşım yok çevrem yok. istanbulda yaşayanlar sosyalleşmek için neler yapıyorsunuz nerelere gidiyorsunuz. ya da mesela burada toplantılar ayarlasak benim gibi düşünen insanlarla biraz dışarı çıksak nasıl olur :)))
kurslara giderek hem vakit geçirir hemde arkadaş edinebilirsin .
Aynı dert bende de var canım üstelik benim hiç arkadaşım yok
valla ben kurstan da sıkılıyorum canım böyle bir kafe yada çay bahçesine gitmek istiyor yada beraber yemek yiyebilecceğim bir kız arkadaşım olsun topluca takılabileceğim arkadaşlarım olsun istiyorumBenim de arkadaşım yok çevrem genişlesin istiyorum. mesela hangi kurslara gitmeli
ismek veya bazı belediyelrin açmış olduğu kurslar var (bilgisayar ybancı dil vs) onlar olabilirBenim de arkadaşım yok çevrem genişlesin istiyorum. mesela hangi kurslara gitmeli
ben de öyle toplu bi grubum yokvalla ben kurstan da sıkılıyorum canım böyle bir kafe yada çay bahçesine gitmek istiyor yada beraber yemek yiyebilecceğim bir kız arkadaşım olsun topluca takılabileceğim arkadaşlarım olsun istiyorum
Kızlar çok durgun bir hayatım var çok arkadaşım yok çevrem yok. istanbulda yaşayanlar sosyalleşmek için neler yapıyorsunuz nerelere gidiyorsunuz. ya da mesela burada toplantılar ayarlasak benim gibi düşünen insanlarla biraz dışarı çıksak nasıl olur :)))
dans kursu mantıklı bak :)spor yapabilirsin. spor salonuna gidebilirsin. tenis falan gibi bir spora başlayabilirsin.
bir müzik aleti çalmayı öğrenebilirsin kursa gidip. kursta insanlar olacağı için hem yeni insanlarla tanışır hem bir şeyler öğrenirsin.
dans falan da olabilir. kurstan tanıştığın insanlarla bakarsın sonra da görüşürsün.