Sosyal medyadan gelen mesaj. Sizce cinsellik mi amaçlıyor?

napoleon28

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2020
847
1.109
merhabalar. bana mayıs ayında mesaj gelmiş twtr üzerinden. ben anlamamışım. görmemişim daha doğrusu. merhaba Napoleon (gülücük) iyi geceler nasılsın yazmış bir adam. daha doğrusu genç biri. öğretmen. gece yarısı atmış mesaj. kesinlikle tanıdığım biri değil. sadece ismime bakıp neden o saatte mesaj atmış olabilir? şok oldum daha önce başıma gelmedi de.

acaba sex içerikli konuşmak için midir. kesin öyledir yaa. zaten bir aydan fazla olmuş. daha yeni gördüm. ben de cevap vermedim. kal öyle hahahahah

sizce?

bilemedim ne desem... canı sıkılmış belli
Ayy canı sıkkınsa gidip dolaşsın hahahaha
Manyak mıdır nedir
Ben de ne kadar cahil olduğumu anladım. mesaj kutusuna da tesadüfen girdim dedim şuna bi tıklayayım. ama nasıl olduysa bildirim de yoktu. olsa dikkatimi çekerdi.
neyse o saatte başka bir yerleri harekete geçiyor. onun tesiriyle yazdı herhalde salak ahahahah

İlk defa mı biri mrb yazıyo

İlk defa mı biri mrb yazıyo
Gormemisim mesajını, pişti olmusuz:)
Konu sahibi, insanlar birbirine sosyal medyadan yürür. Bunu da hikayelere emoji atarak,selam yazarak, soru sorarak falan yaparlar. Dünyanın en doğal şeyi
Kal öyle, demişsiniz de adam zaten bir gecede kaç insana yaşıyordur gülücük mrb diye. Sizden cevap gelesiye o zaten yolunu bulmuştur.
Siz gülücüğe odaklanmayin

Çok ilginç geldi valla bu konu bana ciddi ciddi sorulmuş ya sosyal medyada dolaşan türk kızı capslarine hep abartılıyo derdim hakikaten doğruymuş mrb yazdıysa yatağa atmaya çalışıyo diyenler hakikaten varmış

Ben şok, ben kal öyle avrupa yakası selin oha falan oldu yağğğniiiiğğğ bir merhabayla o şoktan bu şoka girmiş konu sahibi ya yüzyüze gelseler, ben ölü

Ben konu sahibini stalkladim, son 3 sayfa paso cinsellik topigi.
"Kişi kendinden bilir işi" hikayesi olmuş yani bence biraz

içmeme gerek yok içmeden kafayı bulmuşum zaten. teşekkürler yorumlar için.

Ohooo, her gelen mesaj için kk ya gelip konu acsalar, ne olur buraların hali

Cok da abartılacak bir durum yok, tanımıyorsanız cevap vermezsiniz ebgellerısınz, gece yazdı diye illaki cinsellik mi olması gerek, belkı sıkıldı seviyeli bi sohbet baslatmaya çalışıyordur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…