- 20 Temmuz 2020
- 847
- 1.109
-
- Konu Sahibi napoleon28
Ayy canı sıkkınsa gidip dolaşsın hahahahabilemedim ne desem... canı sıkılmış belli
İlk defa mı biri mrb yazıyomerhabalar. bana mayıs ayında mesaj gelmiş twtr üzerinden. ben anlamamışım. görmemişim daha doğrusu. merhaba Napoleon (gülücük) iyi geceler nasılsın yazmış bir adam. daha doğrusu genç biri. öğretmen. gece yarısı atmış mesaj. kesinlikle tanıdığım biri değil. sadece ismime bakıp neden o saatte mesaj atmış olabilir? şok oldum daha önce başıma gelmedi de.
acaba sex içerikli konuşmak için midir. kesin öyledir yaa. zaten bir aydan fazla olmuş. daha yeni gördüm. ben de cevap vermedim. kal öyle hahahahah
sizce?
Gormemisim mesajını, pişti olmusuz:)İlk defa mı biri mrb yazıyo
Çok ilginç geldi valla bu konu bana ciddi ciddi sorulmuş yaGormemisim mesajını, pişti olmusuz:)
Konu sahibi, insanlar birbirine sosyal medyadan yürür. Bunu da hikayelere emoji atarak,selam yazarak, soru sorarak falan yaparlar. Dünyanın en doğal şeyi
Kal öyle, demişsiniz de adam zaten bir gecede kaç insana yaşıyordur gülücük mrb diye. Sizden cevap gelesiye o zaten yolunu bulmuştur.
Siz gülücüğe odaklanmayin
Ben şok, ben kal öyleÇok ilginç geldi valla bu konu bana ciddi ciddi sorulmuş yasosyal medyada dolaşan türk kızı capslarine hep abartılıyo derdim hakikaten doğruymuş mrb yazdıysa yatağa atmaya çalışıyo diyenler hakikaten varmış
Oha bi de yüz yüze merb dese heryere haber salar benimle evlenmek istiyo diyeBen şok, ben kal öyleavrupa yakası selin oha falan oldu yağğğniiiiğğğ bir merhabayla o şoktan bu şoka girmiş konu sahibi ya yüzyüze gelseler, ben ölü
Pesss bir de gülücük koymuş ahlaksızmerhaba Napoleon (gülücük)
Ben konu sahibini stalkladim, son 3 sayfa paso cinsellik topigi.Çok ilginç geldi valla bu konu bana ciddi ciddi sorulmuş yasosyal medyada dolaşan türk kızı capslarine hep abartılıyo derdim hakikaten doğruymuş mrb yazdıysa yatağa atmaya çalışıyo diyenler hakikaten varmış
Ay evlense bariBen konu sahibi stalkladim, son 3 sayfa paso cinsellik topigi.
"Kişi kendinden bilir işi" hikayesi olmuş yani bence biraz
Ohooo, her gelen mesaj için kk ya gelip konu acsalar, ne olur buraların halimerhabalar. bana mayıs ayında mesaj gelmiş twtr üzerinden. ben anlamamışım. görmemişim daha doğrusu. merhaba Napoleon (gülücük) iyi geceler nasılsın yazmış bir adam. daha doğrusu genç biri. öğretmen. gece yarısı atmış mesaj. kesinlikle tanıdığım biri değil. sadece ismime bakıp neden o saatte mesaj atmış olabilir? şok oldum daha önce başıma gelmedi de.
acaba sex içerikli konuşmak için midir. kesin öyledir yaa. zaten bir aydan fazla olmuş. daha yeni gördüm. ben de cevap vermedim. kal öyle hahahahah
sizce?