- 20 Temmuz 2020
- 847
- 1.109
- Konu Sahibi napoleon28
teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence acınacak durumdasınızmerhabalar. bana mayıs ayında mesaj gelmiş twtr üzerinden. ben anlamamışım. görmemişim daha doğrusu. merhaba Napoleon (gülücük) iyi geceler nasılsın yazmış bir adam. daha doğrusu genç biri. öğretmen. gece yarısı atmış mesaj. kesinlikle tanıdığım biri değil. sadece ismime bakıp neden o saatte mesaj atmış olabilir? şok oldum daha önce başıma gelmedi de.
acaba sex içerikli konuşmak için midir. kesin öyledir yaa. zaten bir aydan fazla olmuş. daha yeni gördüm. ben de cevap vermedim. kal öyle hahahahah
sizce?
Niye kiBence acınacak durumdasınız
Sizi tanısam yakınımdaki erkeklere sakın bu kadına selam bile vermeyin dönüp bakmayın bile tembih ederdim
Biri merhaba yazdı diye amacı seks yapmak sapık salak ohhhh ne de iyi yaptım kaldı öyle gecenin o saati zaten sadece malum yeri çalışır diyen biri ancak acınacak durumdadır bana göreNiye ki
Kimsenin hakaret ettiği yok. Diyelim ki edildi, bundan etkilenmeyip bir merhabadan etkilenip konu açmak da enteresanBurdan yediğim hakaretlerden etkilenmiyorum haberiniz olsun. İstediğiniz gibi yazın. Herhalde birileri müdahale eder sonunda.
Bence de benim de bir Merhaba diyesim vardı ama şimdi sapık falan der demiyeyim en iyisiMesaji kaçırdıgina uzgun gibisin
Bence de benim de bir Merhaba diyesim vardı ama şimdi sapık falan der demiyeyim en iyisi
Allahtan el sallamamis ozaman ne yapardı acabaOha bi de yüz yüze merb dese heryere haber salar benimle evlenmek istiyo diye mrb nasılsın dese oha benden çocuk istiyo..
Ya bak ciddi gerçekten bunun için neden konu açtın erkekler bana yazıyor bunu ispatlamak istedin yada gerçekten bunun amacını çözemedim sosyal paltformlar da herkes herkes yazıyor hoslanmazsanız cvp vermezsiniz ama hemen sapık damgası vurmak da ayıptır eğer bir probleminiz varsa bir sağlık kuruluşuna başvurun bu işi burda çözümleyemezsinizo zaman ne mi yapardım "İşte hayatımın erkeğini buldum!" diyip hemen buluşur ve ...
Oldu mu?
Bence evlenmek istiyo, sen gelinlik bakmaya başla.merhabalar. bana mayıs ayında mesaj gelmiş twtr üzerinden. ben anlamamışım. görmemişim daha doğrusu. merhaba Napoleon (gülücük) iyi geceler nasılsın yazmış bir adam. daha doğrusu genç biri. öğretmen. gece yarısı atmış mesaj. kesinlikle tanıdığım biri değil. sadece ismime bakıp neden o saatte mesaj atmış olabilir? şok oldum daha önce başıma gelmedi de.
acaba sex içerikli konuşmak için midir. kesin öyledir yaa. zaten bir aydan fazla olmuş. daha yeni gördüm. ben de cevap vermedim. kal öyle hahahahah
sizce?
Bence bu Avrupa Yakası Selin’den çok Makbule’nin benziyor. O da “gözleriynen yedi beni.” deyip tribe girerdi. Oysaki adam sadece dümdüz bakmıştır.Ben şok, ben kal öyle avrupa yakası selin oha falan oldu yağğğniiiiğğğ bir merhabayla o şoktan bu şoka girmiş konu sahibi ya yüzyüze gelseler, ben ölü
Merhba demek gel yatalim demek deildir. Cani sıkılmstr belki bi dm atayim belki aciktir sohbet ederz tanirim kimmis die dusundu belki??merhabalar. bana mayıs ayında mesaj gelmiş twtr üzerinden. ben anlamamışım. görmemişim daha doğrusu. merhaba Napoleon (gülücük) iyi geceler nasılsın yazmış bir adam. daha doğrusu genç biri. öğretmen. gece yarısı atmış mesaj. kesinlikle tanıdığım biri değil. sadece ismime bakıp neden o saatte mesaj atmış olabilir? şok oldum daha önce başıma gelmedi de.
sizce?