Sosyal medyadan gelen mesaj. Sizce cinsellik mi amaçlıyor?

Ohaaaa ne amaçla yazmış ki? Ay ben de merakta kaldım, insan tanımadığı insana gece ya da gündüz mesaj atmaz ki. Atamaz zaten. Kanunlarla belirlenmiştir kimin kime mesaj atabileceği. Ya çok cesur şikayet anında alabileceği cezayı göze alıyor ya da niyeti gerçekten ciddi. Niyeti ciddi değilse zengindir. Cezalar az buz bir şey değil çünkü. Bir de emoji koyduysa ohoooo, dosya kabarık.

Tanımadığınız birisinin sizinle konuşma isteğine hele de internette neden şok oldunuz? Bir cafe veya okulda size merhaba deseydi ne yapardınız merak ettim

Vay ahlâksız, niye gece yarısı mesaj atmış? Gündüzü yok muymuş?

Bir de, inşallah mesajına sperm işareti eklememiştir. Yoksa durum daha vahiiiim. 🤦🏻‍♀️

Vay ahlâksız, niye gece yarısı mesaj atmış? Gündüzü yok muymuş?

Bir de, inşallah mesajına sperm işareti eklememiştir. Yoksa durum daha vahiiiim. 🤦🏻‍♀️
İnşallah eklemiştir, çok hoşuma gider. Şimdi sen söyleyince gözümde canlandı birden.

Mesaj iceriginde bir sey yok, neden seks geldi akliniza? O saate denk gelmis, atmistir yani olamaz mi?

Evet baştan okudum psikolojik sorunlarım olduğu için her zamanki gibi saçmalamışım ve saçma düşüncelerle saçma bir konu açmışım. mesaj içeriğinde de sosyal medyadan atmasında da bir sorun yok. herkese teşekkürler.

Evet baştan okudum psikolojik sorunlarım olduğu için her zamanki gibi saçmalamışım ve saçma düşüncelerle saçma bir konu açmışım. mesaj içeriğinde de sosyal medyadan atmasında da bir sorun yok. herkese teşekkürler.
ben sizi haklı buldum. Gecenin bir yarısı gelen mesaj.. Muhtemelen cevap verseniz o yola girecekti. Mesaj atmanın da bir adabı var. Gecenin bir yarısı karşı cinsten birine mesaj atılamaz bence hele ki tanımadığınız birine.

Ayrıca sohbet mi edecekti? gecenin bir yarısı ne sohbeti? Çok merak ediyorum o şekilde gece mesaj atan biriyle havadan sudan konuşan var mı ? Çok merak ediyorsanız bu gece aynı saatte merhaba yazın. Bakın ne oluyor : D

İstemiyorsanız engelleyeceksiniz ya da cevap vermeyeceksiniz. Ben instagram kullanmıyorum bile. Tanımadğım birinin fotoğrafımı beğenmesi hoşuma gitmiyor. Ya da tanımadığım insanlardan gelen takipçi istekleri rahatsız ediyor. İnsanlara güvenimi zedeliyor.

Ama şöyle bir şey var erkek yakışıklıysa kadın beğendiyse bunlar göz ardı ediliyor.

ben sizi haklı buldum. Gecenin bir yarısı gelen mesaj.. Muhtemelen cevap verseniz o yola girecekti. Mesaj atmanın da bir adabı var. Gecenin bir yarısı karşı cinsten birine mesaj atılamaz bence hele ki tanımadığınız birine.

Ayrıca sohbet mi edecekti? gecenin bir yarısı ne sohbeti? Çok merak ediyorum o şekilde gece mesaj atan biriyle havadan sudan konuşan var mı ? Çok merak ediyorsanız bu gece aynı saatte merhaba yazın. Bakın ne oluyor : D

İstemiyorsanız engelleyeceksiniz ya da cevap vermeyeceksiniz. Ben instagram kullanmıyorum bile. Tanımadğım birinin fotoğrafımı beğenmesi hoşuma gitmiyor. Ya da tanımadığım insanlardan gelen takipçi istekleri rahatsız ediyor. İnsanlara güvenimi zedeliyor.

Ama şöyle bir şey var erkek yakışıklıysa kadın beğendiyse bunlar göz ardı ediliyor.
bence de. ama abarttım herhalde anlatırken. bir de bu tip şeyler sanırım normal olağan karşılanan şeyler olmuş artık günümüzde. kimse gece yarısı tanımadığı kadına mesaj atan adamın kötü niyetli olduğunu düşünmüyor.
canı sıkılmıştır, dertleşmek istemiştir, aman hamile mi kaldın, aman adam sana mı yürüdü, aman şöyle böyle... bi tek madalya takmadıkları kaldı adama.
evet ilk defa başıma geldi şaşırdım yazdım belki de abarttım. evet sex içerikli konuşmak da istemiş olabilir engel basılır olur biter kısacası...
buraya bunu açma sebebim de can sıkıntısı tamamen. bir de aylar sonra gördüm merak ettim o kadar.
bazı yorumlarda da size yürümüş mü yani kendinizi ne sanıyorsunuz aman evlense bari filan diyenler olmuş..
son takip ettiği konular hep cinsellik diyenler bile olmuş.
o diyenlerin bu topicte ne işi var ayrıca cinsellik konuları takip etmek kötü bir şey mi?
zaten yazılan hakaretleri filan da salladığım yok... çok da tın.
yorumunuz için çok teşekkürler

merhabalar. bana mayıs ayında mesaj gelmiş twtr üzerinden. ben anlamamışım. görmemişim daha doğrusu. merhaba Napoleon (gülücük) iyi geceler nasılsın yazmış bir adam. daha doğrusu genç biri. öğretmen. gece yarısı atmış mesaj. kesinlikle tanıdığım biri değil. sadece ismime bakıp neden o saatte mesaj atmış olabilir? şok oldum daha önce başıma gelmedi de.

acaba sex içerikli konuşmak için midir. kesin öyledir yaa. zaten bir aydan fazla olmuş. daha yeni gördüm. ben de cevap vermedim. kal öyle hahahahah

sizce?
Siz yenisiniz galiba

X