- 21 Kasım 2017
- 27.568
- 120.547
-
- Konu Sahibi napoleon28
Bugün de başkası adına utandık çok şükür.acaba sex içerikli konuşmak için midir. kesin öyledir yaa. zaten bir aydan fazla olmuş. daha yeni gördüm. ben de cevap vermedim. kal öyle hahahahah
Hmm belki de kalmışımdır, senden önce doğururum belki.Hamile filan kalmış olmayasın?
Çünkü gülücük de atmış, gülücük atmasa şey değil de.
İnşallah eklemiştir, çok hoşuma gider. Şimdi sen söyleyince gözümde canlandı birden.Vay ahlâksız, niye gece yarısı mesaj atmış? Gündüzü yok muymuş?
Bir de, inşallah mesajına sperm işareti eklememiştir. Yoksa durum daha vahiiiim.
ben sizi haklı buldum. Gecenin bir yarısı gelen mesaj.. Muhtemelen cevap verseniz o yola girecekti. Mesaj atmanın da bir adabı var. Gecenin bir yarısı karşı cinsten birine mesaj atılamaz bence hele ki tanımadığınız birine.Evet baştan okudum psikolojik sorunlarım olduğu için her zamanki gibi saçmalamışım ve saçma düşüncelerle saçma bir konu açmışım. mesaj içeriğinde de sosyal medyadan atmasında da bir sorun yok. herkese teşekkürler.
bence de. ama abarttım herhalde anlatırken. bir de bu tip şeyler sanırım normal olağan karşılanan şeyler olmuş artık günümüzde. kimse gece yarısı tanımadığı kadına mesaj atan adamın kötü niyetli olduğunu düşünmüyor.ben sizi haklı buldum. Gecenin bir yarısı gelen mesaj.. Muhtemelen cevap verseniz o yola girecekti. Mesaj atmanın da bir adabı var. Gecenin bir yarısı karşı cinsten birine mesaj atılamaz bence hele ki tanımadığınız birine.
Ayrıca sohbet mi edecekti? gecenin bir yarısı ne sohbeti? Çok merak ediyorum o şekilde gece mesaj atan biriyle havadan sudan konuşan var mı ? Çok merak ediyorsanız bu gece aynı saatte merhaba yazın. Bakın ne oluyor : D
İstemiyorsanız engelleyeceksiniz ya da cevap vermeyeceksiniz. Ben instagram kullanmıyorum bile. Tanımadğım birinin fotoğrafımı beğenmesi hoşuma gitmiyor. Ya da tanımadığım insanlardan gelen takipçi istekleri rahatsız ediyor. İnsanlara güvenimi zedeliyor.
Ama şöyle bir şey var erkek yakışıklıysa kadın beğendiyse bunlar göz ardı ediliyor.
Siz yenisiniz galibamerhabalar. bana mayıs ayında mesaj gelmiş twtr üzerinden. ben anlamamışım. görmemişim daha doğrusu. merhaba Napoleon (gülücük) iyi geceler nasılsın yazmış bir adam. daha doğrusu genç biri. öğretmen. gece yarısı atmış mesaj. kesinlikle tanıdığım biri değil. sadece ismime bakıp neden o saatte mesaj atmış olabilir? şok oldum daha önce başıma gelmedi de.
acaba sex içerikli konuşmak için midir. kesin öyledir yaa. zaten bir aydan fazla olmuş. daha yeni gördüm. ben de cevap vermedim. kal öyle hahahahah
sizce?