Sosyal medyadan gelen mesaj. Sizce cinsellik mi amaçlıyor?

Bence acınacak durumdasınız
Sizi tanısam yakınımdaki erkeklere sakın bu kadına selam bile vermeyin dönüp bakmayın bile tembih ederdim

Burdan yediğim hakaretlerden etkilenmiyorum haberiniz olsun. İstediğiniz gibi yazın. Herhalde birileri müdahale eder sonunda.

Biri merhaba yazdı diye amacı seks yapmak sapık salak ohhhh ne de iyi yaptım kaldı öyle gecenin o saati zaten sadece malum yeri çalışır diyen biri ancak acınacak durumdadır bana göre
Belki sadece sohbet etmek istiyordu
Belki öylesine yazdı geçti
Belki bir derdi vardı dertleşmekti amacı
Belki isminiz ilginç geldi
Belki gay
Belki iktidarsız
Belki yurtdışında yaşıyor
Belki belki belki….. milyonlarca varsayım varken adamın sapık olduğuna nasıl emin oldunuz, bu kadar rahat günahını aldınız. Belki bir kadın kocasının hesabından yazıp kocasını deniyordu….
Diyelim ki sizin dediğiniz gibi, bu kadar havalanacak kendini bir halt sanacak ne var? Dünyadaki en mükemmel ve ulaşılmaz kadın olduğunuzu mu zannediyorsunuz? Kendi kendinize havalara girmişsiniz, bu durumdaki insanlara acıyorum ben. Sanki biri yıllarca kapınızda köle olmuş sensiz ölürüm demişte reddetmişsiniz. Altı üstü bir merhaba yani

size iyi niyetle yada niyetsiz merhaba diyen herkese potansiyel sapık ve salak gözüyle bakma potansiyeliniz yüksek olduğu için kimsenin size merhaba demesini istemezdim. Günahsız insanların başını belaya sokan sizin kafada insanlar olduğunu biliyorum

o zaman ne mi yapardım "İşte hayatımın erkeğini buldum!" diyip hemen buluşur ve ...
Oldu mu?
Ya bak ciddi gerçekten bunun için neden konu açtın erkekler bana yazıyor bunu ispatlamak istedin yada gerçekten bunun amacını çözemedim sosyal paltformlar da herkes herkes yazıyor hoslanmazsanız cvp vermezsiniz ama hemen sapık damgası vurmak da ayıptır eğer bir probleminiz varsa bir sağlık kuruluşuna başvurun bu işi burda çözümleyemezsiniz

Bence evlenmek istiyo, sen gelinlik bakmaya başla.

Ben şok, ben kal öyle avrupa yakası selin oha falan oldu yağğğniiiiğğğ bir merhabayla o şoktan bu şoka girmiş konu sahibi ya yüzyüze gelseler, ben ölü
Bence bu Avrupa Yakası Selin’den çok Makbule’nin benziyor. O da “gözleriynen yedi beni.” deyip tribe girerdi. Oysaki adam sadece dümdüz bakmıştır.

Merhba demek gel yatalim demek deildir. Cani sıkılmstr belki bi dm atayim belki aciktir sohbet ederz tanirim kimmis die dusundu belki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…