• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medyada oğlan çocuğu yermeleri..

Zamanmakinesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2024
31
3
1
34
Kızlar normalde bu zamana kadar oğlan çocuğu daha kıymetlidir genelde. Son 3 4 senedir fenomenlerin hep kız çocuğu istemeleri moda oldu. Tweeter da görüyorum hep ya kız ya kürtaj yazmaları bir de bugün gene gördüm kızım olursa ismi bu olacak oğlanı düşünmedim kötüyü çağırmamak için falan yazmışlar. Bunun altında ne yatıyor sizce?

Kızlar normalde bu zamana kadar oğlan çocuğu daha kıymetlidir genelde. Son 3 4 senedir fenomenlerin hep kız çocuğu istemeleri moda oldu. Tweeter da görüyorum hep ya kız ya kürtaj yazmaları bir de bugün gene gördüm kızım olursa ismi bu olacak oğlanı düşünmedim kötüyü çağırmamak için falan yazmışlar. Bunun altında ne yatıyor sizce?
Böyle bı durum mu varmış 😳sosyal medya kullanmadığım için ilk duydum sizden

ya kız ya kürtaj yazmaları bir de bugün gene gördüm kızım olursa ismi bu olacak oğlanı düşünmedim kötüyü çağırmamak için falan yazmışlar. Bunun altında ne yatıyor sizce?
Zalimlik. Böyle saçma şey mi olur. Çocuğum sağlıklı olsun diyeceklerine.

Yani abartı olmuş artık ya kız ya kürtaj demeler. Ben oğlan çocuğu daha yaramaz olur alt metinli şeylere gülüp geçiyordum ama aslında o bile yanlış.

Hiçbir şey bu bir espri ne var ki bunda yani oğlan çocuğunun daha kıymetli olmasını normalleştirdiniz size göre öyle ama kız çocuğunun kıymetli olması üstüne espri yapılınca altında ne yatıyor diye düşünüyorsunuz siz daha ilginçsiniz o capslerden

Twwt
Hiçbir şey bu bir espri ne var ki bunda yani oğlan çocuğunun daha kıymetli olmasını normalleştirdiniz size göre öyle ama kız çocuğunun kıymetli olması üstüne espri yapılınca altında ne yatıyor diye düşünüyorsunuz siz daha ilginçsiniz o capslerden
Yok yani toplumumuzda eskiden öyleydi. Bana sorsan ne fark eder ki evlat evlattır

Espirimi yeminle bu nası canilik die aklım çıktı sosyal medya da kullanmıyorum nası bi şekil ironimi değil mi bilemedim korktum valla . Allah sizden razı olsun aydınlattınız

Kara mizah. Herkesin tarzı degildir ama ben gülerim genelde böyle linç gelen komedyenlere falan da. Her konuyu ciddiye almaya gerek yok, yazanlar da kürtaj yapmayacaklar zaten. İnsanların tercih ettikleri cinsiyetler kabul etmeseniz de vardır ve hep olacaktır. Kimisi de şakasını yapıyor. Bu kadar.

Kızlar cilve yapar sevdirir kendini, kıyafetleri tokalari falan gel beni sev dedirtir, bunun haricinde kız anneye arkadaş babaya da düşkün olup kendisini çok çok önemli hissettir, erkek çocuğuna göre daha zarif ve sağ duyulu olur diyerekten kız istiyor simdikilerin çoğu, ha birde yaşlanınca bize kızım bakar düşünceside itiraf edilemeyen bir ön görü olarak çıkıyor karşımıza. Eşime de sormuştum erkek olursa ne yaparsın diye sevinirim saglikli olsun yeter dedi, peki kız olursa dedim, kalkar oynarım dedi ve oğlumuz oldu 😂 şimdi 1000 tane kıza değişmem oğlumu diyor ve herşeyi ile işten gelir gelmez ilgileniyor gece uyanıp sallamayi bile o yapıyor bazen. Evlat sevgisi cinsiyete göre değişmez zaten, kız isterler ama erkek olunca da sevilir, erkek istenir kız oluncada sevilir o bahsettikleri tamamen sahip olmadan önceki duygulara dayanarak yazılmış şeyler, sahip olduklarında hiçbir şey farketmedigini anlarlar.

Back
X