Sosyal medyada görgüsüzlük

Aynı çatı altında yaşadığı insana oradan methiyeler düzmek saçma ötesi.
Yani bakıyorsun muhtemelen yanyanalar canım kocişim yazarken,yanında işte söylesene yüzüne diyesim geliyor.
Yapmacık buluyorum bu tip paylaşımları.
Ha birlikte fotoğraf paylaşırsın,o anı kaydetmek istemişsindir amenna ama başka türlüsü komik geliyor bana.

Ben sosyal medyayi uzun
Şöyle diyim kaynımın sevgilisi yapıyo bunu.Hatta ben çocuğa dedim ki nasıl yazıyosun öyle şeyleri yetenekliymişsin belli etmiyosun onları ben yazmıyorum ki kız yazıyo dedi:oha: şok oldum o an.Normal yazsa neysede cevaplaşıyoda ordan kendi kendine:KK53:Bütün sosyal medya hesaplarını kız yönetiyo var sırf bu işlerle uğraşanlar:KK45: Eşimin bi müşterisi var erkek onun karısıda aynı şekilde:KK51:

:D :D ne kadar sevgiye ac bir toplumuz,ilgi görmeye,değer görmeye..ama aşk böyle birsey degil,bunu belli etme şekli hic hic böyle degil. Yazık valla

Ben sosyal medyayi uzun senelerdir kullanıyorum,aktif olarak. Son zamanlarda gördüğüm manzaralar beni şoktan,şoka uğratıyor.

Şöyle diyim kaynımın sevgilisi yapıyo bunu.Hatta ben çocuğa dedim ki nasıl yazıyosun öyle şeyleri yetenekliymişsin belli etmiyosun onları ben yazmıyorum ki kız yazıyo dedi:oha: şok oldum o an.Normal yazsa neysede cevaplaşıyoda ordan kendi kendine:KK53:Bütün sosyal medya hesaplarını kız yönetiyo var sırf bu işlerle uğraşanlar:KK45: Eşimin bi müşterisi var erkek onun karısıda aynı şekilde:KK51:
:D :D :D
Benim bir arkadaşım, balayında otel odasında banyo sonrası havluya sarılmış fotosunu paylaşmıştı.Biri de kocasına ayağının altını öptürken,bir diğeri ki bu facia, yanlışlıkla cinsel organını paylaşmıştı:olamaz:
İnanmıyorum bu zirve olmuş

Aynı çatı altında yaşadığı insana oradan methiyeler düzmek saçma ötesi.
Yani bakıyorsun muhtemelen yanyanalar canım kocişim yazarken,yanında işte söylesene yüzüne diyesim geliyor.
Yapmacık buluyorum bu tip paylaşımları.
Ha birlikte fotoğraf paylaşırsın,o anı kaydetmek istemişsindir amenna ama başka türlüsü komik geliyor bana.
Hah işte manzara fotosu paylaşırsın severek bakarım ya da beraber hoş bi fotonuzu ama niye altına uzun uzun yazıyosun :D valla hem yapmacıklık hem gösteriş

aynen ben de katılıyorum. Millet ne koyacağını şaşırdı. sosyal medya kullanmayın o zaman diyenler de bence yanlış düşünüyor. Bu amaçla mı kullanılmalı. Süslü süslü , katalogdan fırlamış evler, bir fincan kahveyi içerken bile fotoğrafı süsleyim diye yanına olmadık aksesuar koyanlar, çeyizlerini daha evlilik bile yokken paylaşmaya kalkıp yok bunu şurdan aldım demeler, kınasını , düğününü, balayını, yatak odasını, banyosunu, kıyafetlerini , yediğini ,içtiğini tüm dünyayı da şahit eden insanları anlamıyorum gerçekten.

Babasinin tabutuyla fotograf koyan da gordu bu gozler kocasinin adigi telefonu koyanida. Allah akil fikir versin.

bir de bu trend oldu sanırım takipçi sayın artıyor. gelsin kıyafetler , eşarplar vb. onların reklamlarını yapıp otlanmak diyorum ben buna.

Aslında haklısınız. Şimdi ben de sosyal medyada gördüğüm görgüsüzlük ve saçmalıkları yazsam buradan oraya köprü olur. Ama yapacak bir şey yok. Sonuçta herkes istediğini paylaşmakta serbest. Ben "öeeh yeter la" dediğim yerde o paylaşımı yapan kişileri takibi bırakıyorum. Tavsiye ederim.

Ben de sosyal medya kullanmıyorum 2-3 senedir..
Ama kullandığım dönemlerde " düğün sonrası eşini gelinlikle yatağa oturtmuş ve heyecanlı hissediyor.. diye bir paylaşım yapan damat görmüştüm. Tweety' nin erkek çıkmasından sonra yaşadığım en büyük 2. Şoktur. :D

Benim bir arkadaşım sosyal medyayı sadece aile hayatını paylaşmak ve laf sokmak için kullanıyor. Aynı fotoyu hem. Instagram akışında ve hikayesinde, hem watsapa durumda hem de Facebook ana sayfa ve hikayesinde paylaşıyor. Durumlara ve hikayelere bakmasan ana sayfada mutlaka karşılaşıyorsun.. Bakmama şansımız yok yani.. Beğeni sayısı kesmiyor kimler beğenmiş kimler beğenmemiş onları da tahlil ediyor.

rahatsız oluyorsanız takip etmeyin, herkes istediğini paylaşır diyorsunuz tamam da hiç kafanızı kurcalamıyor mu nasıl bir ruhsal durum insanları buna yöneltir diye? bir insan neden balayı yatağını paylaşma ihtiyacı duyar ama beni daha çok şaşırtan birden fazla doktorda gördüğüm ameliyat anlarını paylaşmaları olmuştu.

Bende sevmiyorum , tek bir fotoğraf bile paylaşmıyorum. Bu benim tercihim.
Paylasanlardan da sadece çocuklarını keşke paylasmasalar diyorum.

Görgüsüz olarak görmüyorum. O şekilde seviyor demek ki.

Bende anlamiyorum,ama herkesin kendi tercihi. Ama bir konuda cok kiziyorum oda cocuklari like kasmak icin sekilden sekile sokmalari. Cocuklar sahsi mal degildir. Sen kendine yeni canta alacaksin veya bir kac bedava ürün alacaksin diye cocugun cocuklugunu batiriyorsun. Ama anlayana. Kendilerini insta-mom olarak tanitan hicbirinden birsey ögrenemezsin. Bana göre bu da bir tür istismardir ve aslinda buna bir yasak getirilmesi lazim. Birde kücücük kiz cocuklarini yaslarina hic uygun olmayan kiyafetlerle ve makyajla poz verdirmiyorlar mi...ben öylelerini artik sikayet ediyorum net.

Evet aynen. Bu da bir istismardir. O çocuğun izni yok ki..

Bende ifrit oluyorum.

Yok çay keyfi, yok kahve keyfi yok zıkkımın kokunun keyfi diye boy boy foto atıyorlar.

Arkadaşlarla toplandık yazısının üstünde masa ve masadaki yiyeceklerin resmini atıyorlar. Sanırım arkadaşları kek, dolma vs. Çünkü insan resmi yok.!!!

Bana çok banal geliyor. Her şeyi paylaşmak. Bazıları bı wc hariç herseyini atıyor.

Genelde bunu bizim sülalenin görgüsüz gelinleri yapıyor. Gülüyorum. Napsinlar koca evine gelince yapacak bir faaliyet bulamayınca maskaraya dönüyorlar.
:KK70:kekim benim, can dostum!

Back
X