Sosyal medya da yediğini içtiğini paylaşan görgüsüzler

Öncelikle belirteyim, paylaşmıyorum şahsen ama sana ne?
Senin gibi tepki verenler de genelde paylaşabilecek sosyal çevresi, durumu, arkadaşı olmayan insanlar. Bir paylaşsa ikinciyi yapamayağı için insanlar da paylaşmasın isteyenler.
Çünkü; gerçekten rahatsız olanlar takip etmiyor, görmüyor, kendi paylaşmıyorç.
Bi de senin gibi ıncık ıncık akşam ne yedi diye bakıp eleştirenler var. Genelde benim gördüklerim fesat profiller.
Çok sinirleniyorum böyle dikkat çekmek için insan eleştirenlere, rahatsızsan ne baktın ne yemiş içmiş diye?

Aylık konulardan biri bu.Öteki de ''evli adamlarla birlikte olan kadınlar'' konusu.

İsteyen istediğini paylaşır.Hoşunuza gitmiyorsa takipten çıkarırsınız,bitti bu kadar.Bunu dert edecek ''vay görgüsüzler'' diyecek bir şey yok.Siz yanlış kullanıyorsanız bu sosyal medyanın suçu veya o insanların suçu değil.Takip etmek etmemek bunların asıl amacı hoş göreceğiniz şeyleri sayfanızda görmek zaten.

Sosyal medya biz insancıkların narsistik doyum bulmamız için dizayn edilmiş bir platform. Like ve teşhir bağımlısı olan otokontrolünü kaybetmiş birçok insan var. Bence o insanlara üzülün. Birçoğu anı yaşamıyor. Birçoğu Like bağımlısı. Birçoğu hayalindeki hayatı oraya yansıtıyor. Tabiki gerçek şeyler yaşayan ve arada paylaşan insanlarda var. Ama bu insanlar zaten her dakika her gün her an paylaşım yapmıyorlar. Bu durum dert edilicek birşey de değil bence engelleyin hepsini olsun bitsin.

anlatırım da siz anlamak istediğinizi anlarsınız polemiğe gerek yok

Arkasından görgüsüz diyip yüzüne gülmeniz doğru ama yediklerini içtiklerini -sırf canları istedi diye- paylaşmaları yanlış. Pekala.

Ya sizinkide ayrı komikmiş bile bile kendini rezil eder mi insan :):)

Senin gibileri takip ediyorum bacım cünkü bana faydalı insan lazım boş insan değil

Evet eminim ki siz de haz etmediğiniz akrabaların yüzüne gidip her şeyi dobra dobra söylemiyorsunuzdur
Takip etmiyorum ki söyleyeyim. Sevmediğim biriyle zaten görüşmüyorumda. Bir ara bi yzarın nerdeyse müptelası olmuştum. Hala öyleyim. İnstagramdan takio ettim. Ama düşünce yapısı beni çok rahatsız etti. Bana uymuyordu. Çıkardım takipten, hala romanlarını okuyorum. Sizde öyle yapın, içiniz rahat etsin.

Evet zarar vermediği sürece yok ben hamile olsam heralde cok kozarım
Ben sosyal ektivitelerimi paylasırım mesela sinema tiyatro ve mutluyum beni eleştirirlerse onun düşüncesi derim senin gibi sanane diyenlerden bence o kesimden oldugu icin saldırı politikası uyguluyor keyfimdende takip etmiyorum kesfette cıkıyor ya da tanıdıktır onlar istediğini paylasıyorsa bende düşüncemi paylasmakta özgürüm sanane

Bir yazarla bir akraba bir değildir yazarı nerde göreceksin takip etmesende realde hoşlan
Yediğin içtiğin senin olsun, gördüklerinden haber ver..
Bir şey görmüyor ki :)

Bence de otu çöpü paylaşanlar çok tuhaf insanlar. Net..
Artık görsem de beğenmeden geçiyorum. Hemen şak diye takipten de çıkılmıyor zaten tanıdık eş dost olunca. Banane senin yediğin kebaptan, balıktan, rakı sofrandan, cipsinden, meyvenden..

Bir tanıdık çocuğunun her gün en az 10 - 15 fotoğrafını paylaşırdı. Neredeyse tuvalet eğitimini bile paylaşacaktı. Soğudum yeminle..

Kendi salaklıkları beni bağlamıyor. Ayrıca çok saygısızca. Sonuçta o an bunu görüp canı çekecek ama yiyemeyecek durumda olanlar olabilir. Günah olduğunu idrak edebilmeleri lazım..
Bunu da ekleyelim de burada yapanlar varsa akıllarına girmiş olsun. Sonuçta göz hakkı da bir kul hakkıdır.

Bende bunu anlatmaya calısıyorım ama sananeciler anlamıyor beni ilgilendirmez ama whatsapta bile durumunu sona alsam yüne görüyorum beni ilgilendirmezse benim düşümcelerimde sizi ilgilendirmez paylasıyorlarsa da yoruma açık olsunlar .o akrabalardan her yerde var yeminle :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…