- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.366
- 133
- Konu Sahibi Hesappasif
-
Bende anlamıyorum valla anlamak da istemiyorum :):)Bende uyuz oluyorm ama yapacak bişey yok. En kulturlusunden en cahiline malesef sayfa sayfa yemekteyiz fotograflari:)) hayır neyi cekiyolarki onuda anlamıyorum
anlatırım da siz anlamak istediğinizi anlarsınız polemiğe gerek yokİnstagramın amacı nedir mesela bana bi anlatır mısınız? Şiirler, methiyeler mi düzmeliyim? Gün batımında bir kitabı açıp 2 satırın resmini mi çekmeliyim? Dediğim gibi rahatsızlık duyan varsa takip etmez. Size ne insanın hangi resmi yüklediğinden? Kuzenim mesela hiç sevmez yemek paylaşanları. Gidip yazmış bi arkadaşının paylaştığı resmin altına “göz hakkı bence bu. Daha düşünceli olmanı beklerdim” diye. Arkadaşıda takipten çıkabilirsin demiş. Kuzenimde çıkmış. Gayet açık sözlüydü. Anonim bi hakarette bulunmadı. Hoşlanmadı ve takipten çıkardı. Sizde öyle yapın. Daha dürüst, daha samimi.
Arkasından görgüsüz diyip yüzüne gülmeniz doğru ama yediklerini içtiklerini -sırf canları istedi diye- paylaşmaları yanlış. Pekala.Belirtiyorum demedim belirtmem de akraba cünkü yüz yüze gelicez böyle bir nedenden kimsenin yüzüne hakaret etmem ama arkasından görgüsüz diyorum görüşlerimide burda paylaşıyorum ve cogu insamda benle aynı görüşteymiş mutlu oldum
Ya sizinkide ayrı komikmiş bile bile kendini rezil eder mi insan :):)Igrenc yaa. Insan yatak odasina kadar cekermi. Birisi esine siradan kuyumcudan bir tek tas almis. Kadinda esim bana tek tas pirlanta almis diye cekmis koymus. Aslinda aldigi pirlanta bile degildi :)))) Hakiki pirlantayi bilemeyecek kadar cahil kadinlar var. Sirf etrafina hava atmak icin yapiyorlar. Ama rezil oluyorlar :)))
Evet eminim ki siz de haz etmediğiniz akrabaların yüzüne gidip her şeyi dobra dobra söylemiyorsunuzdurArkasından görgüsüz diyip yüzüne gülmeniz doğru ama yediklerini içtiklerini -sırf canları istedi diye- paylaşmaları yanlış. Pekala.
Arkasından görgüsüz diyip yüzüne gülmeniz doğru ama yediklerini içtiklerini -sırf canları istedi diye- paylaşmaları yanlış. Pekala.
Senin gibileri takip ediyorum bacım cünkü bana faydalı insan lazım boş insan değilİzleyeni -takipcisi olduğuna göre seviyor demek birileri...
Ben de feci bir tiyatro izleyicisiyim. Sadece bu ay 6 oyuna gittim (biri dün)
Ve her oyunun selam sahnesini çekip sosyal medyayı atmayı seviyorum çünkü tiyatro aşkını bulastirdigim arkadaşlarım da var takipçi listemde. Kötü dediğim oyuna gitmiyorlar, ya da ben 'gulyabani süper bir oyun, insan tiyatroda nasıl korkar? Vallahi hem korktum hem güldüm! Gidin, sevdiklerinizi de kolundan tutun götürün' demiştim, baktım ben bunu yazdıktan sonra kaç yakın arkadaşım gitmiş o oyuna :)
Seviyorum yani...aynı şekilde insanlar benim sadık bir tiyatro izleyicisi olduğumu bildiğinden arkadaslari-sevgilileri ekince falan beni davet ediyorlar. Ya da gidemediği biletler olunca aklına geliyorum-bana veriyorlar.
Bunun gibi şeyler...
Ama dün gittiğim arkadaşım ,ben telefonu çıkarınca göz devirdi falan, onun yüzünden güzel resim de çekemedim.
Neden yani?
Sana ne benim instagramimdan?
İster oyunun resmini çekerim ister içtiğim kahvenin?
Zaten beğenmeyen takipten cikar...
Sonuçta herkesin zevk aldığı şeyler farklı
Ayrıca bazı kadınlar diyet yaparken her öğünü paylaşıyorlar bugün şunu şunu yedim diye. Bir nevi kendini teftiş.
Valla bana ne , kime ne?
Takip etmiyorum ki söyleyeyim. Sevmediğim biriyle zaten görüşmüyorumda. Bir ara bi yzarın nerdeyse müptelası olmuştum. Hala öyleyim. İnstagramdan takio ettim. Ama düşünce yapısı beni çok rahatsız etti. Bana uymuyordu. Çıkardım takipten, hala romanlarını okuyorum. Sizde öyle yapın, içiniz rahat etsin.Evet eminim ki siz de haz etmediğiniz akrabaların yüzüne gidip her şeyi dobra dobra söylemiyorsunuzdur
Evet zarar vermediği sürece yok ben hamile olsam heralde cok kozarımKimsenin ne paylaştığı yada paylaşmadığı beni ilgilendirmez kişi haklarına girmediği sürece
Sosyal medya hesaplarımda yoktur zaten popüler kültür toplumsal hasar verdiği özendirdiği kısmen zarar verdiği konusunda konu sahibine katılıyorum
Ve aynı şeyi medyanın her türlüsüne bulabilirsiniz
Ben sosyal ektivitelerimi paylasırım mesela sinema tiyatro ve mutluyum beni eleştirirlerse onun düşüncesi derim senin gibi sanane diyenlerden bence o kesimden oldugu icin saldırı politikası uyguluyor keyfimdende takip etmiyorum kesfette cıkıyor ya da tanıdıktır onlar istediğini paylasıyorsa bende düşüncemi paylasmakta özgürüm sananeÖncelikle belirteyim, paylaşmıyorum şahsen ama sana ne?
Senin gibi tepki verenler de genelde paylaşabilecek sosyal çevresi, durumu, arkadaşı olmayan insanlar. Bir paylaşsa ikinciyi yapamayağı için insanlar da paylaşmasın isteyenler.
Çünkü; gerçekten rahatsız olanlar takip etmiyor, görmüyor, kendi paylaşmıyorç.
Bi de senin gibi ıncık ıncık akşam ne yedi diye bakıp eleştirenler var. Genelde benim gördüklerim fesat profiller.
Çok sinirleniyorum böyle dikkat çekmek için insan eleştirenlere, rahatsızsan ne baktın ne yemiş içmiş diye?
Bir yazarla bir akraba bir değildir yazarı nerde göreceksin takip etmesende realde hoşlanTakip etmiyorum ki söyleyeyim. Sevmediğim biriyle zaten görüşmüyorumda. Bir ara bi yzarın nerdeyse müptelası olmuştum. Hala öyleyim. İnstagramdan takio ettim. Ama düşünce yapısı beni çok rahatsız etti. Bana uymuyordu. Çıkardım takipten, hala romanlarını okuyorum. Sizde öyle yapın, içiniz rahat etsin.
Bir şey görmüyor ki :)Yediğin içtiğin senin olsun, gördüklerinden haber ver..
Bitmedi valla :)azalarak bitmedi mi o paylaşımlar ya
Bende bunu anlatmaya calısıyorım ama sananeciler anlamıyor beni ilgilendirmez ama whatsapta bile durumunu sona alsam yüne görüyorum beni ilgilendirmezse benim düşümcelerimde sizi ilgilendirmez paylasıyorlarsa da yoruma açık olsunlar .o akrabalardan her yerde var yeminle :):)Bence de otu çöpü paylaşanlar çok tuhaf insanlar. Net..
Artık görsem de beğenmeden geçiyorum. Hemen şak diye takipten de çıkılmıyor zaten tanıdık eş dost olunca. Banane senin yediğin kebaptan, balıktan, rakı sofrandan, cipsinden, meyvenden..
Bir tanıdık çocuğunun her gün en az 10 - 15 fotoğrafını paylaşırdı. Neredeyse tuvalet eğitimini bile paylaşacaktı. Soğudum yeminle..
Kendi salaklıkları beni bağlamıyor. Ayrıca çok saygısızca. Sonuçta o an bunu görüp canı çekecek ama yiyemeyecek durumda olanlar olabilir. Günah olduğunu idrak edebilmeleri lazım..
Bunu da ekleyelim de burada yapanlar varsa akıllarına girmiş olsun. Sonuçta göz hakkı da bir kul hakkıdır.
Yani engellesen engelleyemiyosan durumunu sona alsan yine görüyorsun virüs gibi :):)Face insta neysede whatsappta paylaşilanlar daha komik
Insan niye whatsappta durum atar ki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?