- 1 Haziran 2012
- 6.945
- 23.342
- 598
- Konu Sahibi Hesappasif
-
Whatsappi face insta gibi kullanmak bence cok komikYani engellesen engelleyemiyosan durumunu sona alsan yine görüyorsun virüs gibi :):)
Face insta neysede whatsappta paylaşilanlar daha komik
Insan niye whatsappta durum atar ki....
Yemek paylaşanlara bu sözü söylüyorum yani :))Bir yazarla bir akraba bir değildir yazarı nerde göreceksin takip etmesende realde hoşlan
Bir şey görmüyor ki :)
Hangi başlığa uygun olacağını bilemedim dert değil bu tabikide :) sosyal medyada bakıyorum da millet aşmış kendini tamam mesela kahve sunumu vs bunları paylasırsın bunlar hoş geliyor ama akşam yediğin meyveyi yemeği ne diye paylaşır bu insanlar bir tek bana mı komik geliyor ?
Herkesin görüşüne saygım var :):) .simdi napayım gidip akrabama sen yemek fotografları paylasıyorsun görgüsüz seni diyeyim eee noldu cok mu estetik oldu ahahaha kahkahayı basmaktan böyle bir konusma yapamam bile fazla ciddiye alıyorsunuz belli ki :):)Arkadaşlar Instagram kan bağınız değil.
Ay akraba ay tanıdık diye takip etmenize gerek yok.Bakın bilinçsiz bir kullanım bu işte.Amaç güzel işler görmek,keyifli vakit geçirmek.Ben mesela hep eğlenceli bulduğum sayfaları takip ederdim kullandığım sıra veya fotoğraf çekimlerinden hoşlandığım insanları.Hiçbir akrabama istek falan atmadım,çünkü merak etmiyordum,atanları da takibe almamıştım,sadece çok yakın bulduğum acaba ne yapıyor diye merak ettiğim insanları takibe almıştım.
Önünüze geleni takibe alıp da sonra da off niye paylaşıyorlar diye sızlanmak çocukluk hatta bilinçsizlik.Kimse kafanıza silah dayamıyor.Burada insanları sosyal medya bağımlısı olmakla falan suçluyorsunuz ama şu yazdığımı bir kere daha okursanız siz onlardan daha bağımlısınız.
İnsanların yüzüne söyleyemeyip de arkalarından görgüsüz diye atıp tutmak bence çok daha çirkin,çok daha ayıp bu arada.
komikten öte sinir bozucu geliyor banaHangi başlığa uygun olacağını bilemedim dert değil bu tabikide :) sosyal medyada bakıyorum da millet aşmış kendini tamam mesela kahve sunumu vs bunları paylasırsın bunlar hoş geliyor ama akşam yediğin meyveyi yemeği ne diye paylaşır bu insanlar bir tek bana mı komik geliyor ?
ya kıyamam 2 hafta cok uzun hamile oldugumda sosyal medya hesaplarımı kapaticam galibaBen sinir oluyorum diyebilirim.İstanbula giden Nusret Burger yiyor kesin
Geçen yıl hamileydim.Arkadaşım hikaye paylaşmış boza sunumu :/ Bulunduğum şehirde sahlep çok tercih edildiği için bulmamız 2 haftamızı aldı.Yerli halk almadığı için çok getiren yer yokmuş.direk adı düşüncesiymiş bence
ha işte
ben de bu sorunun cevabını çokkkk merak ediyorum
o durumun amacı ne
ben bakmayı da bilmiyordum
burada gezerken duydum öğrendim de kime o göndermeler
O kadar ince düşünemiyorlar cünkü kafa yokkomikten öte sinir bozucu geliyor bana
artık ekonomi öyle bir hal aldı ki insanlar yiyecek ekmek bulamıyorlar neredeyse
her yediğini paylaşıp bi de altına iştah açıcı yorumlar atınca ben vicdan azabı çekiyorum
günahtır ya yiyemeyen bulamayan onlarca insan var
Herkesin görüşüne saygım var :):) .simdi napayım gidip akrabama sen yemek fotografları paylasıyorsun görgüsüz seni diyeyim eee noldu cok mu estetik oldu ahahaha kahkahayı basmaktan böyle bir konusma yapamam bile fazla ciddiye alıyorsunuz belli ki :):)
Kimsenin lafıyla üzülcek değilim kendimi biliyorum çünkü insanların laflarını takıp üzülecek yaşı coktan geçtimBirinin yüzüne söyleyemeyeceğiniz şeyleri arkasından söylemeyin bu da size son tavsiyem.Ona görgüsüz derler belki ama size çok farklı şeyler söylerler,üzülürsünüz.
Rehberdekilereha işte
ben de bu sorunun cevabını çokkkk merak ediyorum
o durumun amacı ne
ben bakmayı da bilmiyordum
burada gezerken duydum öğrendim de kime o göndermeler
bana çok sinir bozucu geliyor.. tamam yedin içtin de neden paylaşayım herkes görsün modunda bu insanlar ben de anlam veremiyorum..Hangi başlığa uygun olacağını bilemedim dert değil bu tabikide :) sosyal medyada bakıyorum da millet aşmış kendini tamam mesela kahve sunumu vs bunları paylasırsın bunlar hoş geliyor ama akşam yediğin meyveyi yemeği ne diye paylaşır bu insanlar bir tek bana mı komik geliyor ?
Kimsenin lafıyla üzülcek değilim kendimi biliyorum çünkü insanların laflarını takıp üzülecek yaşı coktan geçtim
Benim birkaç arkadaşım aynı fotoları whatsapp ve instagram durumdan paylaşıp tekrar instagramda post olarak da paylaşıyor. :)ahahaha :)
aslında şundan çıkıyor en temelde, şimdi bu uygulamalar bir özelliği ile meşhur oluyor, sonra kendini geliştirmesi şart oluyor, çünkü rakipleri var, işte her sürümde yeni özellik ekliyor sisteme, gerekli olsun veya olmasın.
aslında face ya da instagramı olan birinin watsup durum kullanması hiç gerekli değil, ben kullanmıyorum mesela hiç, hiç de girip bakmadım.
ama merak işte, bakıyorsun, sonra boşsan vaktin varsa sen de paylaşıyorsun :)
çok gerekli mi değil, çok daha iyi şekilde vakit değerlendirilir mi değerlendirilir.
ama işte cesur yeni dünya
ya kıyamam 2 hafta cok uzun hamile oldugumda sosyal medya hesaplarımı kapaticam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?