- 22 Ocak 2019
- 2.924
- 1.695
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
-
Mesela 5binlik masraf yapsalar en kotu 400, er TL vercrkler yuh ya bukadarmi aşıklar sosyal medyaya yetmiyormu okşar takipciTabi ki takipçi kazanmak icin, çekilişi yapan kişi bircok kullanıcıyı takip etme şartı koyuyor. En az 10 tane kullanıcı dahil olsa parayı bölüşüp alıyorlar telefonu nedir ki. Çok bir şey değil yani. Ben ayar oluyorum bu tarz kişilere de çekilişlere de. Güya yardım hayır yapıyoruz telefon para hediye ediyoruz adı altında kendi menfaatlerine göre hareket ediyorlar. Bizim yurdum insanı da umutlanıp dahil oluyor çekilişe
nasıl para kazaniyorlar ki parayi hangi şirket veriyorSosyal medya fenomenlerinde çok para var. Ama o çekilişlerin çoğunluğu sahte.
nasıl para kazaniyorlar ki parayi hangi şirket veriyor
nasıl para kazaniyorlar ki parayi hangi şirket veriyor
Reklam çok alıyorlar çoğu telefonu kendileri bile almıyor reklaminı verdikleri sayfalar alıyor sponsor oluyor sayfalar kendileride veriyordur sonucta kaz gelecek yerden tavuk esırgenmeznasıl para kazaniyorlar ki parayi hangi şirket veriyor
Hadi yaa gondermiyorlarmi kiSosyal medya fenomenlerinde çok para var. Ama o çekilişlerin çoğunluğu sahte.
Kaç kişi de bolusuyor parayı dimi valla okadar zahmete degermi bilemedimInstagramda satış yapan sayfalarla anlaşıyorlar. Size şu kadar takipçi gelecek diyor onun karşılığında en az 3000 tl falan istiyorlar.
Bazıları kişisel sayfa ama satış sayfası olmadığı halde parayla takipçi mi aliyorlarReklam çok alıyorlar çoğu telefonu kendileri bile almıyor reklaminı verdikleri sayfalar alıyor sponsor oluyor sayfalar kendileride veriyordur sonucta kaz gelecek yerden tavuk esırgenmez
Hadi yaa gondermiyorlarmi ki
Hadi yaa gondermiyorlarmi ki
Sosyal medyada da rakamını bilmiyorum ama belirledikleri bir sınırın üstünde takipçisi olanlara belli ücret veriliyor YouTube gibi düşünün inst da öyle yani. O saçma sapan çiftler her gün bir kombin giyip reklamını yapıyorlar ya onlar da butiklerden ücretsiz geliyor ve yaptıkları her reklam başına para alıyorlar. Çok para var bakmayın ama yapılır mı bilemiyorum ağır işsiz olmak lazım yaMesela 5binlik masraf yapsalar en kotu 400, er TL vercrkler yuh ya bukadarmi aşıklar sosyal medyaya yetmiyormu okşar takipci
10 firma ile çekiliş yapacaksa değilim hepsinden ayrı ayrı 3000 tl alıyorlar, ek olarak çekiliş ürünün parasını alıyorlar. Bildiğiniz ayak üstü dolandırıcılık.Kaç kişi de bolusuyor parayı dimi valla okadar zahmete degermi bilemedim
nasıl reklam alıyolar ki..Reklam alıyorlar.
nasıl reklam alıyolar ki..
ilginç...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?