- Konu Sahibi benkimimki
-
valla ne yalan söyliyim yazınızı okuyunca kızdım.ne demek 'altınlarım'...altınlarınız değil mi?sadece size takılmadıki o altınlar.nasıl kendi malınız gibi görüyorsunuz anlamadım.bu konuda kesinlikle çok bencilsiniz. he ama eşiniz de savurgan bi tipmiş aylık 2500 euro hatta sizin de kendi geliriniz olmasına rağmen hiç bi birikim yapamamış.hatta eşiniz güvenmediğiniz insanlarla ilişki içerisindeyken ve hamileyken tabiki altınlarınızı bozdurmayın.ben de altınlarımı bozdurdum.eşim fikrimi sordu ben de tabi dedim.hatta mehir adı altında tutulan altınlarımı(bunlar benim oluyor) düğünde taktığı kolyeyi ve sevgiliyken aldığı bilekliği bile bozdurdu.sonuncusunda ağlaya ağlaya kabul ettim.ettim çünkü ona güveniyordum.size kalmış bişey güvenle alakalı.
haklısınız altınlar karı kocaya ait kesinlikle ama dediğiniz gibi güvenle alakalı bir durum arkadaşın eşi güven verebilse her kadın gibi oda verirdi bence
valla ne yalan söyliyim yazınızı okuyunca kızdım.ne demek 'altınlarım'...altınlarınız değil mi?sadece size takılmadıki o altınlar.nasıl kendi malınız gibi görüyorsunuz anlamadım.bu konuda kesinlikle çok bencilsiniz. he ama eşiniz de savurgan bi tipmiş aylık 2500 euro hatta sizin de kendi geliriniz olmasına rağmen hiç bi birikim yapamamış.hatta eşiniz güvenmediğiniz insanlarla ilişki içerisindeyken ve hamileyken tabiki altınlarınızı bozdurmayın.ben de altınlarımı bozdurdum.eşim fikrimi sordu ben de tabi dedim.hatta mehir adı altında tutulan altınlarımı(bunlar benim oluyor) düğünde taktığı kolyeyi ve sevgiliyken aldığı bilekliği bile bozdurdu.sonuncusunda ağlaya ağlaya kabul ettim.ettim çünkü ona güveniyordum.size kalmış bişey güvenle alakalı.
işte ben de onu demek istiyorum.altınları ver verme o ikisinin kararı.(ki ben vermemesi taraftarıyım)ama benim altınlarım demesi hoşuma gitmedi sadece bunun altını çizmek istedim
yaptiginiz ilk yoruma kirmiziyla iseretledigim yerden baska bi cevap vermem gereksiz olur sanirim..ama yinede bi kac sey soyleyim..altinlari benimmm altinlarim olarak gorsem,bozdurmayi soz konusu ettirmem bile degilmi..genelde bilezik vs geline takilirya hani,gelinin altini denir..ayrica evet mehirimde onlar benim..benim desem yalan da olmaz.. konuyu bu sekilde gormeniz ve dikkate almanizda hayli ilginc..bencilmisim o konuda..kendinizde altinlarimi bozdurdum derken hemde ayni yorumun icinde..ama merak etmeyin ben altinlariniz derken ne kastettiginizi anladim....galiba altinlarimizi demek istediniz,eliniz surstu
ne kadar dikkatlisiniz
bu yazımı tekrar yolluyorum.bu sizin dikkatli değil ne kadar dikkatsiz olduğunuzu gösterir!!!!!!!!!!!!!!!!
bu yazımı tekrar yolluyorum.bu sizin dikkatli değil ne kadar dikkatsiz olduğunuzu gösterir!!!!!!!!!!!!!!!!
öylemi? Bana altinlarim diyemessin derken kendiniz altinlarimi bozdurdum diyorsunuz..bilmem kim dikkatli..ayrica ben sizinle cekismek icin acmadim bu konuyu..siz dusunmek istediginiz gibi dusunun..cunku bunlar benim oluyor yaziyorsunuz mehirinizya..ama benim mehirime ben benim diyemiyorum..tuhaf bi mantik..kaldiki ben mehir oldugu halde bozdurmayi dusunuyorum..tek korkum esimin sorumsuzlugu..yoksa konu acmadan burda direk verirdim eline..ama siz konunun disina cikmakta kararlisiniz..ve neyi ispatlamaya calistinizi anlamadim..anlamamada gerek yok saolun yorumlariniz icin..siz baska konularla ilgilenin benimle vaktinizi harcamayin lutfen..
canım sen kötü bir şey demek istemedin aslında ve ikinizde haklısınız bu türk gelenekleri işte değişik bir durum kimimiz kadının güvencesi deriz
bir çok erkek ev yada araba için bir garanti diye düşünür
aslında ortaktır tabi güven veren kocalar için
bu arada yeni bir konu başlığı çıktı aslında evlilikte takılan altınlar kimindir diye
eminim pek çok yorum gelecektir farklı
kendimi senin yerine koyuyorum ne yapardım diye
yarısını versen hepsini istiyor hepsini versen sana bir şey kalmıycak hamilesin
para gerekebilir
sen verme istersen blöf yaptığını düşünüyorum böyle konuşup seni dize getirme çabasında ama bebek olduğunda bakmak zorunda
öylemi? bana altinlarim diyemessin derken kendiniz altinlarimi bozdurdum diyorsunuz..bilmem kim dikkatli..ayrica ben sizinle cekismek icin acmadim bu konuyu..siz dusunmek istediginiz gibi dusunun..cunku bunlar benim oluyor yaziyorsunuz mehirinizya..ama benim mehirime ben benim diyemiyorum..tuhaf bi mantik..kaldiki ben mehir oldugu halde bozdurmayi dusunuyorum..tek korkum esimin sorumsuzlugu..yoksa konu acmadan burda direk verirdim eline..ama siz konunun disina cikmakta kararlisiniz..ve neyi ispatlamaya calistinizi anlamadim..anlamamada gerek yok saolun yorumlariniz icin..siz baska konularla ilgilenin benimle vaktinizi harcamayin lutfen..
gerçekten sinirden elim ayağım titriyor.kendimi yanlış tanıtmak istemiyorum.bu yüzden yazdıklarımı tek tek açıklamasıyla yazacam
BEN DE ALTINLARIMI BOZDURDUM(burda kastettiğim kendi altınlarım)
EŞİM FİKRİMİ SORDU BEN DE TABİ DEDİM(kesinlikle eşime güvendiğim için)
HATTA MEHİR ADI ALTINDA TUTULAN ALTINLARIMI(BUNLAR BENİM OLUYOR)DÜĞÜNDE TAKTIĞI KOLYEYİ VE SEVGİLİYKEN ALDIRDIĞI BİLEKLİĞİ BİLE BOZDURDU) (burada cümleye öyle bi başlamaşımki sanki ilk cümledeki altınlarım ve son cümledeki altınlarım farklı gibi görünmüş.halbuki ikiside aynı ama açıklamak için tekrar üstüne basarak söyledim.keşke son cümlede 'hatta mehir adı altında tutulan ' BU ' altınlarımı deseydim...
kaldıki ikimizin altınlarını eşim ertesi gün işine yatırım amaçlı harcadı.o yüzden o altınlar söz konusu bile değil
ikincisi mehrinizse tabiki sizin ama önceki açıklamada dediğim gibi siz olaya bu gözle bakmamışsınız.onlar mehirim yani benim gözüyle bakmamışsınız daha da basit bir dille anlatmak isterim çünkü dediklerimi tekrar tekrar önüme sunuyorsunuz.siz onu mehiriniz olduğu için değil size takıldığı için altınlarım diyorsunuz umarım anlatabilmişimdir.he ilk yorumunuzda bencilce mi davranıyorum demişsiniz ben de evet bencilsiniz diyorum.bencil olan bi insan bencilce davranır.bunu da anlatabilmişimdir umarım.
valla ben diyeceğimi dedim.düzgün mantıkla okuyan herkes dediğimi anlayabilir.siz anlamasanız da olur çünkü dediğiniz gibi sizinle vakit harcamayacağım
canim 2 secenegim var..ya dedigim gibi al hepsini napiyosan yap dicem..artik yerine koyarmi bilmem, vebalide ona.. Yada bende diretip vermiyorum dicem.. O zamanda yine ya borclar kapanmassa diye korkum var yinede kalan borcu kapatalim altinlarla diye dusunuyorum..ayrica konusmuyora suan beyzadem..tavir yapiyor...bende gidip konusamicama gore..cok kirildim sozlerine yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?