• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorunuma yardımcı olur musunuz ?

bu aksam konusmayi denicem.. tabi yine yorgunum deyip uyumassa yada uff kapat konuyu demesse..
borclar icin altinlarin bi kismini (zaten bi setim var 14 ayar satsam pek bi ara etmez, 8 tanede bilezigim var, baskada kucuk altinim bile yok)
3-4 tane bilezik bozdurabilecegimi onericem tabi harcamalarini kisitlamasi ve kafasina gore biseyler alip satmamasi sartiyla.. bakalim ne dicek.. eger benim bu iyi niyetime karsilik hala sorunumuz cozulmesse zaten bu evlilikten fazla bi beklentim kalmicak.. giden bileziklerime olacak onuda napalimartik dicem.. baskada carezm yok galiba.. uff bu ayin kirasini odemedik daha ,yaklasik 500euro.. ve kendi bugun telefonu napti etti alicam diye gitti alacagi telefon 250 euro.. ve bankada nerdeyse para yok onumuzdeki 1 hafta. maasi 1 hafta sonra gelcek..soyluyorum duymamazliktan geliyor.. sinir krizi gecircem o olcak..

aaa böyle şey duymadım sen bilezik satıcaksın adam telefon almak istiyo çocuk gibi tutturmuş telefon diye asla söyemiyeceyim bir şey kk de ama ilk kez söylüyorum sen bu adamdan ayrıl düşenin dostu olmaz bilezik falan satma teri gelince 100 lira borç bile bulamazsın kimseden:oklava::olmaz:

tefeci degil sanirim..aslinda adamlari tanimiyorum. is yapicaz diyo anlatiyo biseyler anlayamiyorumda..

dun konustuk..nasiloldu bilmiyorum kendi basladi konusmaya sanirim anladi bende biseylerin artik son raddeye geldigini..

bana dediki artik harcamalari sen yap.. banka karti sende olsun.. bana gunluk harslik ver icinde rahat etsin boylece dedi..

sasirdimmm.. umarim gecici bi sureligine degildir..tamam dedim..ama dedim ben senin cocuk gibi benim elimden almani istemiyorum..senin kendin biseyleri ogrenmeni istiyorum dedim.. hayir cocuk gibi olmaz bunu kendim istiyorum dedi.. acaba yaptigi yanlislarimi gouyor yoksa nlasma yoluna gideyimde altinlari oylemi isteyim diyorki.. birdenbire olmasi sasirtti beni daha 3 gun once kadinlar karismaz diyen adam..

Bak ıste hayatım süper bı gelsıme bu sımdı bak bu bır surecse egerkı senın guvenını kazanıp yarın oburgun senden altınları talep etmesıını saglamasın buna dıkkat et bırde esın suan bu kadar motıveyken ona ufak suprızler yap hıc yapmadıgın seylerı ama bu son gelısmeden ne kadar mutlu oldugunu bellı edıcek vurgulamalar yap boylece bu surecı uzatmıs olursun dıye dusunuyorum ben bellıkı suan oda gelgıtlerde bıseylerı becerıp beceremeyecegı konusunda kendı ıcınde gelıp gıdıyor.Kendını farkına varması super bı durum cok sevındım senın adınaaa :teytey:

Bencede bozdurma altınları. . Eşinin aldığı maaş gayet iyi . En geç dediğine göre 5 ay da biriktirebilir.
zaten borcuna sadık bi insan olsaydı kendisine pahaalı telefonlar bakmazdı
Altınlarını vererek kendine de eşinede kötülük edersin .Senin geleceğin riske girer. . Onun sorumsuzluğu devam eder :oklava:

nisvess saol canim tavsiyelerin icin.. inan bende sasirdim ve sevindim cok.. dun gece beraber film izledik..yataga uzanip laptoptan..sarmasdolas.. ne var yani bunda demeyin..bunu yapmayali aylar olmustu.. bu bile o kadar sevindirici benim icin.. diger konumda aramizdaki diger sogukluktanda bahsetmistim..
artik kendi biseyler istiyor bi kac gundur.. insallah bi sure sonra yine uzgun bi sekilde gelmem karsiniza..tabi su anda hersey duzelmis degil..zaman lazim..takip edicem sizdende yardim isticem takildigim zaman.. :enbuyukkk:

nisvess saol canim tavsiyelerin icin.. inan bende sasirdim ve sevindim cok.. dun gece beraber film izledik..yataga uzanip laptoptan..sarmasdolas.. ne var yani bunda demeyin..bunu yapmayali aylar olmustu.. bu bile o kadar sevindirici benim icin.. diger konumda aramizdaki diger sogukluktanda bahsetmistim..
artik kendi biseyler istiyor bi kac gundur.. insallah bi sure sonra yine uzgun bi sekilde gelmem karsiniza..tabi su anda hersey duzelmis degil..zaman lazim..takip edicem sizdende yardim isticem takildigim zaman.. :enbuyukkk:
sen hıc merak etme gecıcı bır surede olsa bu tadını cıkar ben kendı adıma soyleyeyım yardıma hazırım herzaman.

aaa böyle şey duymadım sen bilezik satıcaksın adam telefon almak istiyo çocuk gibi tutturmuş telefon diye asla söyemiyeceyim bir şey kk de ama ilk kez söylüyorum sen bu adamdan ayrıl düşenin dostu olmaz bilezik falan satma teri gelince 100 lira borç bile bulamazsın kimseden:oklava::olmaz:

canim ben su an 4 aylik hamileyim.. esimle severek evlendik..Allah'a sukur (simdilik) aldatma, siddet ve buna benzer direkt olarak ayrilmayi gerektirecek bi durum yok.. diger konumda aramizdaki sogukluktan, ters davranis ve sozlerinden ve ilgisizliginden bahsettim, hatta sinirle ayrilik bile cikti agzimdan.. ve kendimde ve cogu arkadaslarinda soyledigi gibi sorunumuzun maddiyattan kaynaklanmasiydi ve gecici olma durumuydu anlasilan..

esimin beni asil sinir eder bu vurdumduymaz harcamalari.. su an bana dogru olumlu bir adim atti..hatasini anladigi tarzda bir konusma..onun yaninda ilgili davranmaya basladi..zaman verdim.. bakalim nereye gidecek bu durum gecicimi kalicimi..su an takipteyim.. ve ben bir anlik sinirle bebegimi babasiz dunyaya getirmek istemiyorum..

üzüldüm durumunuza
bir o altinlarla hersey düzelicek olsa verin düzelsin diyecegim
ama sanki onunla bitmeyecek gibi gözüküyor
üstüne basa basa güvenmiyorum diyorsunuz
yaslariniz kac ?
sanki esiniz olgunlasmamis gibi geldi

üzüldüm durumunuza
bir o altinlarla hersey düzelicek olsa verin düzelsin diyecegim
ama sanki onunla bitmeyecek gibi gözüküyor
üstüne basa basa güvenmiyorum diyorsunuz
yaslariniz kac ?
sanki esiniz olgunlasmamis gibi geldi

ben 23 esim 24.. yazdigim son msejalarida okudunmu canim..son 2 gundur duzelme var..benimle kendi konustu..artik gelir giderlerle benim ilgilenmemi istiyor

Devamli konu acma istersen
konun kapanmis
buradanda takip edebilirsin...

Bebegin olucak hic bir güvencen yok
esin altinlarini bozdurup borclarini ödiyecek fakat
senin elinde avucundada birsey birakmiyacak...

Erkekler bayanlar gibi olamayabiliyor
altinlarina sahip cik bozdurma ,direniceksin...

Kolay degil ancak bu sana bagli birsey
sen hayir dedikce o üstüne geliyorsa
zaten dogru gitmeyen birsey var...

Sorumluluk sahibi tasiyan her erkek
heleki bebegide olucaksa ne olur ne olmaz diyip
kenarda kösede birazda olsa birikim yapmasi lazim...

Sen gelen maaslarla borcu kapatmaya calis
belki altinlarini bozdurup su anki borcu kapasan
yarin öbürgün borc bitti altinlarda gitti hadi yeni borc
yapmayalim demiyecegi ne malum...

o zaman hem altinlarindan
olucaksin hemde yeni borcla karsi karsiya kalicaksin
birak bari simdiki borcu iyi kötü ödemeye calissin...

Bebegin olunca daha saglikli düsünürsün, Allah
kolaylik versin...

Devamli konu acma istersen
konun kapanmis
buradanda takip edebilirsin...

Bebegin olucak hic bir güvencen yok
esin altinlarini bozdurup borclarini ödiyecek fakat
senin elinde avucundada birsey birakmiyacak...

Erkekler bayanlar gibi olamayabiliyor
altinlarina sahip cik bozdurma ,direniceksin...

Kolay degil ancak bu sana bagli birsey
sen hayir dedikce o üstüne geliyorsa
zaten dogru gitmeyen birsey var...

Sorumluluk sahibi tasiyan her erkek
heleki bebegide olucaksa ne olur ne olmaz diyip
kenarda kösede birazda olsa birikim yapmasi lazim...

Sen gelen maaslarla borcu kapatmaya calis
belki altinlarini bozdurup su anki borcu kapasan
yarin öbürgün borc bitti altinlarda gitti hadi yeni borc
yapmayalim demiyecegi ne malum...

o zaman hem altinlarindan
olucaksin hemde yeni borcla karsi karsiya kalicaksin
birak bari simdiki borcu iyi kötü ödemeye calissin...

Bebegin olunca daha saglikli düsünürsün, Allah
kolaylik versin...

yeni konu acmamin sebebi,konunun sadece altin bozdurmaktan cikmis olmasiydi..esimin yazdigi mesajlar daha cok u7zmustu beni..aslinda acikladim ama konu sanirim pek anlasilmadi..yani su anda aslinda altinlardan vazgecme dusuncesindeyim..biktim cunku..soyledigi o sozler cok agirima gitti..bugun kayinvalidemlede goustum..esimle dunden beri hic konusmadikta.. ozur bile dilemiyor

en son barışmıştınız memnundun yinemi vazgeçtin biezikleri vermekten

en son barışmıştınız memnundun yinemi vazgeçtin biezikleri vermekten

ben hic vericem demedimki yinemi vazgectin demissin canim..son yazdigim mesajlara bakarsanda bakalim ne olcak..bana dogru bi adim atti, insallah gecici degildir yazmistim,tahmin eder gibi..acaba hatasinimi anladi gercekten,yoksa goz mu boyuyor diye.. yani ondan bana guven vermesini istedim ama o yine bana hadi bozdualim hepsini dedi..ben dedimki..once ayliklardan odenenler odensin, acik kalirsa ve yetistiremessek bozdururuz dedim.. o ise hayir simdi hepsini odeyelim diye tutturdu..bende kizdim tabi..cocukmu kandiriyosun..

ayrica konum kilitlenmis ama diger actigim konuda esimin bana yolladigi mesajlarin beni nekadar uzduguydu..lanet olsun altinlari vericem dedim..yani ilk defa dedim tamam al hepsini diye ona..burda herkes boyle bi adama sakin verme bebegini dusun dedi..ama oyle seyler soylediki.. ben kendimi dusunuyomusum,,bundan sonra herkes kendi parasiyla gecinecekmis,,masraflarida bolusurmusuz o zaman.. boyle sacma sapan seyler..bi kocanin karisina diyemeyecegi seyler.. ne olcak halimiz boyle kedi kopek gibi bilmiyorum..hemde hamileyken..

ben hic vericem demedimki yinemi vazgectin demissin canim..son yazdigim mesajlara bakarsanda bakalim ne olcak..bana dogru bi adim atti, insallah gecici degildir yazmistim,tahmin eder gibi..acaba hatasinimi anladi gercekten,yoksa goz mu boyuyor diye.. yani ondan bana guven vermesini istedim ama o yine bana hadi bozdualim hepsini dedi..ben dedimki..once ayliklardan odenenler odensin, acik kalirsa ve yetistiremessek bozdururuz dedim.. o ise hayir simdi hepsini odeyelim diye tutturdu..bende kizdim tabi..cocukmu kandiriyosun..

ayrica konum kilitlenmis ama diger actigim konuda esimin bana yolladigi mesajlarin beni nekadar uzduguydu..lanet olsun altinlari vericem dedim..yani ilk defa dedim tamam al hepsini diye ona..burda herkes boyle bi adama sakin verme bebegini dusun dedi..ama oyle seyler soylediki.. ben kendimi dusunuyomusum,,bundan sonra herkes kendi parasiyla gecinecekmis,,masraflarida bolusurmusuz o zaman.. boyle sacma sapan seyler..bi kocanin karisina diyemeyecegi seyler.. ne olcak halimiz boyle kedi kopek gibi bilmiyorum..hemde hamileyken..

ne ilgisi var eşinin dediklerinin canım
sen her kadın ve anne gibi düşünüyorsun
sonumuz ne olur bebeğime bakabilirmiyim gibi
tuaflık eşinde
resmen güzellikle alamayacağını anlayınca çirkeflik yaparak almaya çalışıyor
ayıp hamile kadın bu kadar üzülürmü
bazen bizim sıkıntımız olduğunda eşime al desemde almıyor inan ben bakarım çaresine diyor allah razı olsun eşimden
sorun sende değil sen evine bağlı bir kadınsın gerektiği gibi davranmayan eşin

kayinvaliden bu duruma ne dedi??

bugun gittim yanina..bastan beri olanlari anlattim.. son bir hafta duzeldigini sandigimi ama birden yine o konuya geldigini filan.. bana hak verdi kayinvalidem..altinlar oyle pat diye bozulurmuymus..tabiki birikim yapmaniz lazim..bebeginiz olcak filan.. bende dedim evet haklisin oyle dusundum hep ama bana soyledigi seylerden sonra vericem galiba dedim..bunu dedim ona dedim.. yani biktim artik dedim..soyledigi seyleri soyledim.. aslinda hic sevmem boyle kari-koca arasindaki seyleri aileye yansitmayi ama mecburdum..oglunu en iyi annesi tanir..yabanciya gidememki yardim icin..kendi ailemede soylemedim..zaten dedim sakin sikayet amacli sanma..sadece buyugumsun,akil istiyorum.. bide haberin olsun,,yarin bigun birdenbire neoldu deme diye dedim..eve gitmek gelmiyo icimden dedim..aramadi bile..baya kizdi oda..kizardi filan..beni sakinlestirmek istedi..ne yapsamki..arayimmi gelsin dedi..bende hayir, ben yokken gorusun dedim simdi bide beni sikayet ettin diye dusunur dedim..sonra yinede dunden beri hic gorusmedigimiz icin dur bi arayim oylesine napiyomus sorim dedi guya benden habersiz,,disardaymis,,karin nerde onunla gezsene dedi..iste annesigilde filan gecistirdi.. bende sonra kalktim zaten.. bu gece eve geldim mecburen..annemler aramizdaki soguklugu su an bilsinler istemiyorum..dun gece gelmemistim zaten.. eve geldim yatmis saat daha 10..normalde hayatta yatmaz..hem suclu hem guclu yaa

ne ilgisi var eşinin dediklerinin canım
sen her kadın ve anne gibi düşünüyorsun
sonumuz ne olur bebeğime bakabilirmiyim gibi
tuaflık eşinde
resmen güzellikle alamayacağını anlayınca çirkeflik yaparak almaya çalışıyor
ayıp hamile kadın bu kadar üzülürmü
bazen bizim sıkıntımız olduğunda eşime al desemde almıyor inan ben bakarım çaresine diyor allah razı olsun eşimden
sorun sende değil sen evine bağlı bir kadınsın gerektiği gibi davranmayan eşin

evet.o bana onca seyi derken utanmiyor ama ben bu konunun bu kadar uzamasindan utaniyorum.o yuzden lanet olsun al dedim..oda hayir demedi gerci de...insan esiyle boyle seyler icin kavga edermi..bana sen pintisin., madem vercektin beni niye bu kadar cektirdin diyo..ben suratina tukuruyorum,o yagmur yagiyo zannediyo... yaa sorun nerde napmam gerek anlamiyorumki...ayrilirsak cocugumuda ben aliirim gibi tehditvari kousuyor bide..:sinifsinif:

valla ne yalan söyliyim yazınızı okuyunca kızdım.ne demek 'altınlarım'...altınlarınız değil mi?sadece size takılmadıki o altınlar.nasıl kendi malınız gibi görüyorsunuz anlamadım.bu konuda kesinlikle çok bencilsiniz. he ama eşiniz de savurgan bi tipmiş aylık 2500 euro hatta sizin de kendi geliriniz olmasına rağmen hiç bi birikim yapamamış.hatta eşiniz güvenmediğiniz insanlarla ilişki içerisindeyken ve hamileyken tabiki altınlarınızı bozdurmayın.ben de altınlarımı bozdurdum.eşim fikrimi sordu ben de tabi dedim.hatta mehir adı altında tutulan altınlarımı(bunlar benim oluyor) düğünde taktığı kolyeyi ve sevgiliyken aldığı bilekliği bile bozdurdu.sonuncusunda ağlaya ağlaya kabul ettim.ettim çünkü ona güveniyordum.size kalmış bişey güvenle alakalı.

Back