- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 498
- 47
- Konu Sahibi benkimimki
bu aksam konusmayi denicem.. tabi yine yorgunum deyip uyumassa yada uff kapat konuyu demesse..
borclar icin altinlarin bi kismini (zaten bi setim var 14 ayar satsam pek bi ara etmez, 8 tanede bilezigim var, baskada kucuk altinim bile yok)
3-4 tane bilezik bozdurabilecegimi onericem tabi harcamalarini kisitlamasi ve kafasina gore biseyler alip satmamasi sartiyla.. bakalim ne dicek.. eger benim bu iyi niyetime karsilik hala sorunumuz cozulmesse zaten bu evlilikten fazla bi beklentim kalmicak.. giden bileziklerime olacak onuda napalimartik dicem.. baskada carezm yok galiba.. uff bu ayin kirasini odemedik daha ,yaklasik 500euro.. ve kendi bugun telefonu napti etti alicam diye gitti alacagi telefon 250 euro.. ve bankada nerdeyse para yok onumuzdeki 1 hafta. maasi 1 hafta sonra gelcek..soyluyorum duymamazliktan geliyor.. sinir krizi gecircem o olcak..
aaa böyle şey duymadım sen bilezik satıcaksın adam telefon almak istiyo çocuk gibi tutturmuş telefon diye asla söyemiyeceyim bir şey kk de ama ilk kez söylüyorum sen bu adamdan ayrıl düşenin dostu olmaz bilezik falan satma teri gelince 100 lira borç bile bulamazsın kimsedenklava:lmaz: