- Konu Sahibi benkimimki
-
bence ilk adımı atan sen olmamalısın çünki şu an hamile olan sensin senin ilgiye ihtiyacın var bırak soğuk kanlı rahat ol borçları oda düşünsün senin kadar sen şu an bebeğini düşünmelisin ve bebek için gerekebilir diye bir miktar altın yada para herneyse her zaman bir köşede bulunmalı inan ihtiyaçları okadar çokki
keske direk bencil olup olmadigimi kararlastirmadan once acaba kayinvalidesi takmismidir, hocanin bana dedigi gibi ailesinin taktigi mehirindir diye anlasilmis altinlarimi kastediyor bu arkadasta altinlarim demis ki acaba diye sormayi bilseydiniz..
ayrica diger altin para ne varsa hepsi bozduruldu zaten..
güzelim o zman düğünde takılan altınlarım yerine mehirim olan altınlarım yazacaktın.bi de bencilce mi davranıyorum diyen bi insan da bunu olumsuz cevabına hazırlamalı kendisini.siz öyle sordunuz diye ben de öyle cvp verdim.çünkü bunun cevabı ya evettir ya hayır...ya bak gerçekten seni kırmak istemiyorum.hamile olman bile bunda etken değil.sadece insan olduğun için.ben senin ne demek istediğini anladım.kendin de demişsin zaten dil alışkanlığı altınlarım diye denir diye....bunu demenin nedenini sadece dil alışkanlığından dolayı olduğunu düşünürsek sorun yok ortada.kimi insanlar var kendi altını gibi görür ve onun izni olmadan eşi bozduramaz.baktım eşiniz de sizin onayınızı bekliyor sanki sadece sizin altınlarınızmış gibi o yüzden şaşırıdm.söz konusu olan ortak altınlarsa her iki tarafta haklıdır ama mantıklı yola başvurulur.mantıkta onların bozulmamasından yanadır.lütfen artık bu tartışmayı kapatalım.ikimizde kendimizi yeterli açıklayamamaktan kaynaklandı.bi de buna üzülmenizi istemiyorum.hakkınızı helal edin
sende rahat olmaya çalış bebeğin stres altında kalmasın bak eşin kendini düşünüp uyuyor sende kendini ve bebeğini düşün altınlarda sen ve bebeğin için gerekli kararlı olmaya çalış
helal olsun..ya belki sacma gelecek ama simdi bile gozlerim doldu.. ben cokk duygusal oldum.. esimin soylediklerine filan..annemlerin yaninda aglayamadimda.. simdide siz boyle hakkinizi helal edin filan.. siz bile beni tanimazken..yanlis anlama oldugu halde ..insan olarak birakin hamileligi bunu dusunuyosunuz ama esim benim neler hissettigimin farkinda bile degil..uyuyor su anda..ve evet..ben yine agliyorum...
ooff canım ya tamam bütün yazıılanları unut! ben de duygusalım hamilelik sendromunu da iyi bilirim hatta benim de eşimle sorunlarım var o yüzden benim de muslukları açtırma :sinifsinif: konuya dönersek altınları bozdurma çünkü doğum öncesi bi yana asıl doğumdan sonra ufak tefek ama gittikçe büyüyen o kadar harcamalar oluyorki o paralar size ancak yeter.eşin seni anlamıyor diye üzülme.erkek aklı işte hep düz mantık....doğumdan sonra harcamaları görünce sana hak verecektir.
ooff canım ya tamam bütün yazıılanları unut! ben de duygusalım hamilelik sendromunu da iyi bilirim hatta benim de eşimle sorunlarım var o yüzden benim de muslukları açtırma :sinifsinif: konuya dönersek altınları bozdurma çünkü doğum öncesi bi yana asıl doğumdan sonra ufak tefek ama gittikçe büyüyen o kadar harcamalar oluyorki o paralar size ancak yeter.eşin seni anlamıyor diye üzülme.erkek aklı işte hep düz mantık....doğumdan sonra harcamaları görünce sana hak verecektir.
ooff canım ya tamam bütün yazıılanları unut! Ben de duygusalım hamilelik sendromunu da iyi bilirim hatta benim de eşimle sorunlarım var o yüzden benim de muslukları açtırma :sinifsinif: Konuya dönersek altınları bozdurma çünkü doğum öncesi bi yana asıl doğumdan sonra ufak tefek ama gittikçe büyüyen o kadar harcamalar oluyorki o paralar size ancak yeter.eşin seni anlamıyor diye üzülme.erkek aklı işte hep düz mantık....doğumdan sonra harcamaları görünce sana hak verecektir.
umarim..bakalim..bu onumuzdeki gunlerrde ne olcak..hatasini anlicakmi..yine devammi bu hallere..hadi ver diye tutturacakmi..cunku dun sinirlendim sozlerine,vercem hepsini lanet olsun dedim..eger isi yine en cirkin boyutlara getirirse sadaka niyetine vercem..zaten ayni evdede kalamam sonra ben bu adamla..altin icin para icin simdi boyle yapan yarin ne yapmaz..hemde ben hamileyken.. Unutamam ben bu gunleri..
bazi nisanli arkadaslar bir derdim varda konu aciyorya..ayrilimmi devami edim diye soyle boyle oldu diye..valla benim konumu okuyan varsa bilsin ki bi erkekte en onemli seylerden biri tutumsuzmu,inatcimi ( olmasinnnn) ve kibirlimi uzakk durcan uzaaakk ..gerci inat oldugunun farkindaydim evlenmedende o zamanlar gene gonul alirdi.. simdi oda kalmadi...tek tarafli hicbisey olmuyomus..ben artik korkuyorum bu evliligin gittigi yerden..maddiyattan baslayan sorun nerelere gidiyor..bak yatmaya gidemiyoum..hicbisey olmamis gibi yanina yatmak zoruma gidiyo..ise gitcek birazdan, gitsede yatsam bende..
kizlarr..lutfen bu son durum hakkinda bi yorum yapin..cok ihtiyacim varr.. su an annemlerdeyim halla..onlarada bazi seyleri anlatmak sorunda kaldim kapida kalip aksam vakti geri gelmek zorunda kalinca..sizce bu yapilirmi..eve gitmeyi dusunmuyorum..haksizmiyimmm napmaliyimm yoruldumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?