Sorunuma yardımcı olur musunuz ?

eminim oyledir..nasil olcak bilmiyorum valla...hamilelik cok zor..duygusalanlamda cok zorlaniyorum..insallah dogumdan sonra eskisi gibi guclu olabilirim.. ama bebegimmi esimmi..su anda bebegim..hele hele boyle davranislarindan sonra.. o yuzden kenara biseyler ayirmam lazim..napim..canimi alacak degilya..

uff biktim bu kuslukten kavgalardan yaa..mutlu olmak istiyorum..affedemiyorumda..

güzelim o zman düğünde takılan altınlarım yerine mehirim olan altınlarım yazacaktın.bi de bencilce mi davranıyorum diyen bi insan da bunu olumsuz cevabına hazırlamalı kendisini.siz öyle sordunuz diye ben de öyle cvp verdim.çünkü bunun cevabı ya evettir ya hayır...ya bak gerçekten seni kırmak istemiyorum.hamile olman bile bunda etken değil.sadece insan olduğun için.ben senin ne demek istediğini anladım.kendin de demişsin zaten dil alışkanlığı altınlarım diye denir diye....bunu demenin nedenini sadece dil alışkanlığından dolayı olduğunu düşünürsek sorun yok ortada.kimi insanlar var kendi altını gibi görür ve onun izni olmadan eşi bozduramaz.baktım eşiniz de sizin onayınızı bekliyor sanki sadece sizin altınlarınızmış gibi o yüzden şaşırıdm.söz konusu olan ortak altınlarsa her iki tarafta haklıdır ama mantıklı yola başvurulur.mantıkta onların bozulmamasından yanadır.lütfen artık bu tartışmayı kapatalım.ikimizde kendimizi yeterli açıklayamamaktan kaynaklandı.bi de buna üzülmenizi istemiyorum.hakkınızı helal edin

helal olsun..ya belki sacma gelecek ama simdi bile gozlerim doldu.. ben cokk duygusal oldum.. esimin soylediklerine filan..annemlerin yaninda aglayamadimda.. simdide siz boyle hakkinizi helal edin filan.. siz bile beni tanimazken..yanlis anlama oldugu halde ..insan olarak birakin hamileligi bunu dusunuyosunuz ama esim benim neler hissettigimin farkinda bile degil..uyuyor su anda..ve evet..ben yine agliyorum...

sende rahat olmaya çalış bebeğin stres altında kalmasın bak eşin kendini düşünüp uyuyor sende kendini ve bebeğini düşün altınlarda sen ve bebeğin için gerekli kararlı olmaya çalış

sende rahat olmaya çalış bebeğin stres altında kalmasın bak eşin kendini düşünüp uyuyor sende kendini ve bebeğini düşün altınlarda sen ve bebeğin için gerekli kararlı olmaya çalış

biz hep boyle kavgami etcez..her maddi sorunda duymadigim laf kalmayacakmi.. bukadarnankormu benim kocam.. bebegini dusunse bari gelip ozur diler gonlumu almaya calisir o da yok.. off evlilik zormus..yada benim evliligim zor

ooff canım ya tamam bütün yazıılanları unut! ben de duygusalım hamilelik sendromunu da iyi bilirim hatta benim de eşimle sorunlarım var o yüzden benim de muslukları açtırma :sinifsinif: konuya dönersek altınları bozdurma çünkü doğum öncesi bi yana asıl doğumdan sonra ufak tefek ama gittikçe büyüyen o kadar harcamalar oluyorki o paralar size ancak yeter.eşin seni anlamıyor diye üzülme.erkek aklı işte hep düz mantık....doğumdan sonra harcamaları görünce sana hak verecektir.

:1hug:alkisalkisalkis

Umarim..bakalim..bu onumuzdeki gunlerrde ne olcak..hatasini anlicakmi..yine devammi bu hallere..hadi ver diye tutturacakmi..cunku dun sinirlendim sozlerine,vercem hepsini lanet olsun dedim..eger isi yine en cirkin boyutlara getirirse sadaka niyetine vercem..zaten ayni evdede kalamam sonra ben bu adamla..altin icin para icin simdi boyle yapan yarin ne yapmaz..hemde ben hamileyken.. unutamam ben bu gunleri..

daha ilkine hamileyken eşim kardeşte olsa falan diyordu şu an asla düşünmediğini söylüyor çünki beklediğinden fazla maddi ve manevi anlamda verici olması gerektiğini anladı

kendi fikrim eğer allah korusun adam hiç güven vermiyorsa bozdurmazdım çünki o bebeğe karşıda sorumlulukların var bunu unutma sadece eşine değil o bebeği düşünmüyorsa sen düşünmek zorundasın

Kızlar iyi gecer birazda yarın kafa yorarız

bazi nisanli arkadaslar bir derdim varda konu aciyorya..ayrilimmi devami edim diye soyle boyle oldu diye..valla benim konumu okuyan varsa bilsin ki bi erkekte en onemli seylerden biri tutumsuzmu,inatcimi ( olmasinnnn) ve kibirlimi uzakk durcan uzaaakk ..gerci inat oldugunun farkindaydim evlenmedende o zamanlar gene gonul alirdi.. simdi oda kalmadi...tek tarafli hicbisey olmuyomus..ben artik korkuyorum bu evliligin gittigi yerden..maddiyattan baslayan sorun nerelere gidiyor..bak yatmaya gidemiyoum..hicbisey olmamis gibi yanina yatmak zoruma gidiyo..ise gitcek birazdan, gitsede yatsam bende..

Hayatım siz daha yeni evliymişiniz.Çocuk biraz erken olmuş ama anlatdıklarına göre çok akıllıca davranmışın ve böylede devam et.
Ben de evlendiyim sene kriz oldu kendi firmamız var mallar elimizde patladı bize borçlu olan firmalar batdı ama ben hep eşimin yanındaydım.Evet ben altınlarımı varım yokum ne varsa hepsini verdim eşime hatda bazılarını eşimin haberi olmadan bile bozdurdum borçlarımız için ama benim eşim asla "bozduralım" demedi hep "ben bi yolunu bulurum o altınlar senin" dedi.Hatda bir defasında ondan habersiz altın bozdurup kirayı faturaları ödedim diye önce bana kızdı sonra da gururuna yediremeyib ağlamışdı. Dünyanın borcu vardı üzerimizde elimizde de 5 kuruş yoktu ALLAHIN izniyle hepsini kapatıyoruz bu 2 senede de baya bir kapattık ama bir fark var eşim asla boşuna para harcamaz ve hatda elinde olan paraları bana verir sen neyi nereye ödeyeceğini iyi biliyosun diye.
Diyeceyim o ki,çok akıllı düşünmüşsün altınlarını verme ve hatda altınlarını evde bile bulundurma annenlere yolla orda dursunlar, yada eşinin bulamayacağı bir yerde sakla. Madem maaşıda iyiymiş bırak borçları da o düşünsün sen hiç stres yapma...
A.E.O

bencede verme sonuçta o altınları sen sadece kendin için saklamıyorsun gelecekte ne olur diye bekletiyorsun. benim eşimde aynısıydı altınların hepsini verdim deydimi dersin tabiki hayır sırf kendi borçları için sattı hiç geleceğimizi düşünmedi halada öyle çok iyi anlıyorum seni ve çokta haklısın ama sakın verme sonuçta değişen hiç birşey olmayacak o borç bitecek yeni borçlar gelecek giden gittiğiyle kalacak başının çaresine baksın. sen akıllılk etmişsin vermemişsin ben hapsini verdim altınlarım yok ama hala borcumuz var kocamda bu sorumsuzluk varsa bitmezde. SAKIN HA SAKIN VERME.

adam hala tavir yapiyor..altinlardanda buyuk bi sorunumuz var artik..konusamiyoruz..anlasamiyoruz..ozur dilemiyor bile bu adam!!! bugun yemekte yapmadim..gelirse eve kendi yapsin yesin..

son olayi sizinle paylasmak istedim..

esim dun geldi eve..yine hic konusmadi..yazdigim gibi yemekte yapmadim.kendi yapti biseyler..sonra cocuk gibi bana msj atmis..halbuki ben iceri odada oturuyorum..gelip yanima konusmaktansa..soyledigi butun o agir sozler icin ozur dilemektense yazdigi tek sey gel yemek ye..bende tabi biktim bisey olmamis giib olaylari kapatmaktan..tepki vermedim.. keyfin bilir yazmis sonra.. aradan 1 saat gecti..baktim ben yokmusum gibi davraniyor..ablamla gorustum telefonda..sevdigim kurabiyelerden yapmis..canimda cekti..hamilelik malum.. bari oraya gidim dedim..tam kapidan cikiyorum..arkamdan bagiriyor..aloooo nereye diye..bende neden? merak mi ettin dedim.. cikarsan giremessin bu eve filan dedi..tepki vermedim.. hem suclu hem guclu..hem ben yokmusum gibi davranan o..hemde boyle sozleri soyleyen..ne bekliyor anlamiyorumki.. neyse ben gittim.. 1, 1,5 saat filan oturdum..eve gideyim yinede dedim.. gittimki evin kapisin kilitlemis..uyumadigindan eminim..telefonla aradim..mesgule aldi.. bende bi 10 dakika durdum kapida belki pisman olur.. cocugu hatirina diye.. sonra onun gibi cirkinlesmektense dondum yine annemgile geldim..hala ne bi telefon ne bi msj.. uff gittikce kotuye gidiyo..napimki artik..bu kadarinida kabullenememki..hatali olan benmiyim yaa..ayip degilmi bu????

kizlarr..lutfen bu son durum hakkinda bi yorum yapin..cok ihtiyacim varr.. su an annemlerdeyim halla..onlarada bazi seyleri anlatmak sorunda kaldim kapida kalip aksam vakti geri gelmek zorunda kalinca..sizce bu yapilirmi..eve gitmeyi dusunmuyorum..haksizmiyimmm napmaliyimm yoruldumm

arkadaşım konunu okumadım sadece dünkü olayı okudum, diyelim bütün olaylarda sen suçlusun: Ama olurmu hamile bir bayan akşam vakti kapıda bırakılırmı? ne olursa olsun bi bayan tek başına kapıda bırakılmaz, olmaz

canim valla abartmis iyice e$inde yani,bu kadarda olmaz hamile olmani hice sayiyor galiba,ne olursa olsun seni öyle kapida bekletmesi cok yanlis.annenlere hepsini anlat bence,en azindan arkanda bir destegin olur ve yanliz olmadigini anlar böylece e$in.e$in tam sopalikklava:bence artik yava$tan büyüklerin araya girme vakti geldi.ortaligi bo$ buldu seninki akli sira seni yola getircek..ben olsam simdi annemlerden hic geri dönmem ayaklarima yalvarana kadar kim inatciymis görür..hic takma keyfine bak o yansin kendi haline bence simdi.utanmadan iceri almamak neymis görsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…